PELERINAJ la Prislop, Nicula si la manastirile din Moldova si Bucovina, DE ADORMIREA MAICII DOMNULUI

15-07-2015 Sublinieri

Casiel-manastire

Pelerinaj la Prislop, Nicula și la mănăstirile din Moldova și Bucovina, de Adormirea Maicii Domnului

1. Luni, 10 aug 2015, ora 7.00 Plecare din Bucuresti. Pe traseul Man. Lainici (inchinare la Icoana Maicii Domnului Grabnic Ajutatoare si la moastele Sf.Irodion de la Lainici) – Man. Prislop (mormantul par. Arsenie Boca)–Aiud (Schitul Inaltarea Sfintei Cruci si moastele Sfintilor care au patimit in temnita de la Aiud)- Man. Rameti. Cazare la Man. Rameti

2. Marti, 11 aug 2015 Plecare spre man. Casiel. Pe drum se viziteaza Man. Floresti si Man. Nicula. Cazare la Man. Casiel.

3. Miercuri, 12 aug 2015 Participare la Sf. Liturghie la Man. Casiel. Apoi se pleaca la Man. Pojorata. Cazare la Man. Pojorata

4. Joi, 13 august 2015 Participare la Sf. Liturghie la Man. Pojorata. Apoi plecare spre man. Doroteia. Pe drum se viziteaza Man. Sucevita si Man. Moldovita. Cazare la Man. Doroteia.

5. Vineri, 14 aug 2015 Sf. Liturghie la Man. Doroteia, apoi se viziteaza Man. Gura Humorului si Voronet. Seara – participare la Slujba Prohodului Maicii Domnului la Man. Doroteia. Cazare la Man. Doroteia.

6. Sambata, 14 aug 2015 Participare la Sf. Liturghie la Man. Putna (Adormirea Maicii Domnului este hramul Manastirii Putna), apoi plecare spre Man. Petru Voda (inchinare la mormintele parintilor Iustin Parvu si Gheroghe Calciu). Cazare la manastirea Petru Voda.

7. Duminica, 16 august 2015 Participare la Sf. Liturghie la Man. Petru Voda, apoi plecare spre Bucuresti cu oprire la Man. Sihastria si Man. Secu.

Cost 390 lei + costul cazarii la Man. Rameti (pt grup de 30 persoane. Pt grup mai mic pretul se recalculeaza)

Relatii la tel. 0734.940.483;  021.324.26.61

sau la

email: mihaelaralucat@gmail.com


Categorii

Pelerinaje

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!