SEMNATURILE PENTRU FAMILIE SE STRANG SI LA LIBRARIA SOPHIA!

28-01-2016 Sublinieri

Familie-1

Vă anunţăm că Librăria Sophia Bucureşti s-a alăturat demersurilor începute de Coaliţia pentru Familie pentru revizuirea Constituţiei şi am început campania de strângere a semnăturilor. Listele care pot fi găsite la sediul librăriei noastre din str. Bibescu Vodă nr.19 se adresează doar persoanelor care au domiciliul stabil în Bucureşti.

Programul librăriei este:

L-V: 09.00 – 20.00

S: 10.00 – 14.00

Vă aşteptăm!

Coaliţia pentru Familie a demarat o iniţiativă cetăţenească de revizuire a articolului 48 alin. (1) din Constituţie, în sensul următor: Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora, şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.

Coaliţia pentru Familie este o iniţiativă civică fără personalitate juridică, independentă de orice partid politic şi neafiliată confesional, deschisă celor care împărtăşesc valorile familiei.


Categorii

Comunicate

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!