Librăria Sophia vă invită la o dublă lansare de carte: “BOALA ŞI MOARTEA LUI EMINESCU” şi “EMINESCU, ULTIMELE ZILE LA TIMPUL” de Nicolae Georgescu

17-01-2017 Sublinieri

afis-eminescu

Încercat, încercuit, încolţit – imaginea vieţii lui Eminescu …

Librăria Sophia vă invită
miercuri, 18 ianuarie 2017, ora 17.00
la o dublă lansare de carte

BOALA ŞI MOARTEA LUI EMINESCU
şi
EMINESCU, ULTIMELE ZILE LA TIMPUL
de Nicolae Georgescu

Invitaţi:
scriitorul CORNELIU VLAD
avocat OCTAVIAN AMBROZIE
poetul FLORENTIN POPESCU
prof.univ. NICOLAE GEORGESCU

Vă aşteptăm cu drag!

Autorul celor două volume prezentate, dl.prof.univ. Nicolae Georgescu a absolvit Facultatea de limbi clasice în 1973, iar în 1980 a debutat cu critică literară la revista “Luceafărul” a Uniunii Scriitorilor din România, de care şi-a legat viaţa culturală şi ştiinţifică până la desfiinţarea ei, la Revoluţia din 1989. A fost un timp redactor principal la “Viaţa Culturală a Capitalei“, apoi a întemeiat, împreună cu Mircea Mâciu, sub directoratul acad. Mihail Drăgănescu, revista “Academica” a Academiei Române. În 1997 şi-a susţinut doctoratul la Universitatea din Bucureşti şi a păşit în învăţământul universitar, ajungând la gradul de profesor universitar (2004).

A publicat cărţi de istorie literară, de eminescologie, ediţii dar şi romane. Din anul 2005 este membru al Uniunii Scriitorilor din România, iar din anul 2007 este membru al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România. Este un reper mai ales în domeniul eminescologiei, studiile sale fiind foarte des citate, comentate, combătute, aprobate, completate.

Cărţile dumnealui pot fi procurate din librărie sau online, de pe site-ul librăriei noastre.

Tonia Aanei, PR Manager

Librăria Sophia Bucureşti
str. Bibescu Vodă nr.19

tel/fax: 021- 336.1000
0722.266.618

Categorii

Lansari de carte

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!