Conferință APOR BRAȘOV, 18 iunie: „Familia în fața provocărilor actuale”

13-06-2017 Sublinieri

Conferință: „Familia în fața provocărilor actuale”

Asociația Părinți pentru Ora de Religie (Brașov), membră a Coaliției pentru Familie, vă invită duminică 18 iunie 2017, ora 18:00 în Aula Universității Brașov, la o conferință cu tema:

„Familia în fața provocărilor actuale”.

Invitați: compozitorul Mihai Alexandru (Eurovision România), actorul Tomi Cristin (Teatrul Național București) și părintele Nicolae Tănase (Valea Plopului).

Tema conferinței se circumscrie demersului Coaliției pentru Familie de revizuire a Constituției, în sensul definirii căsătoriei ca fiind formată dintr-un bărbat și o femeie. Inițiativa de revizuire a Constituției a fost semnată de 3.000.000 de cetățeni români.

Invitații vor vorbi despre situația familiei actuale, necesitatea revizuirii Constituției și propuneri pentru ocrotirea familiei în contextul actual.

 


Categorii

Conferinte si alte evenimente

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!