PĂRINTELE CIPRIAN (CONSTANTIN) GRĂDINARU din BELGIA conferențiază la CLUJ luni, 27 nov., DESPRE VOIA LUI DUMNEZEU

23-11-2017 Sublinieri

ASCOR Cluj: A treia seară duhovnicească – Pr. Constantin Ciprian Grădinaru

Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români – Cluj Napoca îl va avea invitat în a treia săptămână din Postul Naşterii Domnului pe părintele Constantin Ciprian Grădinaru, preot misionar al parohiei cu hramul “Toţi sfinţii” din Namur, Belgia. Întâlnirea cu părintele Ciprian va avea loc luni, 27 noiembrie 2017, de la ora 20.00 la sala C4 a Cantinei Studenţilor (Str. Haşdeu, lângă Biserica Studenţilor) care va susţine o conferinţă cu tema “Despre voia lui Dumnezeu” şi va răspunde la întrebările adresate de către tineri şi cei prezenţi.

Vă aşteptăm cu drag!

Intrarea va fi liberă.

Părintele Constantin Ciprian Grădinaru, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Iosif, Mitropolitul Ortodox Român al Europei Occidentale și Meridionale, și cu ajutorul credincioșilor din parohie, a ridicat mănăstirea din Namur. Aici, zeci de români, împreună cu pruncii lor vin de la zeci și chiar sute de kilometri distanță pentru a se ruga în cadrul Sfintei Liturghii. După săvârșirea fiecărei Sfintei Liturghii, românii servesc o masă caldă împreună, pregătită de maici și de credincioșii care gătesc cu rândul la săptămână. După agapă, credincioșii ascultă cuvântul de folos ţinut de părintele Ciprian Grădinaru sau invitaţii. Urmează apoi un dialog cu cei prezenți în care aceştia întreabă despre viața duhovnicească și viața de zi cu zi. Cu un permanent duh de viaţă, şi dăruire totală faţă de parohie – biserica lui Hristos – părintele Ciprian este într-o permanentă slujire a lui Dumnezeu şi a oamenilor aflaţi pe cărări de depărtare faţă de ţara noastră.


Categorii

Conferinte si alte evenimente

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!