DESPRE RUGĂCIUNEA INIMII la SCHITUL GĂBUD – live pe FACEBOOK, sâmbătă, 17 martie 2018, cu PĂRINTELE IUSTIN și PĂRINTELE PANTELIMON de la OAȘA

16-03-2018 Sublinieri

Liga studenților Timișoara: Rugăciunea inimii – Schitul Găbud – 17 martie

Inima – adâncul fiinţei noastre, cea care primeşte prima înștiințarea, cu mult timp înainte ca mintea și rațiunea să-i disece uneori până la extincție taina.

De-a lungul vieții, toate eforturile noastre se concentrează pentru a ne elibera inima de frici și piedici, pentru ca ea să se poată manifesta desăvârșit, pentru ca glasul ei să se facă auzit în noi.

Lucrurile esențiale se pot vedea doar cu inima, dar cum putem vedea clar dacă ea e uneori constrânsă și modelată de presiuni exterioare, de stereotipuri?

Cum de ajungem așa de greu să ne unim cu ea când tot ce-i bun și drag e bine să fie făcut din inimă? Există oare un meșteșug, o cale de a ne limpezi și a vedea în inimă așa cum e ea? Se poate parcurge lungul drum de la gând la inimă?

Te invităm să descoperim împreună un parcurs, o hartă spre un loc de taină, unde ne putem întâlni cu noi, pentru a ne vedea cum suntem și cum am putea să fim, să devenim.

Nu e departe, e chiar foarte aproape: la distanță de o rugăciune, de o bătaie de inimă.

În orice călătorie, ca să nu ratăm ținte prețioase avem nevoie de un ghid, o călăuză, de cineva care cunoaște drumul. Călăuzele noastre în această întâlnire vor fi Pr. Iustin Miron și Pr. Pantelimon Șușnea.

Ca să ne putem detașa și parcurge lin drumul către noi, vom ieși din cotidian și vom avea un cadru adecvat unui astfel de drum. Întâlnirea va avea loc în data de 17 martie [ora 14.00], la Schitul Sfântul Ioan Evanghelistul din Găbud.

[…]
În cazul în care nu puteți ajunge la Găbud, puteți urmări conferința LIVE.

Posted by Liga Studenților Timișoara on 17 Martie 2018

Eveniment FB: https://www.facebook.com/events/2014757145429333

Te așteptăm cu drag!


Categorii

Conferinte si alte evenimente

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “DESPRE RUGĂCIUNEA INIMII la SCHITUL GĂBUD – live pe FACEBOOK, sâmbătă, 17 martie 2018, cu PĂRINTELE IUSTIN și PĂRINTELE PANTELIMON de la OAȘA

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!