Școala Familiei: București, Conferință: SĂNĂTATEA DIN BUCATE

24-04-2018 Sublinieri

Școala Familiei: București, Conferință: Sănătatea din bucate

Tentații, marketing, arome identic naturale sau pur și simplu dorința permanentă pentru un anume gust, ori de un anume produs – oare au toate acestea ceva în comun cu nevoile și hrana corpului, cu starea de sănătate sau cu vitalitatea?

Suntem activi, ancorați în cotidian și jonglăm cu nenumărate roluri ținându-le într-un echilibru dinamic pentru a realiza ceea ce este important pentru noi și familiile noastre. Dezvoltare personală, familie, carieră, viitorul copiilor, sănătate, poate relaxare activă, sunt toate paliere ale vieții în care investim resurse nenumărate, în special timp și energie.

Dar de unde ne luăm energia? Cafea? Dulciuri? Funcționăm „pe aburi” și tragem de noi? De la sală? Din hrană?…

Cumva, pare că funcționăm.

… Asta până când începem să cedăm. Gastrită, ulcer, hipertensiune arterială, boli coronariene, răceli dese, diabet, AVC-uri, probleme orale, probleme imunitare, oboseala cronică, luarea în greutate sunt o parte din semnalele de alarmă care ne strigă că avem nevoie de ceva mai bun pentru noi și pentru familia noastră. Avem nevoie de un mod de viață mai structurat și de o hrană cu adevărat… hrănitoare.

Vă invităm joi, 26.04.2018, la ora 18.30 alături de dr biolog Lavinia Melania Bratu și de trainerul Dina Bento, blogger la mamipetocuri.ro, la o conferință despre Sănătatea din bucate și modul în care putem să o accesăm.

Împreună cu formatorii Școala Familiei participanții vor descoperi răspunsuri la întrebări ca:
Ce este cu adevărat dieta? Ce este hrana?
Ne amintim de ce mâncăm?
Putem avea o alimentație simplă și, în același timp, sănătoasă?
Putem vorbi de o îndepărtare nefirească de produsele simple, naturale și hrănitoare din alimentația noastră?
Este posibil să petrecem mai puțin de o oră pregătind o masă sănătoasă și gustoasă?
Ce se întâmplă de apar atât de multe diete și atât de multe dezechilibre, în același timp?
Unde este echilibrul între plăcerea mâncării și programele de sșăbit?
Cum putem preveni apariția și dezvoltarea afecțiunilor prin hrană?
Hrana poate fi un medicament?

„Vă propunem să vorbim despre lucruri simple, despre hrana integrală și susținem menținerea stării de sănătate și prosperitate printr-o înțelegere în amănunt a hranei noastre. Haide să ne cunoaștem și să aducem claritate în acest subiect atât de cercetat în ultimul timp!

Iar sănătatea, frumusețea și împlinirea noastră să aibe suport, așa cum e firesc, și în farfuria noastră!”

Lavinia Bratu & Dina Bento

Cost de participare: 70 lei/persoană

Evenimentul va avea loc în Sala de Festivități a Liceului Pedagogic Anastasia Popescu, str. Zborului nr 7-9, începând, foarte punctual, la ora 18.30. Clădirea liceului este foarte aproape de biserica Sf Mina, la 10-12 min de mers pe jos de M Unira.

Vă așteptăm cu drag!

Formular înscriere…AICI.

 


Categorii

Conferinte si alte evenimente

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!