O familie greu incercata: fetita de 1 ani si 7 luni a murit, baietelul asteapta sa mearga la operatie!

13-02-2012 Sublinieri

Doi fratiori din Botosani, amandoi bolnavi cu inima… Surioara de 1 an si 7 luni, Georgiana-Iulia, a murit acum 6 zile, dar fratiorul ei, Denis, de 4 ani, are sanse mari sa se faca bine, printr-o operatie facuta la Targu Jiu (diagnosticul lui este canal astrio-ventricular comun, HTAP secundara si insuficienta cardiaca congestiva).  Operatia este programata pentru 22 februarie si e posibil ca dupa aceasta operatie sa mai urmeze a doua.

Indurerati de pierderea micutei fetite, parintii lui Denis spera sa ajunga la Targu Jiu pentru operatia lui Denis. Acesta este racit zilele acestea, dar cu totii nadajduiesc sa ajunga sanatos la operatia pe care o asteapta de vreo doi ani. Au facut mai multe drumuri la Targu Jiu, dar ori copilul nu era perfect sanatos pentru a intra in operatie, ori erau alte cazuri prioritare…

Parintii au nevoie de micul nostru sprijin financiar, dar si de o rugaciune, pentru ca drumul facut de la Botosani la Targu Jiu sa se incheie cu succes.

“Nu mai ştim ce să facem. Nu vrem să cerem osândă de la Dumnezeu, avem de toate pe lângă casă, ca la ţară… Dar nu avem bani de drumuri şi de operaţia asta pe 22 februarie. M-au sunat de peste tot, s-au interesat, unii au zis că pun bani. Vedeţi? Există şi lume bună, lume cu inimă, cu milă, cu credinţă în Dumnezeu. De mi-aş salva măcar băieţelul!” – sunt cuvintele lui Adrian Hariga, tatăl celor doi copii (http://salveazaoinima.blogspot.com/)

Suma de care au nevoie pentru operatia de la Targu Jiu este de aproximativ 1500 de euro, din care s-au strans 1000 de euro din donatii. Sa ajutam si noi cum putem! Si sa ne rugam ca Denis sa ajunga sanatos de la Botosani la Targu Jiu pentru operatie!

Agentia CEC Ungureni jud. Botosani
Cont Ron- RO72CECEBT2908RON0313279
Cont Euro- RO42CECEBT29B2EUR0515064  

Titular cont Hariga Costel (tel: 0744.177.237)

Nr de telefon al tatalui, Adrian Hariga: 0765.541.363 

Mai multe detalii aici: http://salveazaoinima.blogspot.com/


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam