FILM DOCUMENTAR: Caderea unui imperiu – Lectia Bizantului

17-07-2008 Sublinieri

16209p.jpg

Am primit pe mail urmatoarea recomandare de la Pr. Dan Badulescu:

“Caderea unui Imperiu-Lectia Bizantului”: de descarcat de la http://www.vizantia.info/docs/73.htm varianta in engleza, eventual cu Real Player 11, si vazut pe tot ecranul (poate si pe un DVD…).

Il recomand ca “obligatoriu” pentru oricine vrea sa inteleaga prezentul, eventual viitorul (pe cat posibil…) prin cele intamplate in trecutul de care suntem organic legati….

Caderea unui imperiu – lectia Bizantului pe video.crestinortodox.ro


Categorii

Recomandari de filme, de CD/DVD

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “FILM DOCUMENTAR: Caderea unui imperiu – Lectia Bizantului

  1. Dumnezeu sa rasplateascai osteneala asta…documentarul un film folositor pentru a intelege adevarul…Multumim. Ar fi o inlesnire si o subtitrare a filmului pt. cei care nu cunosc limba engleza…dar…no…Multumiri…Doamne ajuta !

  2. Un interviu in engleza cu realizatorul documentarului, Pr. Arhimandrit Tikhon
    http://www.pravoslavie.ru/enarticles/080620114157
    si un comentariu(tot in engleza), care mi s-a parut folositor
    http://www.pravoslavie.ru/enarticles/080522145805
    Doamne ajuta!

  3. Pingback: ARHIMANDRITUL TIHON: “Adu-ti aminte de dragostea ta dintai!”. Interviu exploziv despre OBOSEALA DE VIATA DUHOVNICEASCA, NECREDINTA “CREDINCIOSILOR” SI… CINISMUL ORTODOCSILOR “PROFESIONISTI” -
  4. Pingback: “CADEREA UNUI IMPERIU – LECTIA BIZANTINA”: filmul documentar realizat de arhim. Tihon Şevkunov (VIDEO, subtitrat in limba romana). CARE AU FOST CAUZELE DUHOVNICESTI ALE PRABUSIRII IMPERIULUI BIZANTIN? - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!