Apel: Petitia online pentru familie

22-07-2008 Sublinieri

Preluam si la noi apelul semnat de Bogdan Mateciuc in privinta semnarii Petiei online pentru Familie:

726632860_58e0b788b6.jpg

“Doamne ajuta! Pentru cei ce nu au semnat inca petitia lansata de Alianta Familiilor din Romania, revin cu rugamintea de a o semna. La zi, s-au strans mai bine de 5000 de semnaturi, insa e nevoie de minim 10000.

Listele cu semnaturi vor fi depuse la inceputul lunii septembrie, impreuna cu o scrisoare de inaintare, la Secretariatul Uniunii de la Bruxelles. Pana atunci, trebuie stranse semnaturi.

Va reamintesc ca in septembrie, Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei doreste sa ia in discutie o rezolutie prin care statele membre ar putea fi obligate sa legalizeze casatoriile intre homosexuali.

Alianta Familiilor din Romania (http://www.protejarea-familiei.com) a initiat o actiune civica de colectare de semnaturi impotriva acestei rezolutii.

Petitia online poate fi citita si semnata la adresa: http://tinyurl.com/5lr2dw

Sub textul bilingv se afla linkul pentru semnaturi. Semnatarii primesc un email in care li se solicita confirmarea semnaturii, prin accesarea unui link. Fara aceasta confirmare, semnatura nu este valabila. De aceea, trebuie sa verificati primirea emailului pentru confirmare, care poate intra in folderul Bulk (pentru utilizatorii de Yahoo! Mail).

Va rog sa trimiteti acest mesaj si prietenilor dvs.

Bogdan”


Categorii

Apeluri si petitii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Apel: Petitia online pentru familie

  1. suntem impotriva casatoriilor intre homosexuali

  2. Daca nu ati facut-o deja, va puteti exprima atitudinea prin semnarea petitiei de care vorbeste B. Mateciuc. Petitia se gaseste la aceasta adresa:
    http://tinyurl.com/5lr2dw

  3. Minunati cei ce indraznesc sa ia atitudine!

  4. Sunt impotriva casatoriilor intre homosexuali.

  5. pai ce vrea u.e. se vede clar:dictatura! pai cum respecta ei democratia daca majoritatea europenilor sana crestini deci anti homo!este clar ca nu i intereseaza ce vrem noi!ei sant antihristi si isi fac datoria fata de draci

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!