Alt pelerinaj la Petru-Voda in februarie

20-01-2009 Sublinieri

 002-manastirea-petru-voda.jpg

“Va invitam sa ne insotiti in pelerinaj la Manastirea Petru Voda sa-l cunoastem pe Parintele Iustin Parvu, 6-8 Februarie 2009. Plecarea din Ploiesti, Bucuresti (Gara de Nord, ora 05,30) si Brasov, transport cu autocarul. Se mai viziteaza Manastirea Neamt, Manastirea Bistrita, icoana facatoare de minuni a Sf. Ana, Manastirea Sihastria, mormantul Pr. Cleopa, Manastirea Secu.  Inscrieri la telefon 0742268568, 0724525041, pelerinaje_ro@yahoo.com.

Va multumesc pentru amabilitate. Cu stima,
Adriana Knippelberg”

055-parintele-iustin-parvu-manastirea-petru-voda.jpg


Categorii

Pelerinaje

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Alt pelerinaj la Petru-Voda in februarie

  1. Doamne ajuta!
    scuzati ca intervin si deranjez cu o idee, desi poate e depasita (eu nu citesc asa de mult incit sa cunosc toate detaliile tehnice ale aceste dezastruoase probleme cu cipuirea omenirii), dar exista si solutii de identificare cu amprenta, fara microcipuri, fara colectare si inregistrare de date biometrice si fara utilizarea unei astfel de baze de date, “dezavantajul” fiind necesitatea contactului documentului cu un echipament special (citirea nu se face de la distanta), care pina la urma cred ca e un avantaj d.p.d.v. al securitatii informatiei. “This system does not require the use of a database or any saved biometric data about users’, which ensures the unqualified preservation of the cardholder’s privacy. ”
    The use of this fingerprint identification technology provides absolute accuracy.”
    Identificare infailibila daca asta este pretextul, dar fara marcarea oamenilor, fara cod de bare, doar informatie tiparita pe hartie.
    Date suplimentare pe site-ul firmei producatoare:
    http://www.biometric-center.com/story_inner.asp?s=30
    http://www.biometric-center.com/
    Doamne ajuta!

  2. Si,pentru ce este necesara aceasta”identificare “de la distanta sau din apropiere?Oare suntem un popor de delicventi asa cum se acrediteaza ideea prin occident?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!