APEL CATRE TOTI CEI CARE IL IUBESC PE SF. SPIRIDON

12-01-2009 Sublinieri

imaginephp.jpg

APEL CATRE TOTI CARE IL IUBESC PE SF. SPIRIDON

Sfantul Spiridon al Trimitundei este unul dintre cei mai mari sfinti care au facut si continua sa faca minuni. Se stie ca anual se schimba incaltarile Sfantului pentru ca acestea se tocesc, intrucat Sfantul umbla prin lume si ii ajuta pe cei in nevoi.

In vederea editarii unei carti despre Sfantul Spiridon al Trimitundei, o carte care sa cuprinda viata sa completa, precum si minuni actuale savarsite de Sfantul, cei care au primit ajutor de la Sfantul Spiridon sunt rugati sa scrie cateva randuri despre aceste minuni.

Toate povestirile se pot trimite pe mail la adresa: mihaelaralucat@yahoo.com

sf_spiridon_2.jpg

sf_spiridon_3.jpg


Categorii

Apeluri de sprijin

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

93 Commentarii la “APEL CATRE TOTI CEI CARE IL IUBESC PE SF. SPIRIDON

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 4 / 4 >>

  1. In toamna anului 2013, printr-un concurs ilegal organizat de institutia la care lucram, am fost data afara in mod ostentativ; aproape doua luni de zile am cautat inebunita un alt job si nu am gasit; in ziua de 12.12.2013, fara sa programez aceasta zi, am facut un tur de noua manastiri, ajungand si la moastele Sf Spiridon in Bucuresti; in cateva luni am rezolvat problema serviciului in Bucuresti, adica acolo unde voiam eu; am in jurul meu numai oameni minunati, cu mici exceptii ( dar ce sa faci,, padure fara uscaturi nu se poate”)
    Multumesc f. mult Sf Spiridon dar si Sf Mina si tuturor sfintilor din viata noastra care ne vin in ajutor

    Doamne ajuta! si zile binecuvantate pentru toti ascultatorii de porunci dumnezeiesti.

  2. Vreau sa multumesc sfantului ierarh Spiridon pentru toate minunile pe care le-a facut pentru mine si pt toata familia mea si Maicii Domnului si Dumnezeului nostru Iisus Hristos pt tot ajutorul care ni-l dau.Doamne ajuta-ne!

  3. Buna ziua , ma poate ajuta cineva sa imi dea informatii despre cum se poate ajunge in insula Corfu? Am cautat dar nici un autocar care face curse din Romania nu trece prin acea zona . Va multumesc!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam