Pelerinaj in Bucovina

16-02-2009 Sublinieri

voronet.jpg

Am primit urmatorul anunt din partea Doamnei Adriana Knippelberg:

“Va invitam in pelerinaj la Manastirile din Bucovina 30 Aprilie – 3 Mai 2009, 4 zile.

Se vor vizita Manastirile: Bistrita: icoana Sfintei Ana, Varatec, Agapia, Neamtu, Secu, Sihastria: mormantul Pr. Cleopa, Boroaia: mormantul Pr. Argatu, Rasca, Slatina, Voronet, Humor, Dragomirna, Hagigadar, Putna, Sucevita, Moldovita, Petru Voda: binecuvantare de la Parintele Iustin Parvu, Durau, Izvorul Muresului, alaturi de frumusetile tarii noastre: Cheile Bicazului, Lacu Rosu, Muntii Ceahlau etc.

Transport cu autocar 3 stele, aer conditionat, insotitor de grup.

Pretul: 220lei/persoana.

Inscrieri la tel. 0742268568, 0724525041 si pelerinaje_ro@yahoo.com“.


Categorii

Pelerinaje

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Pelerinaj in Bucovina

  1. Poate nu degeaba toţi cei care au trecut prin Bucovina spun că acest loc e cel mai frumos din ţară. De-ar fi după mine, aş merge aici în fiecare an.

    Plecarea din Bucureşti spre Suceava va avea loc vineri, 12 februarie la ora 17.00 din autogara Obor de lângă Gara de Est.

    Traseul pe care il vom urma:

    Prima zi:

    M-rea Râşca (Sf. Ioan de la Râşca)
    M-rea Camarzani (icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, sfinte moaste, masa de pranz)
    M-rea Humor
    M-rea Voroneţ (Sf. Daniel Sihastru)
    M-rea Moldoviţa
    M-rea Suceviţa
    M-rea Putna (Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului, Mormantul Sfantului Voievod Ştefan cel Mare, Moaştele Sf. Ierarh Ghenadie, masa de seară, participare la priveghere, cazare la Noul Arhondaric modern al Manastirii Putna)

    A doua zi:

    M-rea Putna (Sf. Liturghie, masa de pranz)
    M-rea Bogdana (Moaştele Sf. Leontie de la Rădăuţi şi Sf. Teodosie de la Brazi)
    M-rea Sf. Ioan (Moaştele Sf. Ioan cel Nou)
    Ora 21.00 Plecarea din Suceava spre Bucuresti cu o cursa Atlassib

    Preţ: 120 de lei

    În acest preţ intra: cazarea, mesele şi transportul.

    NOTA
    Pelerinajul propriu-zis incepe in Suceava si se termina tot in Suceava. Pana in Suceava, ne vom deplasa in regim de cursa cu o masina a firmei Atlassib. Cursa va pleca la ora 17.00 din autogara Obor si va ajunge in jurul orei 00.00 in Suceava. Pelerinii vor fi cazati la caminul renovat al Liceului Industrial nr. 2. Pretul intreg al unei curse este in jur de 40 de lei. Studentii au o reducere de 20% la cursele Atlassib, nu la pelerinaj. Am gandit astfel pelerinajul, pentru ca sa nu ridicam pretul acestei iesiri la 400 de lei de persoana.

    Cine doreste conditii de hotel, se rezolva! Va putem asigura cazare la Hotel Bucovina in Suceava iar seara urmatoare la hotelul Manastirii Putna. Asta va presupune ca veti plati automat in plus cazarile la hotel.

    Dupa o sesiune stresanta, merita o relaxare!

    Persoane de contact:
    Pentru Bucuresti si sudul tarii:
    Iordachescu Constantin
    0746106781
    0765440984
    io_konstant@yahoo.com

    Pentru Bucovina si nordul tarii
    Nedea Gheorghe
    0745482542
    gheorghe_nedea@yahoo.co.uk

    Cine doreste sa ne ajute punand afise prin facultati, camine, biserici sau in zonele unde locuiti, puteti downloada afisul accesand acest link:
    http://2.bp.blogspot.com/_os9NUyUpsbk/S1N6_BdM1SI/AAAAAAAACL0/vLQcNUx6qR8/s1600-h/bucov+final.jpg Dupa ce se va deschide imaginea dati clik dreapta si apoi Salvati imaginea.
    Cine detine un blog sau vreun site poate sa preia informatia cu pelerinajul nostru fara nici o problema. Eventual contactandu-ne, va putem da un banner si un link pe care il puteti pune pe blog/site.
    Multumim tuturor colaboratorilor nostri!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!