A 5-a aniversare a OrthPhoto.net!

10-04-2009 Sublinieri

Fotografie ilustrativa de pe OrthPhoto

Expoziţia fotografică cu ocazia Aniversării de 5 ani a OrthPhoto.net

Cu ajutorul lui Dumnezeu, Orthphoto.net aniversează 5 ani de experienţă.

Un număr de expoziţii internaţionale ale celor mai bune şi mai populare fotografii de pe siteul nostru pare a fi modul cel mai logic de a arăta valoarea, frumuseţea si bogaţia Bisericii Creştin-Ortodoxe si tradiţia ei de pe tot cuprinsul Pamântului, arătată zilnic pe Orthphoto.net.

Expoziţia are loc simultan în 4 ţări şi va merge mai departe în fiecare din ele, cu ajutorul Parohiilor locale, companiilor, asociaţiilor individuale ca gazde, donatori şi sponsori.

300 de lucrări a 170 de autori din 43 de ţări sunt expuse in faţa dumneavoastră şi vă vor inspira prin marea diversitate plină de experienţă a Bisericii Creştin-Ortodoxe.

Pentru a afla mai multe despre expoziţie, vă rugăm vizitaţi www.exhibition.orthphoto.net

Redacţia OrthPhoto

 ***

A 5-a aniversare a OrthPhoto.net!

Cu mila şi ajutorul lui Dumnezeu, orthphoto.net a ajuns la 5 ani de existenţă. Site-ul nostru a ajuns la proporţii internaţionale – a devenit cea mai mare galerie web de fotografie reprezentând Ortodoxia din peste 70 de ţări.

Avem înregistraţi peste 2800 de autori care au încărcat peste 33 000 de fotografii pe website-ul nostru. In fiecare zi utilizatorii noştri publică in jur de 25 noi fotografii; fiecare din ele este vizualizată de 200 – 300 ori.

OrthPhoto a acumulat peste 900 000 de comentarii si titluri postate sub fotografie şi peste

3 400 de comentarii pe forum. Suntem vizitaţi de un număr mai mare de 1 300 de oameni zilnic, iar în cei 5 ani de existenţă am înregistrat vizite din peste 100 de ţări.

Siteul este acum disponibil în 10 limbi, cu tendinţa de a creşte numărul acestora în anii ce vor urma.

Cel mai important eveniment al anului aniversar va fi cu siguranţă expoziţia ce va cuprinde 300 de fotografii a 170 de autori din 43 de ţări.

Un Atelier International in Suprasl, Polonia, schimbările de pe pagina principală a web-ului şi sistemul de votare vor fi de asemenea discutate în acest eveniment aniversar al orthphoto.net.

Mica echipă de voluntari vă invită sa accesaţi paginile noastre, să vă postaţi propriile lucrări şi să participaţi la conversaţii cu ceilalţi utilizatori OrthPhoto. Dacă aveţi sugestii despre cum am putea îmbunătăţi siteul, vă rugăm să ne faceţi cunoscut!

Redacţia


Categorii

Uncategorized

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!