A aparut numarul 3 al revistei Presa Ortodoxa

11-04-2009 Sublinieri

fata1-v131.jpg

In paginile nr. 3 al revistei Presa Ortodoxa se trateaza: problema tehnologiei RFID aplicata actelor de identitate pe larg, din perspective complementare (teologice, tehnice, etice); crimele infaptuite in numele stiintei si ale depturilor omului asupra copilului si familiei; perioadei Postului Mare ii sunt dedicate doua materiale ample; un reportaj de pelerin la moastele Sfantului Ioan Maximovici precum si multe alte materiale de actualitate.

Detalii pe siteul presaortodoxa.ro


Categorii

Reviste

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “A aparut numarul 3 al revistei Presa Ortodoxa

  1. Nu am gasit in Iasi sau la Bucuresti revista si eram destul de ingandurati…nu am apucat sa ne facem abonament si aveam sa ramanem fara acest al 3-lea numar…Insa Bunul Dumnezeu ne-a descoperit-o unde ne gandeam mai putin : in seara Prohodului,intr-o pustie asemanatoare celei din “Patericul egiptean”, la Manastirea “Sf. Ioan Cassian” din Dobrogea.Slava Domnului!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!