Conferinta Danion Vasile: ORTODOXIA SI SI PROVOCARILE CONTEMPORANE

4-05-2009 Sublinieri

Conferinta Danion Vasile si Ierom. Hrisostom la Tulcea

afis-tulcea_resize.jpg

Cititi si mesajul pe care l-am primit pe site-ul nostru de la un credincios tulcean, la sectiunea comentariilor.


Categorii

Conferinte si alte evenimente

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Conferinta Danion Vasile: ORTODOXIA SI SI PROVOCARILE CONTEMPORANE

  1. Hristos a Inviat!

    Am vorbit zilele trecue (2 mai 2009) cu un preot paroh din moldova si mi-a spus ca parintele Amfilohie de la manastirea Diaconesti a primit “interdictie” de a mai parasi manastirea. (in trecut parintele Amfilohie a mai participat la conferinte, unele dintre ele sunt date si pe youtube)

    Cred ca ar fi oportun ca toti cei care au posibilitatea sa ajunga la Diaconesti sa il inregistreze pe parintele (audio si mai ales video) si sa publice predicile sale pe internet. In felul acesta parintele nu paraseste manastirea dar poate fii auzit de o lume intreaga.. Si parintele le zice …. nu tace.

    Si mi-a mai spus acel preot ca au primit de la episcopie o circulara prin care li se punea in vedere sa nu spuna nimic oamenilor despre problema cu pasapoartele si celelalte acte biometrice sau cu cip.

    Asa ca nu este cazul singular al episcopiei Tulcea.

    Hristos a Inviat!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!