PELERINAJ LA SF. IOAN RUSUL

4-05-2009 Sublinieri

ioan-rusul-evia-plj.jpg

PELERINAJ IN GRECIA DE ZIUA (HRAMUL) SF. IOAN RUSUL DIN EVVIA PE 27 MAI 2009

  • Ziua I-a: 24.05.2009 – Plecare din Bucuresti – Se traverseaza Bulgaria pe ruta Ruse- Pleven- Sofia-Kulata-Promachonas 
  • Ziua a-II-a: 25.05.2009 – Sosire la Thessaloniki unde ne vom inchina la:

-Biserica Sf.Dimitrie Izvoratorul de Mir cu moastele Sf. Dimitrie si Sf.Anisia;
-Biserica Sf.Sofia cu moastele Sf. Vasile cel Nou;
-Biserica Sf.Teodora cu moastele Sf. Teodora din Tesalonic si a Sf. Cuv. David
-Biserica cu moastele Sf. Grigore Palama;
-Manastirea Suroti unde ne vom inchina la moastele Sf. Arsenie Capadocianul si la mormantul Cuv.Paisie Aghioratul. Cazare in Thessaloniki.

  • Ziua a-III-a:  26.05.2009 – Plecare spre portul Glyfa (pt.imbarcare pe ferry boat de Evia), in drum ne vom inchina la :

-M-rea Sf. Mc.Paraschevi de pe valea Tembi (tamaduitoare a bolilor de ochi);
-M-rea Kato Xenia, unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului si icoana facatoare de minuni “Maica Domnului Straina”.     In insula Evia se vor vizita :
-M-rea Cuv David, unde se cinstesc moastele Cuv.David si se afla mormantul Fericitului Staret Iacov Tsalikis
-Biserica din Procopie unde se cinstesc moastele Sf.-lui Ioan Rusu- PRIVEGHERE  si a doua zi participarea la ceremoniile in cinstea Sfantului ; Cazare la hotelul bisericii Sf. Ioan Rusu sau in imprejurimi.

  • Ziua a-IV-a: 27.05.2009 – Plecare spre portul Pireas pt. imbarcare spre insula Eghina.In drum se trece prin Nea Makri – Atica (Colina Neprihanitilor) , la M-rea Buneivestiri a Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, unde se cinstesc moastele intregi ale Sf.Mucenic Efrem Cel Nou, mare facator de minuni si grabnic ajutator intru toate nevoile. Cazare la M-rea Sf.Ierarh Nectarie .
  • Ziua a-V-a:   28.05.2009 – Participare la Sf. Liturghie la Sf.Nectarie dupa care se va merge la M-rea unde se afla mormantul parintelui Ieronim- sihastru din insula Eghina; Plecare spre Corint la M-rea Sf. Patapie unde se cinstesc moastele cuv.Patapie tamaduitorul si moastele Sfintei Ipomoni (Sf. Rabdare); Cazare la Manastirea Sf. Patapie.
  • Ziua a-VI-a:  29.05.2009 – Plecare spre Patra unde ne vom inchina la moastele Sf. Apostol Andrei si ne vom indrepta spre insula Kefalonia unde ne vom caza la M-rea Sf. Gherasim.
  • Ziua a-VII-a: 30.05.2009 – Participare la Sf.Liturghie, dupa care se va merge la M-rea Sf. Ap.Andrei(aici se afla piciorul Sf.Ap.Andrei), biserica Adormirii Maicii Domnului unde in fiecare an de sarbatoarea de la 15 august apar serpii Sfintei Fecioare, care serbeaza si ei impreuna cu crestinii . Plecare spre insula Corfu. Cazare la hotel in Corfu.
  • Ziua a-VIII-a: 31.05.2009 – Participare la Sf. Liturghie , inchinare la moastele Sf. Ierarh Spiridon – mare facator de minuni, la moastele Sf. Imparatese Teodora, se vor vizita si alte manastiri de pe insula. Cazare la hotel in Corfu.
  • Ziua a-IX-a   01.06.2009 – Plecare spre Meteore. Cazare in Kalambaca orasul de la poalele Meteorelor.
  • Ziua a-X-a 02.06.2009  – Vizitarea Sf.Manastiri de pe Meteora si atelierul de icocane ZYNDROS. Plecare spre Romania

Pret 420 euro – include: Transport cu microbus 19+1 locuri, aer conditionat, scaune rabatabile, clasificat turism;  7 (sapte) traversari  cu fery-boat-ul pentru persoane si microbus; Taxe de pod, drum autostrada, parcare; combustibil, diurna si cazarea soferilor, asigurari de persoane si bagaje, CASCO, RCA; Cazare la Hotel echivalent 2* si la manastiri.

Persoana de contact: site- http://www.agriniotour-transport-persoane.ro;  e-mail agriniotour@yhoo.com

  Constantin Dinca
  Mobil:  0728929566   Fix:   0213200184


Categorii

Pelerinaje

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “PELERINAJ LA SF. IOAN RUSUL

  1. Doamne ajuta!M-ar interesa acest pelerinaj daca mai sunt locuri si daca sunt incluse toate cheltielile in suma de 420euro.V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea contacta pentru mai multe informatii.Tel meu este 0740270917 si 0769659771 si as dori sa stiu de la ce agentie sunteti.Va multumesc.

  2. Sunt din Maramures.Celor ce pleaca in pelerinaj le doresc numai impliniri sufletesti.Sfantul Ioan Rusu sa va pazeasca pe toti !

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!