Pelerinaj la Prislop la 20 de ani de la mutarea la Domnul a Parintelui Arsenie Boca

19-10-2009 Sublinieri

Mormantul_Arsenie_Boca_0

“Va invitam sa ne insotiti in pelerinaj la mormantul Parintelui Arsenie Boca, Manastirea Prislop 27-29 nov.2009.

Participare la slujba de Parastas si comemorare a 20 de ani de la plecarea Parintelui (28 noiembrie 2009). Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov vineri 27 nov. seara.

Se mai viziteaza Manastirea Ramet cazare si Sf. Liturghie, Aiud – monumentul si manastirea, inchinate sfintilor Martiri, Catedrala Alba Iulia, Manastirea Recea, transport cu autocarul.

Inscrieri la telefon 0742268568, 0724525041, pelerinaje_ro@yahoo.com”

oop


Categorii

Pelerinaje

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Pelerinaj la Prislop la 20 de ani de la mutarea la Domnul a Parintelui Arsenie Boca

  1. Buna ziua,

    Se poate sa imi comunicati pretul pelerinajului la Prislop pentru perioada 27-29noiembrie si ora la care se pleca din Bucuresti pe data de 27 noiembrie.
    Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra.

    Cu stima,

    Livia Frangulea.

  2. Va invitam si noi intr-un pelerinaj in acelasi loc. Diferenta este ca nu se calatoreste noaptea, deci toti pelerinii vor ajunge odihniti la manastirea prislop la slujba. Cazarile sunt de lux, la hotel de 2 stele. Sunt incluse si 3 mese la restaurant.

    Mai multe detalii puteti gasi aici: http://paginadefolos.blogspot.com/2009/10/pelerinaj-parastas-pr-arsenie-boca-27.html

    sau dati un email sau un add pe mess: io_konstant@yahoo.com

    Numai bine!

  3. fiti serios domnule Iordachescu, caci v-am mai vazut prin alte locuri

    nu mai postati anunturi cu pelerinaje in conditii “de lux” ca n-o sa vina nici … . Ortodoxul, cel autentic, fuge si se indeparteaza cat ai zice peste de acest tip de “pelerinaje”. Efectul scontat de dvs cred ca e inselat astfel, si e taman invers decat cel asteptat. Puneti simplu, pelerinaje vii si minunate, in conditiile oferite de manastire (desi, intr-adevar in acest caz, pe 27 nov o sa fie lume puzderie, dar eu zic, cu toate astea , incercati asa ) , si o sa vedeti cata lume va cauta. Sa faceti asta in cazurile generale.. !

    va urez toate bune. Doamne ajuta.

  4. Daca mai sunt locuri, am dori sa stim cand se pleaca din Bucuresti si care este pretul pt participarea la pelerinajul organizat de dvs. Multumim anticipat!

  5. URGENT!!! caut inlocuitor pentru pelerinaj la Prislop, un loc, organizat de dna Adriana Knippelberg. Plecarea este diseara 27 noiembrie la ora 19.00 de la Gara de Nord.
    Pentru detalii ma puteti suna pe mine 0744 151 151 sau pe dna Knippelberg (nr de tel al dumneaei il puteti gasi pe Internet).

    Doamne-ajuta!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!