Conferinta la Suceava cu tema: „LEGITIMA APARARE a cetateanului fata de agresiunea statului”

3-11-2009 Sublinieri

Cezar Axinte1staret26

Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni”- Suceava organizează conferinţa „LEGITIMA APĂRARE a cetăţeanului faţă de agresiunea statului”

Conferinţa va fi susţinută de domnul avocat CEZAR AXINTE -vicepresedintele Baroului Constanţa

Din temele abordate:

– gripa mediatică şi vaccinarea „obligatorie”

– Codex Alimentarius sau monopolul alimentelor

– Tratatul de la Lisabona şi dictatura globalizarii

– actele biometrice, tehnologia şi controlul asupra populaţiei

– libertinajul juridic: droguri, prostituţie, incest, pedofilie, avort

– Biserica – intre Trupul lui Hristos si institutie a statului secularizat

– sfinţii temniţelor comuniste – modele de reacţie la agresiunea unui sistem totalitar ateu

Conferinţa va avea loc la

Casa de Cultură – Sala Mică

marţi, 10 noiembrie 2009, ora 18

SUCEAVA

afis-legitima aparare


Categorii

Conferinte si alte evenimente

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Conferinta la Suceava cu tema: „LEGITIMA APARARE a cetateanului fata de agresiunea statului”

  1. DA , VA MULTUMIM PENTRU ADEVAR SI PENTRU PROTECTIA FIINTEI UMANE !

    Uitati-va , va rog , NEAPARAT si pe aceste doua filme , aflate pe http://www.nuoviso.tv, numite : 1) “Tod frei Haus ” si 2) “Viren , Panik und Profite ” si veti întelege tot adevarul acestei lumi , în care traim acum .

    Si pe http://www.youtube.com , se afla un film , ce are 11 parti si ar trebui , cred eu , sa-l vada toti , sa stim cât este de mare RAUL acestei lumi si sa stim cum sa ne aparam : adica , sa facem cât mai mult bine în jurul nostru , deci , “iubirea aproapelui” , sa spunem si sa aratam adevarul , sa pastram libertatea sufletului si a constiintei umane , asa cum ne-a lasat-o bunul Dumnezeu si NU cum se vrea acum , înrobirea sa , la nivel planetar !
    Filmul se numeste : “The 2012 NWO Agenda 1 of 10” (a few falsehoods in this part ) si , cum va spuneam , sunt de fapt 11 parti , iar în partea a 7-a este deja vorba de Tratatul de la Lisabona (dar iata , ca între timp , oamenii au fost si acolo fraieriti si momiti cu promisiunile de locuri de munca si au votat totusi pentru DA , mare greseala !!! )
    Înca nu este prea târziu , ne mai putem trezi la realitate si mai putem vedea adevarul “cu ochiul mintii” , dar totusi , este deja nu ora “12 fara 5 minute ” , asa cum se spune , ci deja este ora “12 fara 2 minute !”.
    TREZIREA în masa a oamenilor peste mari si tari si peste oceane , trebuie sa fie acum PRIMORDIALA , sa fim gata sa raspundem pentru Adevar si Viata pentru Dumnezeu , caci numai El este “calea , lumina si adevarul ” acestei lumi !
    CINE ARE URECHI DE AUZIT, SA AUDA !
    Eu va închei cu doua adrese superbe , aflate tot pe http://www.youtube.com:
    1) Tatal Nostru Aramaica si
    2) Rugaciunea Tatal nostru (în greaca )
    3) Scrisoarea lui Dumnezeu , o sinteza superba a citatelor din Biblie=Sfânta Scriptura.
    DUMNEZEU SA NE AJUTE SA FACEM MULT BINE SI SA IASA ADEVARUL LA LUMINA !

  2. DOAMNE Ajuta+
    Foarte interesant si util! Conferinta va fi inregistrata si – eventual – postata pe net?

  3. Nu stim, nadajduim si noi.

  4. fragment-protocol nr.20-
    diabolic masonic, 12-11-2009 20:10
    …..Crizele economice au fost si vor fi deseori provocate cu abilitate chiar de noi cu scopul de a retrage bani din circulatie. Capitaluri enorme ramaneau astfel fara sa fie folosite, sustragandu-se in acest fel banii statului, care era pana la urma obligat sa se adreseze acestor capitaluri pentru a avea bani. Aceste imprumuturi maresc in final cu foarte mult datoriile statului prin plata ulterioara a dobanzilor. Concentrarea aproape de neimaginat in trecut a industriei in mainile capitalistilor, care au distrus si vor distruge complet mica industrie, a absorbit nu numai toate fortele poporului ci si pe acelea ale statelor actuale.
    Orice imprumut pe care il solicita dovedeste din plin slabiciunea statului respectiv si neintelegerea drepturilor sale. In viziunea noastra imprumuturile stau permanent deasupra capetelor guvernantilor precum o sabie a lui Damocles, iar acestia, in loc sa ia de la popor banii de care au nevoie, printr-un impozit temporar, vin cu mana intinsa precum milogii ca sa cerseasca de la acele capitaluri uriase care au fost si sunt ale noastre. Imprumuturile externe sunt intocmai ca niste lipitori care nu se mai pot desface de pe trupul statului decat atunci cand cad singure sau atunci cand statul le arunca deoparte cu hotarare. Totusi statele din cauza prostiei lor fara margini nu numai ca cel mai adesea nu le desfac, ci chiar continua sa si le aplice, astfel ca pana la urma multe dintre aceste state trebuie sa piarda in urma acestor masive si abile “luari de sange” benevole…..

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!