Duminica, 1 iulie 2012, Ozun (jud Covasna): Priveghere inchinata Sf. IOAN MAXIMOVICI

29-06-2012 Sublinieri

Duminica seara, pe 1 iulie 2012, cu binecuvantarea IPS Ioan Selejan, Arhiepiscopul Covasnei si Harghitei, de la ora 19 va incepe la Ozun, judetul Covasna, privegherea inchinata Sf Ioan Maximovici.

Programul va fi urmatorul:

Vecernia Mare cu Litie

– Acatistul Sf. Ioan Maximovici

– Taina Sf. Maslu

– Utrenia

– Sf. Liturghie

– agapa crestina

Speram sa incheiem cu totul in jurul orei 3 dimineata. Va asteptam cu drag la biserica Maicii Domnului din satul Ozun, aflat pe soseaua nationala care leaga Brasov de Tg Secuiesc.

De asemenea, in data de 15 august va fi gata o icoana de 1, 2 m x 0. 8 m, a Sf. Mare Mucenic Efrem cel Nou, vindecatorul celor cu probleme de dependenta de droguri. 

 Icoana este un unicat – va avea scene din viata Sfantului si scene reprezentand minunile lui, pe margine. Ea va insoti racla in care am pus, alaturi de Sf Ioan Maximovici si o particica din moastele Sf Efrem. Pretul icoanei este de 4.500 lei. Cine doreste sa contribuie la platirea ei va primi o copie a icoanei de marime A4 si va fi pomenit in rugaciunile pe care le vom face catre Dumnezeu si Sf Efrem, pentru izbavirea fratilor nostri cazuti intre talhari, adica in patimi cum este si dependenta de narcotice. Dumnezeu sa va binecuvinteze. 

Pr. dr. Ciprian Staicu, consilier cultural al Episcopiei Covasnei si Harghitei

Pentru detalii – tel 0740788876


Categorii

Comunicate

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!