Pelerinaj din Ploiesti la Manastirea Prislop (30-31 martie)

8-02-2013 Sublinieri

PELERINAJ LA MANASTIREA PRISLOP
HRANA PENTRU SUFLET SI BINECUVANTARE DE LA PARINTELE ARSENIE BOCA

Pelerinaj de doua zile la Manastirea Prislop 30 – 31 martie 2013

Plecarea va fi Sambata 30 martie, ora 04:00 din spatele Catedralei Sfântul Ioan Ploieşti (vis-a-vis de staţia Hale-Coreco)

Ziua I-a – Sambata: Ploiesti – Pitesti – Rm. Valcea – Manastirea Dintr-un Lemn (Biserica Dintr-un Lemn, Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului pictata in secolul IV avand dimensiuni impresionante) – Manastirea Bistrita (Racla cu Moastele Sf. Grigorie Decapolitul pe sub care vom trece, Icoana Facatoare de Minuni) – Tg.Jiu – Manastirea Lainici (Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului, Moastele Cuviosul Irodion “Luceafărul de la Lainici” )– Manastirea Prislop (Mormantul Parintelui Arsenie Boca si pestera in care s-a nevoit Sf. Ioan de la Prislop) – Alba Iulia (Catedrala Reintregirii Neamului) – Manastirea Ramet (Moastele Sfantului Ghelasie de la Ramet)(cazare)

Ziua a II-a – Duminica: Manastirea Ramet (Sf. Liturghie) – Salina Turda (cea mai frumoasa salina din Romania) – Manastirea Recea (Una dintre cele mai frumoase Manastiri din Romania) – Sighisoara – Brasov – Ploiesti

Pretul pelerinajului este de 170 RON
Pretul include transportul, ghid organizator si surpriza.
Pretul nu include cazarea, in valoare de 20 lei, intrarea in salina (aprox. 15 lei/pers.), vizitarea muzeelor si masa
Pretul este valabil pentru grupuri de minimum 45 persoane.
Pentru inscrieri, pana la data de 20 martie, se va achita un avans in valoare de 85 lei. ATENTIE: Locuri limitate, inscrieri timpurii!
Daca o persoana inscrisa nu mai doreste sa mearga intr-un pelerinaj, va trebuii sa gaseasca o alta persoana inlocuitoare, banii achitati nu se restituie.
Persoana de contact: Ionela
Tel: 0729.219.125

Va multumim si numai bine!


Categorii

Pelerinaje

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Pelerinaj din Ploiesti la Manastirea Prislop (30-31 martie)

  1. buna ziua, ma intereseaza si pe mine pelerinaje, programul pe care il aveti, perioada etc mai multe despre pelerinaje intr-un cuvint.astept un semn

  2. @ pia:

    Noi doar am publicat anuntul, nu suntem organizatori ai vreunui pelerinaj. Trebuie sa luati legatura cu organizatorii, exista un telefon de contact si aici.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!