„Marşul pentru viaţă” in orasele Romaniei – sambata, 23 martie 2013

5-03-2013 Sublinieri

afis fata fluturas 012

Sâmbătă, 23 martie, în orașele României este programată ediția 2013 a evenimentului public „Marșul pentru Viață”.

Marşul se desfăşoară anual, în mai multe oraşe din România, în jurul datei de 25 martie (sărbătoarea religioasă „Buna Vestire”) şi este organizat de asociaţii ale societății civile care compun mişcarea provita, în colaborare cu instituţii şi comunităţi religioase.

Scopul principal al „Marşului pentru Viaţă” este susținerea dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane începând cu momentul concepţiei şi până la moartea naturală. Totodată, este o afirmare a familiei tradiționale și a valorilor acesteia, care sunt temelia unei societăți solide și sănătoase.

Comitetele de organizare sunt locale, fără o conducere centralizată, însă la fiecare ediție a Marșului organizatorii lansează un mesaj comun sub forma unui Manifest. Acest document poziționează societatea civilă creștină față de probleme de actualitate ale României.

Vă trimitem atașat afișul oficial al manifestației din acest an. Vom reveni pentru a vă transmite Manifestul și comunicatul de presă oficial.

Puteți afla mai multe despre noi pe website-ul oficial www.marsulpentruviata.ro.


Categorii

Comunicate

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “„Marşul pentru viaţă” in orasele Romaniei – sambata, 23 martie 2013

  1. Pingback: Parintele Efrem Filotheitul despre gravitatea PACATULUI AVORTULUI si CUM POATE FI IERTAT -
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!