Concert caritabil cu cvartetul Allegria la LIBRARIA PREDANIA pentru copiii ce duc pe umeri greutati prea mari pentru varsta lor

8-04-2013 Sublinieri

Predania_caritabil_print_final.1

Nu este nevoie de o zi anume pentru a iubi, așa fără întrebări, fără opreliști și fără bariere. Poți oricând să construiești un munte de dragoste, punând cărămidă peste cărămidă. Nu este nevoie de o zi anume ca să dai de mâncare unui copil sărac. Noi am ales o zi ca să ne simţim bine şi să aducem zâmbetul pe feţele unor copii care duc pe umeri greutăţi prea mari pentru vârsta lor inocentă. Copii care nu au şi pentru care ziua de mâine poate însemna foame, dacă nu ar fi oamenii din Fundaţia Sfântul Dimitrie care să-i găzduiască şi să-i îndrume.

O masă caldă pentru un copil de care are grijă această fundaţie costă 12.5 ron. Pentru toţi copiii, într-o singură lună este nevoie de 8000 de ron numai pentru hrană.

Pentru a pune o cărămidă de iubire în acest efort uriaş ne întâlnim sâmbătă 13 aprilie 2013, la ora 19:00, la Libraria Predania. Oferim un concert caritabil – voce, pian, flaut şi vioară. O seară de muzică bună, un ceai aromat, între prieteni. Pentru cei mai puţin norocoşi decât noi. Fetele din Cvartetul Allegria Musical vor susţine un recital cu un repertoriu sacru si folcloric traditional.

Deschidem în acest fel serile filantropice de la Predania. Nu ne propunem lucruri mari. Ci fapte bune făcute cu paşi mici.

Pentru cei care vor să-i ajute pe copii vom avea o urnă special amenajată pentru donaţii. Toţi banii care se strâng vor fi dăruiţi Fundaţiei Sfântul Dimitrie. (www.fundatiasfantuldimitrie.ro)

Pentru informații și rezervări: tel. 0721.656.007, e-mail: iulia@predania.ro.


Categorii

Apeluri de sprijin, Concerte

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!