Prof. Dr. PAVEL CHIRILA invitat la libraria PREDANIA: “Prevenirea bolilor prin stilul de viata. Ce inseamna un stil de viata sanatos?”

9-04-2013 Sublinieri

PC

Prevenirea bolilor prin stilul de viață – invitat Prof. Dr. Pavel Chirilă

Prevenirea bolilor prin stilul de viață
Ce înseamnă un stil de viață sănătos?

Duminică 14 aprilie, ora 18.00, sunteți invitați la o discuție pe tema „Prevenirea bolilor prin stilul de viață”, avându-l ca invitat pe renumitul Prof. Dr. Pavel Chirilă, în cursul căreia vom învăța cum să trăim sănătos.

Prelegerea va avea loc la librăria Predania din Str. Vulturilor nr.8.

Doctor în științe medicale, medic primar de medicină internă, profesor de Bioetică laică și creștină, specializat în fitoterapie și homeoterapie, prof. univ. dr. Pavel Chirila este președintele Asociației Române a Medicilor Fitoterapeuti (ARMF) și autorul cărții „Nu hrăni cancerul”.

În prezent este medic primar la Centrul Medical Naturalia. Pe lângă Centrul Medical Naturalia a reușit să ridice, cu sprijinul Comisiei Europene și al unor fundatii caritabile, singurul așezământ de tratare a bolnavilor de cancer și leucemie in fază terminală, Centrul de Îngrijiri Paliative “Sfânta Irina”.


Categorii

Conferinte si alte evenimente

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Prof. Dr. PAVEL CHIRILA invitat la libraria PREDANIA: “Prevenirea bolilor prin stilul de viata. Ce inseamna un stil de viata sanatos?”

  1. Am auzit despre dumneavoastra si chiar am vizitat Centrul de Ingrijire Paleativa Sf.Irina,unde a trcut in nefiinta buna mea prietena Angelca Toma in februarie 2008.Pe aceasta cale multumesc din suflet intregului personal,deosebit de amabil si pregatit sa ingrijeasca si sa aline atatia suferinzi.Am sa fac tot posibilul sa ajung in data de 14 aprilie la conferinta domnului dr.Chirila,cu mii de multumiri.Orice informatie sau invitatie pe teme medicale si suflet sunt bine venite pt.mine si prietenii mei.Multumesc ft.mult,Petruta Dinescu

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!