CONFERINTA PARINTELUI PANTELIMON DE LA OAȘA in Bucuresti, joi, 2 iunie, orele 18 – “La rascrucea dintre realitati”

27-05-2016 Sublinieri

13254539_1205673439453232_4325455890134148811_n

Bucurie! Parintele Pantelimon de la Manastirea Oaşa revine in Bucuresti, pentru o conferinta la Aula Magna din cadrul Palatului Patriarhiei, pe 2 iunie, de la 18.00!

Parintele va vorbi despre:

  • – constiinta in lumea ambiguitatii;
  • -adevar si relativism;
  • -sinceritatea in criza;
  • -realitatea virtuala/ realitatea iconica;
  • -realitatea mediatica/ realitatea existentiala;
  • -suprarealitatea/ irealul;
  • -dependenta de lumea virtuala

    La inceputul lui aprilie, in postul Pastelui, parintii Iustin si Pantelimon de la Oasa au tinut o conferinta la Sala Dalles, care s-ar fi putut intinde fara probleme in noapte…

parintele Pantelimon la RTI Alex Dima


Categorii

Conferinte si alte evenimente

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “CONFERINTA PARINTELUI PANTELIMON DE LA OAȘA in Bucuresti, joi, 2 iunie, orele 18 – “La rascrucea dintre realitati”

  1. Hristos A Înviat!

    Chiar bucurie mi-ați făcut că aveți grijă de noi să ne anunțați despre aceste evenimente. Deși am mai intrat pe acest sait, vă pot spune că „nu am avut grijă” să îl urmăresc mai des. Și din această cauză am pierdut multe întâlniri. Acum am rezolvat și această problemă, trimițându-vă un e-mail. Aștept cu nerăbdare mesajul de confirmare de la dumneavoastră ca să mă pot bucura și eu de aceste conferințe.

    Doamne ajută.

  2. @ Adevarat a inviat!

    Va multumim si noi! Va rugam sa ne iertati ca nu reusim sa fim nici noi prompti in transmiterea newsletter-urilor, de aceea tot verificarea personala a anunturilor, in masura posibilitatilor, ramane cea mai sigura modalitate de acces, cel putin deocamdata.

  3. Pingback: PARINTELE PANTELIMON DE LA OAȘA despre galagia Imediatului invaziv si agresiv VS. soapta discreta si delicata a Vesniciei: “CAND NI SE FURA VIATA, NI SE FURA CLIPA CU CLIPA!” (video – conferinta la Cluj, martie 2016) | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!