Editura Sophia la BOOKFEST 2016, Romexpo – 1-5 iunie

29-05-2016 Sublinieri

Bf

Vă invităm în perioada 1 – 5 iunie 2016 la o nouă ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest. Ca şi ediţiile precedente, acesta va avea loc la Romexpo – pavilioanele C1, C2, C4, C5.

Alături de reprezentanții țării invitat de onoare, Israel, la Bookfest 2016 vor fi prezente peste 200 de edituri, programul celor cinci zile cuprinzând peste 300 de evenimente, de la lansări și dezbateri până la proiecții cinematografice și evenimente interactive.

Editura noastră va fi prezentă cu cele mai noi titluri ale colecţiilor
Patristica pentru toți
Familie • Dragoste • Educatie
“Pedagogia Crestina”
„Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului”
„Parinti rusi“ 
„Parinti greci contemporani“
„Calauziri în lumea icoanei“
„Carte de început“
„Tâlcuiri la Sfânta Scriptura“
„Psihoterapia Ortodoxa“
„Pentru cei mai mici crestini“
„Studii Teologice“
„Materikon“

Copiii vor avea o ediție a lor, Bookfest Junior, cu peste 40 de evenimente și surprize care le vor fi dedicate. Chiar de ziua lor, copiii vor avea un program plin de lansări, ateliere pe diverse teme creative, proiecții de filme, sesiuni de teatru și alte acțiuni. Programul în curs de actualizare al Bookfest Junior poate fi consultat pe site-ul oficial www.bookfest.ro

Bookfest 2016 se va desfășura sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

La fel ca la toate evenimentele Bookfest, intrarea publicului va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele și proiectele interactive programate pe durata acestuia.

Programul de vizitare va fi:
miercuri, 1 iunie — 10:00 – 20:00;
joi, 2 iunie — 10:00 – 20:00;
vineri, 3 iunie — 10:00 – 21:00;
sâmbătă, 4 iunie — 10:00 – 21:00;
duminică, 5 iunie — 10:00 – 20:00.

Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.

Sponsor: Banca Transilvania.

Parteneri media: TVR, Europa FM, Adevărul, Hotnews.ro, Accente, QMagazine, news.ro, CalendarEvenimente.Ro, Roportal.Ro și Bookhub.ro.

Bookfest este cel mai important salon de carte din România și singurul eveniment al industriei editoriale care a reușit să capete o dimensiune internațională marcantă. Începând din 2012, Bookfest s-a extins și în alte orașe din România: Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Tîrgu-Mureș, Brașov, dar a avut și două ediții Bookfest de Crăciun la București.

Vă aşteptăm cu mare drag!

Tonia Aanei, PR Manager
Librăria Sophia Bucureşti
str. Bibescu Vodă nr.19
tel/fax: 021- 336.1000
0722.266.618
evenimente@librariasophia.ro
http://www.librariasophia.ro


Categorii

Lansari de carte

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!