Cadouri de Crăciun pentru 400 de copii din Arhiepiscopia Iașilor

24-12-2016 Sublinieri

campanie-umanitara-craciun-2016-3

Cadouri de Crăciun pentru 400 de copii din Arhiepiscopia Iașilor

Cu ocazia Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor a adus săptămâna aceasta daruri și bucurie pentru 50 de familii cu peste 8 copii din județele Iași și Botoșani.

Fiecare familie a primit câte un pachet consistent de produse alimentare, articole de curățenie și igienă, jucării și haine, astfel încât pregătirile pentru Sărbătoarea Crăciunului să fie înlesnite și îmbunătăție cu cele necesare oricărei case aflate în moment de sărbătoare.

În desfășurarea acestui proiect au fost implicați 30 de voluntari, numeroși parteneri și sponsori care s-au ocupat de achiziționarea produselor, sortarea și distribuirea lor către toate cele 50 de familii, pe un traseu de 1853 km.

Familiile incluse în această campanie fac parte din Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii – Sf. Stelian, desfășurat de Pro Vita Iași din anul 2012.

Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii – Sfântul Stelian este un proiect al Departamentului Pro Vita prin care sunt susținute și promovate 110 familii cu peste 8 copii din Arhiepiscopia Iașilor. Principalele forme de ajutor oferite sunt: burse de studii lunare pentru copiii care au rezultate bune la învățătură și sunt dornici să-și continue parcursul educațional, organizarea Întâlnirilor de Vară, pachete umanitare oferite cu ocazia Nașterii și Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, ajutor medical și sprijin în funcție de necesitățile urgente ale fiecărei familii.

Persoană de contact:

Sorina Hîngănescu

Coordonator al Programului de solidaritate pentru familia cu mulți copii – Sfântul Stelian

0753 427 358

hinganescu.sorina@gmail.com

Departamentul Pro Vita face parte din Sectorul de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor și funcționează din anul 2011 având ca misiune salvarea, protejarea și îmbunătățirea vieții din momentul concepției. Proiectele principale se concentrează în jurul informării și consilierii tinerilor, ajutorarea femeilor însărcinate aflate în dificultate, salvarea copiilor de la avort și sprijinirea familiilor cu mulți copiii.


Categorii

Campanii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!