Lansarea volumului “Dumnezeu nu primeşte decât duminica” de VIRGIL GHEORGHIU

25-11-2018 Sublinieri

Librăria Sophia vă invită
marţi, 27 noiembrie 2018, ora 18.00
la lansarea volumului “Dumnezeu nu primeşte decât duminica”, de Constantin Virgil Gheorghiu

Invitaţi:
pr. Dan Bădulescu
pr. Tudor Ciocan
Gheorghiţă Ciocioi

„Erau odată, într‑un vechi castel din Carpați, o frumoasă prințesă și un tânăr soldat cu nume de perlă…” Ar putea fi începutul unui basm, dacă toate acestea nu și‑ar avea obârșia în 1944, atunci când zânele se fac nevăzute de pe pământ, când oamenii ucid și domnește teroarea. Pentru cei doi, paradisul iubirilor copilărești face loc unui univers de fier și de foc. Despărțirea și moartea par a fi partea hărăzită lor. Dumnezeu nu are însă aceleași măsuri pentru timp ca oamenii. Șapte zile pentru El, treizeci de ani pentru cei doi, și începe căutarea…

Un mare roman al autorului Orei 25. Rând pe rând, tandru și sălbatic, poetic și halucinant. Tratat în maniera unei anchete polițiste, Dumnezeu nu primește decât duminica este, totodată, o mărturie copleșitoare despre epoca noastră și regimurile totalitare. O carte pasionantă și răscolitoare.

https://www.librariasophia.ro/
https://www.facebook.com/Sophia-Bucureşti-librărieeditură-151390575529252/ 

 


Categorii

Lansari de carte

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!