PS MACARIE la LIBRARIA SOPHIA. Lansare de carte: “Să topim ghețarii sufletului! 10 ani cu Hristos în Scandinavia”

27-11-2018 Sublinieri

Miercuri, 28 noiembrie 2018, ora 18:00, la librăria Sophia din București, str. Bibescu Voda nr. 19, va fi lansat volumul Să topim ghețarii sufletului! 10 ani cu Hristos în Scandinavia”, de Preasfințitul Părinte Episcop Macarie al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord, apărut la Editura Sophia.

La eveniment vor participa autorul, Radu Preda, teolog și președinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoriei Exilului din România (IICCMER), Teodor Baconschi, teolog și diplomat, Răzvan Bucuroiu, publicist și om de televiziune, și pr. Gheorghe Holbea, conferențiar la Facultatea de Teologie Ortodoxă (Universitatea din București).

Volumul este prilejuit de împlinirea a 10 ani de misiune ortodoxa românească în Scandinavia, fiind dedicat de PS Macarie românilor din țările nordice: „Dedic această carte fraților și surorilor în Hristos din Scandinavia românească, ca smerit îndreptar în pelerinajul nostru spre Patria cerească”.

 


Categorii

Lansari de carte

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “PS MACARIE la LIBRARIA SOPHIA. Lansare de carte: “Să topim ghețarii sufletului! 10 ani cu Hristos în Scandinavia”

  1. Doamne ajuta.Ma intereseaza carte , cat costa, cum o pot comanda?Multumesc

  2. “ca smerit îndreptar în pelerinajul nostru spre Patria cerească” – cat de frumos a spus si adevarat…

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!