Școala Familiei: București, Conferință: SĂNĂTATEA DIN BUCATE

Școala Familiei: București, Conferință: Sănătatea din bucate

Tentații, marketing, arome identic naturale sau pur și simplu dorința permanentă pentru un anume gust, ori de un anume produs – oare au toate acestea ceva în comun cu nevoile și hrana corpului, cu starea de sănătate sau cu vitalitatea?

Suntem activi, ancorați în cotidian și jonglăm cu nenumărate roluri ținându-le într-un echilibru dinamic pentru a realiza ceea ce este important pentru noi și familiile noastre. Dezvoltare personală, familie, carieră, viitorul copiilor, sănătate, poate relaxare activă, sunt toate paliere ale vieții în care investim resurse nenumărate, în special timp și energie. Continuarea articolului

LIBRĂRIA ȘI EDITURA SOPHIA vă invită la lansarea romanului CHIRALESA de VIRGIL GHEORGHIU

Librăria Sophia vă invită

 joi, 3 mai 2018, ora 18.00

la prezentarea
volumului “Chiralesa”, de Constantin Virgil Gheorghiu.
 
“Chiralesa”, alături de “Ora 25″, este romanul lui Gheor­ghiu despre care s-a vorbit, încă de la apariția sa (1966), doar la superlativ. 
Invitaţi la eveniment sunt:

Continuarea articolului

Mărturii despre Cuviosul Paisie Aghioritul și Sf. Ierarh Grigorie Palama – CONFERINȚĂ LA FACULTATEA DE DREPT, BUCUREȘTI

Marturii despre Cuviosul Paisie Aghioritul si Sf. Ierarh Grigorie Palama

„Astăzi au venit vreo două-trei studente și mi-au spus: ”Părinte, faceți rugăciune să trecem la examene”. Iar eu le-am spus: ”mă voi ruga să treceți la examenele curăției’‘”, spunea Sfântul Paisie Aghioritul.

Ce lucru minunat este curăția sufletului: „Fericiți cei curați cu inima, căci aceia vor vedea pe Dumnezeu”. Cu toții ne dorim trăirea în Hristos și pentru Hristos, adică în iubire deplină de Dumnezeu și de aproapele, dar cu siguranță drumul este lung și anevoios. Continuarea articolului

Carti recomandate

Recomandam