23 iulie – PITESTI: DESCHIDEREA SCOLII DE VARA “Fenomenul Pitesti”, vizita la inchisoare si slujba de pomenire a victimelor “REEDUCARII”. Lansarea cartii: “Eu sunt scribul…”

22-07-2013 Sublinieri

poster Scoala de vara Fenomenul Pitesti 2013

Buna ziua,

Va invitam marti, 23 iulie, la deschiderea celei de-a doua editii a Scolii de vara “Fenomenul Pitesti”, la ora 10, în sala mare a Consiliului Judeţean Argeş (Piteşti, Piaţa Vasile Milea nr. 1), unde vor participa reprezentantii organizatorilor, fosti detinuti politici trecuti prin inchisoarea Pitesti, precum si studentii selectati pentru a participa la cursurile Scolii de Vara.

Evenimentul va fi urmat de o vizita ghidata la sediul fostei inchisori din Pitesti si de o slujba de pomenire a victimelor “reeducarii”.

Dupa-masa, de la ora 17.00, va avea loc lansarea cartii „Eu sunt scribul… Amintiri şi poezii din închisoare scrisa de fostul detinut politic si supravietuitor al experimentului Pitesti, Mihai Buracu, in prezenta fiicei acestuia, Mihaela Ciobotea (Biblioteca Judeţeană Argeş. Str. Victoriei nr. 18)

Scoala de vara va continua pana vineri, 26 iulie, cand va avea loc o vizita la inchisoarea Jilava – Fortul 13.

In cazul in care doriti sa va alaturati vizitei de vineri sau sa asistati la prelegerile Scolii de vara, va rugam sa ne contactati la adresa alina.urs@istoriecontemporana.ro .

Cu cele mai bune ganduri,
Echipa CSIC

file_1339974_t0ib7R_full_size

Legaturi:

***


Categorii

Comunicate, Conferinte si alte evenimente, Lansari de carte

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!