PRESA ORTODOXA – Numar-semnal

19-12-2008 1 minut Sublinieri

REVISTA POATE FI COMANDATA DE AICI

po1

Presa Ortodoxă este o revistă de informare şi atitudine cu apariţie lunară.

Revista se adresează publicului creştin şi nu numai, având o abordare largă şi deschisă asupra realităţilor contemporane.

Presa Ortodoxă, aşadar, îşi propune să abordeze realitatea imediată dintr-un punct de vedere ortodox. Se întâmplă atâtea în timpurile noastre, se vorbeşte de crize mondiale, de sisteme politice continentale (UE), de legi restrictive faţă de libertatea de exprimare sau de sisteme de control ce par a suprima libertăţile civile, se aud zvonuri de războaie şi câte şi mai câte. Ce să facă creştinul în faţa atâtor evenimente? Să le ignore? Sau să se lase dus  (şi manipulat) de ritmul ameţitor al mediilor de informare care tratează realitatea în mod interesat?

Direcţiile de aprofundare din Presa Ortodoxă sunt:

 • evenimentele şi tendinţele actuale din Biserică.
 • evoluţiile majore din economia şi politica globală
 • legislaţiile şi valorile anti-creştine promovate de diferite sisteme de putere
 • ingineria socială, controlul populaţiei, politicile de planificare şi educaţie sexuală
 • şcoala, educaţia copiilor, familia contemporană, psiho-pedagogie etc.
 • sănătatea omului contemporan: cauzele bolilor, experimentele medicale, “mitologii” şi falsuri promovate drept ştiinţă, etc.

Revista este editată de Asociaţia Pentru Apărarea Familiei şi Copilului, cu sprijinul următoarelor asociaţii::

 1. Asociaţia “PRO VITA pentru născuţi şi nenăscuţi”
 2. Asociaţia Logos
 3. Şcoala Brâncovenească
 4. Asociaţia Ortodoxă Prologos
 5. Asociaţia Prietenii Muntelui Athos
 6. Asociaţia Brâncoveanu
 7. Asociaţia Arsenie Boca
 8. Asociaţia Metamorfosis
 9. Asociaţia  Filantropică Medicală Christiana
 10. Asociaţia Dascălilor din România
 11. Predania
 • Dacă doriţi să colaboraţi la Presa Ortodoxă, puteţi contacta grupul redacţional la adresa de e-mail:

presa.ortodoxa@gmail.com

Abonamente

Presa Ortodoxă oferă, pentru cei care se abonează începând cu primul număr al revistei din ianuarie 2009, posibilitatea unui abonament de 40 RON pentru următoarele 12 numere ale revistei.

Pentru abonare trebuie să trimiteţi un e-mail la presa.ortodoxa@gmail.com, cu subiectul pentru abonare, în cadrul căruia să scrieţi clar adresa şi codul poştal. Plata se face ramburs, începând cu primul număr ce vă va fi livrat.

Editorii fac o invitaţie la împreună-lucrare pentru toţi cei care vor să colaboreze cu Presa Ortodoxă, fie ca autori de articole cât şi ca „distribuitori” ai publicaţiei în cadrul comunităţilor.


Categorii

Publicatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “PRESA ORTODOXA – Numar-semnal

 1. Pingback: Război întru Cuvânt » Fericitul Martir Mircea Vulcanescu: TIE TI S-A NASCUT PRUNC!
 2. Stimati editori, cred ca ar fi bine venit ca primele numere sa pe publicati in format electronic, iar cuprinsul sa fie mereu dufuzat online pe un site. Revista oricat de buna ar fi, cititorii nu au de unde cunoaste continutul, mai ales ca este o revista noua, iar editorii oricat de bine intentionatui ar fi nu sunt cunoscuti.
  Daca revista ar apare sub girul editorilor siteului razboiintrucuvant.ro atunci tot am mai avea o ideea despre posibilul continut al reviste.
  Va sugerez sa revedeti un pic strategia de marketing folosita.
  Sincer, imi vine greu sa ma abonez in necunoscut fara sa cunosc pentru ce dau banii. Ganditi-va ca lipseste ceva din strategia de distributie.
  Trebuie sa va stabiliti un scop principal: sa faceti bani, sa sa faceti misiune.
  Parerea mea este ca nu veti putea obtine abonamente de la primul numar in conditiile in care nimeni nu stie la ce se aboneaza.
  Ar trebui sa concepeti cuprinsul revistelor pe un an, mai ales daca multe articole sunt seriale, si sa-l faceti public. Astfel cititorii ar putea cunoaste pentru ce se aboneaza.

  Daca vreti sa faceti misiune, atunci incepeti cu a oferi ceva, ca banii vin singuri, daca vreti sa faceti si bani in principal, atunci oferiti ceva concret in schimbul banilor. Nu cred ca merge sa vindeti promisiuni.
  Cu tot respectul,

  Pr. Vasile

 3. Parinte Vasile,

  Editorilor revistei trebuie sa va adresati pe adresa de mail a revistei, presa.ortodoxa@gmail.com. Subliniem ca, desi ne cunoastem cu o parte dintre ei si suntem in colaborare, revista NU are aceeasi editori ca Razboi intru Cuvant. Despre strategia de marketing nu avem deci cum sa va raspundem noi.

  Ceea ce va putem spune este ca, din cate stim, este in lucru si o pagina web a revistei, care va contine, probabil si sumarul numerelor (desi el apare si la distribyitorii online, din cate am vazut) si cateva articole, numai ca nu au cum sa puna acolo TOATE articolele, pentru ca si-ar boicota singuri vanzarea revistei, care, oricum, nu are un pret mare. Nu cred ca va imaginati ca misiunea se poate face, pe hartie tiparita, fara bani. Pe internet, desigur, e altceva, costurile sunt mult mai reduse. Articolele preluate din Presa Ortodoxa pe site-ul nostru, fara a urmari aceasta insa, va pot face o idee despre orientarea si stilul revistei. Mi se pare nedrept sa-i acuzati ca vand promisiuni sau ca urmaresc sa faca bani.

  In ceea ce ne priveste, prin site-ul Razboi intru Cuvant am sprijinit si vom continua sa sprijinim, orice ziar sau revista (cu adevarat) ortodoxe, indiferent daca suntem colaboratori sau nu la ea, dupa cum cred ca s-a vazut si pana acum, referitor la ATITUDINI, LUMEA MONAHILOR, LUMEA CREDINTEI, CREDINTA ORTODOXA, etc.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare