“100%”… PLANUL TERORII H1N1 MERGE PANA LA CAPAT, ACUM SI CU “BINECUVANTARE” PAPALA (Noutati 24-25 iulie 2009)

25-07-2009 1 minut Sublinieri

swine-flu-outbreak_1391794c.jpg

(de remarcat ca stirea preluata ieri, din toata presa, numai de Ziua si de Antena3, cu articolul demascator din The Times este ignorata complet de restul mass-media, cel putin atat cat am gasit noi: Vaccinarea in masa impotriva virusului H1N1, o nebunie)

Mai mult, numărul în creştere al bolnavilor din Regatul Unit vine ca o confirmare a anunţului Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), care a avertizat că propagarea virusului A H1N1 „se apropie de 100 la sută” din suprafaţa planetei. „Dacă luaţi în calcul faptul că propagarea virusului a atins 160 dintre cele 193 de state membre (ale OMS), ne apropiem de 100 la sută, dar nu încă”, a declarat presei Gregory Hartl, purtător de cuvânt al OMS, conform Mediafax. „În ceea ce priveşte persoanele decedate, cred că am ajuns în prezent la cifra de 800″, a adăugat Hartl. (M.T.)

 • EvZ:

Scenariu de pandemie: graniţele UE s-ar putea închide

O treime dintre europeni vor lua gripa nouă, iar dacă ţările cu stocuri de medicamente fac presiuni, se pot închide graniţele UE.

Cumpărăm 40 de milioane de măşti ineficiente în lupta cu gripa

 Ministerul Sănătăţii vrea să cumpere 40 de milioane de măşti pentru protecţia populaţiei de pandemia de gripă nouă. Medici europeni spun însă că acestea pot amplifica circulaţia virusului.

Ministerul Sănătăţii (MS) a mai cerut 3 milioane de lei de la guvern pentru a cumpăra medicamente, măşti şi pentru a investi în producerea de vaccinuri contra virusului A/H1N1, după ce, la începutul lunii, s-a aprobat o suplimentare din rezerva de stat de 50 de milioane de lei

pentru acelaşi scopuri.

 • Ziua: 

Premierul Frantei, Francois Fillon: Milioane de francezi ar putea fi afectati de gripa porcina

Papa Benedict al XVI-lea, speriat de gripa porcina: Vaticanul se gandeste sa suspende audientele generale ale Suveranului Pontif 

Nu este exclus ca Vaticanul sa hotarasca suspendarea pentru moment a evenimentelor care atrag multimi, daca OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii – n.red.) da indicatii in acest sens sau daca astfel de masuri sunt adoptate in Italia”, a declarat Giovani Rocchi, responsabil cu problemele de sanatate de la Vatican. “Am hotarat sa respectam protocolul obisnuit, ca in fiecare an, in ceea ce priveste vaccinarea. (…) De indata ce vaccinul impotriva gripei porcine va fi disponibil, vom propune un nou ciclu” de vaccinare, a explicat Rocchi pentru editia de sambata a publicatiei ”Osservatore Romano”.  

Era la un pas de moarte din cauza meningitei, dupa ce doctorii au diagnosticat-o cu gripa porcina

 • Gardianul: 

In Portugalia, preotii nu mai ofera ostia direct in gura credinciosului

Prima procesiune crestina din lume pe motociclete – adica un aggiornamento “ortodox” a la russe

Voronin si Medvedev pregatesc represiunea din Basarabia

 • Ziua:More...

Prima vizita a patriarhului rus Kirill in Ucraina provoaca controverse la Kiev

Suntem si antisemiti!Primari şi rabini suspectaţi de corupţie şi trafic cu organe, arestaţi intr-o vastă operaţiune in SUA  

Washingtonul gata sa reinarmeze Georgia

Campioni la someri tineri

Statul ia toti banii

 • Gandul:

1,5 miliarde de euro, o gură de oxigen pentru o Românie care se sufocă


Categorii

Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la ““100%”… PLANUL TERORII H1N1 MERGE PANA LA CAPAT, ACUM SI CU “BINECUVANTARE” PAPALA (Noutati 24-25 iulie 2009)

 1. Inchiderea granitelor.. Pr Arsenie Boca nu era de acord ca romanii sa plece din tara lor.. A spus ca in vremurile de sfarsit multi vor vrea sa se intoarca si nu vor mai putea face asta.
  A mai spus ca ii e mila de noi ca vor pune taxe si impozite cumplite.. Romania economia e in cadere si cineva care cunoaste bine asta imi spunea ca acum fiind an alectoral se musamalizeaza cit de mult se poate prabusirea economiei pe seama miliardelor imprumutate dar imediat dupa sfarsitul anului 2009 si plantarea lui basescu sau a altuia pentru inca 5 ani vor veni multe necazuri pe capul bietului roman.
  In Ungaria se simte clar revenirea economica, dar ei au pus 3 ministrii tineri apolitici care au reusit sa ia masuri inspirate.. La noi clasa politica nu vrea sa auda de asa ceva, cit timp va mai fi ceva de furat.

 2. Pingback: Război întru Cuvânt » DR. VASILE ASTARASTOAE, PRESEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR: “O.M.S. introduce dictatura medicala!”
 3. Pingback: Război întru Cuvânt » STUDIU STIINTIFIC ASUPRA PERICULOZITATII VACCINULUI GRIPEI PORCINE
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Documentare