CAMPIONII DREPTURILOR ANTIHRISTICE, AI TIRANIEI SI AI FATARNICIEI (Noutati de presa 29-30 iunie 2009)

1-07-2009 6 minute Sublinieri

obama-08.JPG070827_gaymarriage2_hmed12phmedium.jpg

  • Hotnews: 

Barack Obama s-a declarat campionul drepturilor revendicate de homosexuali

VIDEO Discursul lui Obama despre drepturile homosexualilor, intrerupt de un macanit de rata

  • Antena3 ne-a reamintit ca si presedintele nostru, aflat acum in turneu electoral peste tot unde are loc un eveniment religios s-a declarat, in noiembrie 2004, sustinatorul drepturilor homosexualilor, chiar daca multi fani ai sai neconditionati nu doresc sa-si aminteasca, incercand sa acrediteze imaginea unui presedinte acceptabil pentru credinciosii ortodocsi, in contrast cu contracandidatii sai (in realitate, aproape toti slujesc acelorasi “agende” globale, diferenta constand numai in gradul de ipocrizie, asa ca alternativa de optiune ramane o iluzie): Emisiunea Sinteza zilei, vezi minutul 52`:55“ (cine poate sa extraga fragmentul respectiv este rugat sa-l puna pe youtube sau sa ni-l trimita). A se revedea si: Traian Basescu: 20% din romani sunt homosexuali
  • Romania libera: 

DEZBATERILE ROMANIEI LIBERE. Radiografia unei minoritati ascunse: homosexualii

campanie agresiva si sustinuta pro-homosexualitate si in RL, cu o interventie buna a pr. Gheorghe Istodor, si cu unele interventii pro-familie traditionala, prezente insa intr-un context vadit favorabil propagandei gay.

DEZBATERILE RL continua cu povestea a trei lesbiene: “Atractia sexuala nu e la alegere”

In ce ne priveste, reamintim:

1. Buletinele electronice de identitate nu reprezinta (inca) o obligatie europeana. Ele sunt opera unor politicieni si lobby-ul afacerist nu este strain de acest subiect (unele surse dand trustul UTI drept direct interesat de introducerea unor sisteme tehnologice avansate)

2. Contrar declaratiilor sefului Comisiei de Aparare, Costache Canacheu, care la votarea pasapoartelor biomnetrice ne asigura in mod fals ca amprentele nu vor fi pastrate in baze de date, citatul de mai jos arata ca introducerea buletinelor cu cip presupune crearea unor baze de date cu acoperire nationala. Acest lucru inseamna ca sistemul de identificare a cetatenilor va functiona pe sistemul: server central (baza de date centralizata) la care sunt conectate cipurile din buletine.

“Actualizarea datelor de identificare şi a adreselor cetăţenilor care au domiciliul în raza de competenţă teritorială a serviciilor publice de evidenţă a persoanelor se va face direct pe componenta informatică constituită la nivel judeţean, respectiv al municipiului Bucureşti, iar din iulie 2010, direct pe componenta informatică constituită la nivel central”.

  • Pe langa campania de introducere a actelor de identitate cu cip si cele de promovare a homosexualitatii, sau legalizare a drogurilor se afla in desfasurare campania de inlocuire a televiziunii analogice cu cea digitala. Implicatiile si motivatiile mai tehnice asupra acestui fenomen ar trebui tratate de cei care au cunostinte mai specializate, insa faptul ca introducerea televiziunii digitale este reglementare europeana obligatorie cu termen limita in anul 2012 este de natura sa ridice mari intrebari…

Am ridicat aceasta problema primind si urmatorul comentariu pe site-ul nostru:

Unele televizoare trimise in ultimul timp in Grecia au si un aparat care urmaresc pe cei ce privesc la televizor. Peste putin toti cei ce vor avea televizor vor privi la televizor, dar vor fi vazuti si ei. Adica vor urmari si vor fi urmariti. Li se va controla astfel prin computer toata viata lor; ce spun, ce fac, totul (Cuv. Paisie Aghioritul).

Dupa ce acum vreo 2-3 luni am citit profetia asta, ma tot gandeam cum s-ar putea una ca asta…  Apoi, mai tarziu, aici in Italia au inceput sa se faca fortari de trecere la televiziunea digitala. Am pus pe seama dorintei de castig. Dar ceva mai tarziu, am aflat ca si in Romania si in alte tari din Europa vor trebui sa faca trecerea la digital. Conform unui ordin UE!!!! Si in America se face trecerea… Eh, aici mi s-a parut ciudat si aveam in minte fragmentul din profetia Cuv. Paisie Aghioritul. Ca daca-i ordin de la cei care servesc diavolul, nu putea sa fie unul pentru binele lumii.

Dar dupa cum vedeti de aici, asa cum ei obisnuiesc, prezinta doar avantajele: http://ro.wikipedia.org/wiki/Televiziunea_digital%C4%83_terestr%C4%83

Si astazi surpriza! Am dat peste niste video-uri de-ale unor persoane care au descoperit ca aparatele pentru transmisia digitala au telecamere si microfon!!!

Iata unul: http://www.youtube.com/watch?v=TQ4iIM8Eljc .
De aici puteti vedea mai multe video-uri legate de subiectul asta. Poate se gaseste cineva dintre cei care citesc mai priceput si ar putea sa confirme sau sa infirme ? Oricum, eu ma incred in profetiile Cuviosului Paisie si nu ma incred in intentiile Americii si ale UE. Deci cred ca ar trebui sa atentionam pe cat mai multi de pericolul asta si sa renuntam cu totul la Tv.

Caci, conform acestui articol: http://www.zf.ro/business-hi-tech/1-4-milioane-de-gospodarii-trebuie-sa-treaca-la-televiziunea-digitala-pana-in-2012-3882091/, pana in 2012 toti vor trebui sa isi schimbe televizorul sau sa achizitioneze un aparat de transmisie digitala.
Apare iar anul fatidic 2012.

Un asa-zis analist rus, Zurab Todua, ameninta Romania, in urma cu o saptamana, ca modificarile teritoriale pe care le-ar avea in vedere nu vor afecta doar Republica Moldova si Ucraina, ci risca sa se intoarca impotriva sa si sa ii aduca propriile pierderi teritoriale. Astfel, “specialistul” afirma ca tara noastra ar putea pierde Transilvania, in favoarea Ungariei, si ca nici Bulgaria nu ar sta cu mainile in san. Mergand pe o idee asemanatoare, cu titlul “Moldova amenintata de ‘scenariul kosovar'” si subtitlul “Presedintele Romaniei, Traian Basescu, incepe jocuri riscante”, publicatia rusa Nezavisimaia Gazeta scrie (sub semnatura aceluiasi “expert”) ca liderii de la Bucuresti ar trebui sa ia in considerare ca, in timp ce ei calculeaza avantajele de pe urma “inghitirii” Republicii Moldova, cu o si mai mare speranta asteapta o “conjunctura favorabila” Budapesta, Kievul, Sofia si Moscova. Orice incercare de a pune intr-o forma sau alta sub semnul intrebarii granitele stabilite in Europa de Est vor lovi inevitabil interesele Romaniei.

Ceea ce si noua, dar si altora, ne-a adus aminte de proorocia parintelui Arsenie Boca:

Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or să ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”.

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel va vizita Arhiepiscopia Timişoarei

Patriarhul – in vizita la fratele (sau sa-i zicem “maestrul”?) sau mai varstnic  (frate intru “zidirea” lumii celei noi si libere) si deja vadit apostat…

Clericii şi credincioşii din Bărăgan şi-au primit arhipăstorul – Ce a devenit un canon apostolic in interpretarea noii teologii:

S-a arătăt, de asemenea, în Gramata mitropolitană, că textul Canonului 34 Apostolic îl cheamă pe noul Episcop al Sloboziei şi Călăraşilor să aducă „cinstire şi ascultare faţă de Mitropolitul locului şi Patriarhul României, precum şi responsabilitate deplină faţă de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române;… (…) să cultive relaţii de respect reciproc cu alte culte religioase oficial recunoscute”.

Consultaţia Ortodoxă pe tema învăţăturii şi a practicii privind etica păcii în Biserica Ortodoxă (Palatul Patriarhiei, 29 iunie – 2 iulie 2009)

Pe langa tema comunistoida a “pacii” (va amintiti sloganurile “pentru pace” repetate obsesiv inainte de ’89? – de fapt este un slogan-alibi al ideologiilor masonice) preluata de la organizatia protestant-masonica CMB, comunicatul prezinta bisericile monofizite drept ortodox-orientale“, atribuind, astfel, calitatea de Biserica unor grupari eretice care hulesc Sinoadele Ecumenice si Sfintii Parinti. Si ne mai daruieste Prea Fericitul un cuvant duhovnicesc care ar fi absolut minunat si induiosator, daca nu ar fi de o ipocrizie totala, perfecta, am zice:

Lumea în care trăim este, fără îndoială, o lume a afirmării dorinţei de dominaţie asupra altora, în toate domeniile vieţii umane: politic, economic şi social, ceea ce generează conflicte de interese interumane, interetnice şi chiar interreligioase. Faţă de astfel de atitudini negative creştinii sunt chemaţi să lupte cu patimile egoiste ca lăcomia, dorinţa de stăpânire, mânia şi violenţa prin rugăciune şi post, educaţie şi dialog, reconciliere şi cooperare în acţiuni umanitare şi sociale, atitudini şi acţiuni care redau omului valoarea de fiinţă creată după chipul lui Dumnezeu Cel milostiv, paşnic şi iubitor de oameni.

În felul acesta, pacea este trăită existenţial, ca realitate transformatoare şi sfinţitoare, imanentă persoanei umane şi, în acelaşi timp, în mod paradoxal, transcendentă lumii. În sensul acesta, Sfântul Vasile cel Mare, Arhiepiscopul Cezareei Capadociei, interpretând cuvintele scripturistice: „pacea Lui nu va avea hotar” (Isaia 9,6) şi „Pacea Mea o dau vouă, nu precum dă lumea vă dau Eu” (Ioan 14,27) spune „Pentru aceasta , pentru că este un dar mai presus de lume”. Ca „dar”, pacea se acordă personal şi se primeşte personal. Pornind de la premiza că persoana se manifestă ca atare în multitudinea de relaţii cu celelalte persoane, înţelegem de ce pacea, trăită personal, ca dar divin, are eficienţă transformatoare asupra relaţiilor dintre toţi membrii societăţii umane“.

Frumos, nu? Noi am propune, insa, cu umilinta, Intai Statatorului nostru sa ne arate si prin exemplul personal cum se realizeaza lupta contra “afirmarii dorintei de dominatie asupra altora”, iar pe sinodali, precum si pe colaboratorii si angajatii sai sa ne dea marturii duhovnicesti despre “pacea, traita personal” in prezenta Prea Fericirii sale si sa ne spuna…. daca nu le vine sa urle de durere, cum ne scria cineva deunazi, cand aud despre lupta cu lăcomia, dorinţa de stăpânire, mânia şi violenţa” tocmai de acolo unde ele isi au salasul privilegiat… Cat cinism mai poate incapea in fatarnicie, Doamne? Pana cand, Doamne, lasa-ne-vei in mainile trufasilor batjocoritori, pentru pacatele noastre? Pana cand, mincinosilor, veti iubi minciuna?!

Intr-o editie a emisiunii Biserica Azi a pr. Nicolae Dima s-au reluat ideile referitoare la aplicarea unei cenzuri asupra site-urilor ortodoxe. De aceasta data protagonistul si sustinatorul ideilor autoritariste a fost sociologul Mirel Banica, care militeaza si el, ca un autentic tanar intelectual crestin scolit si “luminat” pentru masuri de “ordine” si “control” in domeniul libertatii de opinie fata de acel gen de siteuri, care il deranjeaza pe domnia sa si pe care le califica drept “intolerante”!!! Noi zicem sa inceapa “curatenia” in privinta “intolerantei” cu Biblia insasi, fiindca Hristos Cel care-i biciuia cu cuvantul sau cu fapta pe iudeii ucigasi si pangaritori, pe fariseii si carturarii cei fatarnici (ai caror demni ucenici sunt vorbitorii de la aceasta emisiune de la Trinitas) chiar nu era deloc tolerant si taman de asta L-au si rastignit pana la urma! Si apoi sa se inspire, firesc, de la Inchizitia si Indexul fratilor lor papistasi, pe care-i iubesc atat de tare… Astfel de idei arata, paradoxal, tocmai “intoleranta” funciara a neo-carturarilor de azi la pluralismul de opinii in spatiul religios in special atunci cand opiniile respective provin din surse independente (“dizidente”) de informare. In esenta, nu este nicio diferenta intre acesti tineri elitisti si spilcuiti, pretinsi moderni, liberali si democrati in gandire si monstrii totalitarismului comunist demonic. Impartasesc acelasi duh al “ordinii” facute prin masuri de forta si aceeasi vointa (in germene, deocamdata) de anihilare si desfiintare a celui care incurca si tulbura prin opiniile sale in raspar cu oficialul institutional. Avem, de la Patapievici (cel de dupa “Omul recent”) la Baconski si de la Neamtu la Paleologu jr. si acum la acest Mirel Banica o dovada a succesului reeducarii in spirit totalitarist a unor intregi generatii de intelectuali “de dreapta” promitatori, care nu se mai multumesc cu pozitiile lor privilegiate, nu se mai satura sa fie conformiste si gretos-slugarnice fata de tot ce inseamna “mainstream”, ci nu au… pace pana nu reduc la tacere pe cei, putini, care mai incearca inca, in “catacombele internetului”, cu ultimele puteri, sa strige in pustiu adevarul! Asemenea crestinilor din primele veacuri, si celor care marturisesc acum adevarul li se transmite, practic, acelasi lucru: “Va este interzis sa existati!”

  • Cotidianul:

Cea mai veche imagine cu Sfântul Pavel

Băsescu, mai ortodox decât papa – Dincolo de taxarea legitima a evidentei ipocrizii religioase a sefului statului, servitorii agendei anticrestine de la ziarul lui Vantu – prin intermediul unor “analisti” atent selectati – fac din aceasta (in mod grosier) un pretext pentru a agita si “reincalzi” vechile si rasuflatele marote ale “pericolului legionar”, al “derapajului nationalist de extrema dreapta” si de a elogia “reformele” laiciste ale lui Cuza. De unde si pana unde Basescu si ortodoxismul legionar, oricum defunct iremediabil?! Dar… trebuie sa aratam ca suntem vigilenti, tovarasi, nu-i asa?!

***

  • Jurnalul national: 

Pandemia gripei porcine, un accident de laborator?

Continuitate în jumulirea populaţiei  de Ilie Serbanescu

  • Gandul: 

România, obligată să plătească din banii ei proiectele UE cu probleme

Banca Mondială îi îndeamnă pe bugetari să ceară mai puţin şi să lucreze mai mult

  • Adevarul:

Criza a şters 31 mld. euro din averea românilor – Revista presei economice

România este tot mai vulnerabilă la criză

  • Ziua:

Emil Boc: Romania este in cel mai dificil moment de dupa 1989 din punct de vedere economic

Reversul “corectitudinii politice” in SUA: Curtea Suprema a constatat ca pompierii din Connecticut nu au fost promovati pentru ca erau albi

Dupa ce Sarkozy a declarat ca burqa nu este “binevenita” in tara sa, Al-Qaida a amenintat ca se va razbuna pe Franta 

  • Adevarul:

Kosovo, oficial membru al FMI şi al Băncii Mondiale

Germania pune Europa în dificultate

Curtea Constituţională germană a suspendat temporar ratificarea Tratatului de la Lisabona. Curtea Constituţională germană a cerut o lege care să garanteze drepturile de codecizie ale Parlamentului german.


Categorii

Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “CAMPIONII DREPTURILOR ANTIHRISTICE, AI TIRANIEI SI AI FATARNICIEI (Noutati de presa 29-30 iunie 2009)

  1. Si in America si Canada din Februarie 2009 parca toate televiziunile (ABC, CBC, etc..) transmit digital. A fost o comanda la nivel global, dar cred nu atat legata de urmarirea celui ce se uita la tv (asta probabil se practica mai demult si prin analog, nu numai digital), cat pentru a transmite date diferite pt persoane diferite din locatii diferite, customizat, ceea ce se face f. bine prin digital. Ceva in genul webtv, asemanator cu faptul ca o cautare pe google in canada da alte raspunsuri decat in romania, pentru acelasi cuvant (fie in romaneste, fie in engleza).

  2. Pe langa faptul ca prin digital ne pot urmari ei pe noi, mi-am mai amintit si ca in profetiile Sfintilor Parinti apare mentionat si televizorul ca un factor important la venirea Antihristului si acceptarea lui, cand toata planeta il poate vedea in acelasi timp. Si este periculos si doar a te uita si a-l asculta …
    Deci cu atat mai mult ar trebui sa renuntam la Tv.

    Cat despre sfasierea Romaniei de lupii lacomi, nu am cuvinte…. 🙁

  3. TV-ul era cit de cit un mijloc de informare si urmarire a unor evenimente si programe, dar daca trebuie renuntam la el si speram sa nu ne oblige sa ne instalam. Bine spunea parintele Gabriel, ca TV este necuratul – cu coarnele pe bloc,ochiul in casa si coada in pamint.

  4. Un decodor digital (“cutia” care ne este bagata pe gat — gratuit — de companiile de cablu TV) am vazut ca are o adresa IP (in meniu). Deci, practic este ca un computer conectat la retea, care transmite si primeste date….
    Din acest punct de vedere, monitorizarea programelor (si chiar si supravegherea .. chiar audio-video a telespectatorilor) devin niste lucruri banal de implementat intr-un astfel de sistem..

    O alta latura nociva a acestor sisteme este faptul ca indeamna la consumism. Daca prin cablu obisnuit se pot urmari cateva zeci de programe, prin TV digitala se pot urmari SUTE.. si, in plus, exista multe optiuni (cum ar fi numele programului tv, descrierea, timpul scurs etc., afisate in meniu..) care il fac cu atat mai periculos.

    In mod asemanator, firmele de tv si internet ofera si sute de minute “gratuite” (sau relativ ieftine) de convorbire in reteaua proprie sau si in alte retele. Si cumva ar parea folositor sa putem vorbi mai mult, sa-i cunoastem mai bine pe cei din jur. Personal, cred ca dimpotriva, indeamna la vorba multa si desarta, precum si la barfa si la a-i judeca pe altii.

    Domnul sa ne ajute pe toti sa fim cat mai independenti de aceste obiecte (desertaciuni)!

  5. Dragii mei
    Am renuntat total la ,,cutia de imprastiat laturi” de 5 luni. Nici pana atunci nu ma uitam decat sporadic la vreun documentar, filmulet ,,spalat” si meteo. NU mai privesc DELOC si ma simt LIBERA. Deunazi l-am deschis sa fac un exercitiu de depistare al manipularii si dezinformarii constante. INCREDIBIL cata greata si suparare am simtit vazand cata mizerie se revarsa pe fata si foarte subtil in sufletele privitorilor!! Si mai nimeni nu ma asculta, nu are rabdarea sa ii explic adevarul: isi astupa urechile sa nu le iau starea de ,,bine” prinsi fiind pare-se fara scapare de ucigasul cantec de sirena al media:-((((

  6. @ admin

    Incerc sa salvez filmul cu declaratiile pro homosexualitate ale domnului Basescu. Daca reusesc, vi-l trimit. In contextul asta mi s-ar parea nimerita o campanie de imagine negativa pt domnia sa. Adica sa-l voteze cei 20% de homosexuali (!) si nu romanii crestini care il vad toata ziua afisat prin biserici pe presedinte. Prea e mare fatarnicia politica ! Oamenii astia sunt in stare sa adopte orice, numai sa le iasa socoteala.

  7. Pingback: Articolul zilei (02.07.2009): Avem un presedinte si un parlament antihristic. Legea pasapoartelor a fost votata « Saccsiv’s Weblog
  8. “Antihrist va fi foarte învăţat şi va cunoaşte toate vicleniile sataniceşti şi va face multe minuni false şi semne amăgitoare. Pe el îl vor vedea toţi şi îl va auzi lumea întreagă (prin televiziune, radio, etc., n.ed.). Pe oamenii săi el îi va ştampila cu semnul său. Însă pe adevăraţii creştini, care i se vor opune, are să-i urască cu ură mare. Atunci va începe ultima şi cea mai mare prigoană a creştinilor care vor refuza ştampila satanei (semnul 666)”. (Sf. Lavrentie de la Cernigov)

    Si, intr-o alta versiune, exista si o completare importanta a spuselor de mai sus ale Sfantului Lavrentie:

    Fericit si preafericit va fi omul care nu va dori si nu va vedea fata spurcata a lui Antihrist. Cine va vedea si va asculta cuvantul hulitor de Dumnezeu al lui Antihrist, fagaduintele pentru toate bunurile pamantesti, acela va fi ademenit si va merge cu inchinaciune inaintea lui si impreuna cu el va pieri si va arde in focul cel vesnic”.

  9. Iertati-ma pt indrazneala, ma gandeam ca ar fi bine sa trecem cu totii la post si rugaciune pentru indreptarea parintelui nostru patriarh; pe scurt propun o nevointa infima: sa facem in fiecare zi, exceptand sarbatorile, cate 12 metanii la care sa zicem “Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste pe parintele nostru patriarh Daniel si pentru rugaciunile sfintiei sale miluieste-ne si pe noi, pacatosii”, la care sa asociem si un “post”, anume fiecare sa renunte la una din mancarurile preferate pentru o anumita perioada de timp (eu ma gandeam macar la un an de zile). Personal o sa renunt la capsune, care imi plac f mult si aici(SUA) se gasesc pe tot parcursul anului la un pret acceptabil. Daca vi se pare un lucru bun ceea ce am propus eu, dati voi mai departe, ma incred in judecata voastra!

    Doamne ajuta!

  10. Doamne ajuta!

    Urmaresc site-ul vostru si ma bucur de ce faceti.

    Referitor la acest filulet de pe youtube, http://www.youtube.com/watch?v=TQ4iIM8Eljc und eun om isi desface convertorul de semnal TV si gaseste o camera video, e un fals, recunoscut de autorul filmuletului, intr-un interviu dat catre revista Wired.

    http://www.wired.com/threatlevel/2009/02/dtv-converters/

    uitati aici un link. Autorul zice:

    Chronister says the video is partially true: A friend really did share the rumor about hidden camera in the DTV converters. “I originally opened up the device with the intention of proving him wrong,” says Chronister. “At which point the thought popped in my head, wouldn’t it be funny if I proved him right instead?”

    Si a lipit el acolo o camera mica, si apoi a facut filmul doar asa… de gluma. 🙂

    Nu zic ca statul nu incearca prin tot felul de mijloace sa ne supravegheze, dar cel putin filmuletul acesta, era un fals / o gluma.

    Si cred ca daca ar pune chiar asa evident camere in lucruri vandute atat de larg (cum sunt convertoarele TV acum obligatorii in america pentru oricine are un TV care primeste doar semnal analog), s-ar sesiza mai multi oameni, nu doar cativa pe youtube.

    Spor in toate si multumesc inca o data pentru activitatea pe care o desfasurati…

    Dumnezeu sa ne ajute si sa ne intareasca!

    Doamne ajuta!

  11. @Alex Dan . Da ai dreptate, mai tarziu am vazut si eu ca video-ul pe care il aratasem eu nu era de incredere (argh!), dar mai sunt alte video-uri de incredere.
    Victor Roncea a scris despre asta oferind un articol mult mai documentat, inca din februarie : http://victor-roncea.blogspot.com/2009/02/control-total-mondial-in-sua-si-marea.html

  12. @Elena: Cea mai buna nevointa pe care putem sa o facem pentru binele Bisericii este propria noastra pocainta si indreptare. Ne temem ca si aceste rugaciuni, sau nevointe, indreptate, aparent, spre indreptarea unor arhierei care fac fapte straine de predania bisericii, sa nu fie un mod de a ne amagi ca putem intoarce lucrurile spre bine. Dumnezeu nu sileste pe nimeni sa renunte la planurile sale, oricat de ucigase ar fi acestea. Asadar, e timpul si e nevoie de propria noastra pocainta, pentru faptele noastre, caci asa poate Dumnezeu sa “indelunge” timpul sau, macar, daca timp nu mai este, asa putem fi noi pregatiti cand durerile vor incepe.

  13. Referitor la pozitia presedintelui Basescu fata de Biserica si homosexualitate am postat pe YouTube interventia telefonica din cadrul emisiunii Emisiunea Sinteza zilei din 10 noiembrie 2004, de la minutul 52`:55.

    http://www.youtube.com/watch?v=eqee6Fe7o1c

  14. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Sociologul Mirel Banica despre tema provocatoare a “fundamentalismului religios”: “Cei de la Petru-Voda fac eforturi extraordinare pentru a avea un centru social si pentru a mentine o anumita incandescenta s
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare