HRISTOS A INVIAT! Binecuvantari cantate ale Invierii (Nectarie Protopsaltul, Psalmodia, Divna Ljubojevic, Byzantion, Filomelos, Man. Putna si altii)

24-04-2011 23 secunde Sublinieri

Categorii

Muzica, Pastile/ Invierea, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “HRISTOS A INVIAT! Binecuvantari cantate ale Invierii (Nectarie Protopsaltul, Psalmodia, Divna Ljubojevic, Byzantion, Filomelos, Man. Putna si altii)

 1. HRISTOS A INVIAT !Va rog daca puteti sa imi spuneti de unde pot descarca corul Filomelos .Va multumesc

 2. @ Elena:

  Adevarat a inviat!

  Cantari audio cu Filomelos nu avem pentru descarcat. Cele video se pot da jos cu programul Real Player, care este liber, pe net. Si tot cu el, cu functia de conversiune, puteti trannsforma din video in audio.

 3. @ elena

  Sau poti incerca eventual sa ceri pe mailul care e afisat pe blogul lor (filomelos.blogspot.com)

 4. As dori si eu cele 8 glasuri si chiar toate cantarile liturgice dupa Dumitru Cuntanu, s-au unde se pot gasi. Multumesc si Doamne Ajuta.

 5. Pingback: INVIEREA DOMNULUI. Cu gandul si inima la Pastile cele Vesnice si la Lumina cea neinserata… -
 6. Pingback: Cuvinte la Duminica Invierii: “PRAZNUIM OMORAREA MORTII, SFARAMAREA IADULUI SI INCEPATURA ALTEI VIETI, VESNICE”. Cum “sa ne curatim simtirile” ca sa vedem Invierea lucratoare si intru noi, simtind si bucuria ei? -
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Stirile zilei

Carti

Documentare