“LARG DESCHIDEȚI POARTA SUFLETELOR VOASTRE: N-AM VENIT SĂ CEREM, CI-AM VENIT SĂ DĂM…” – Grupul minunat de colindători de la Parohia Vorona Mare, Botoșani (VIDEO)

22-12-2017 17 secunde Sublinieri

Grupul de colindători de la Parohia Vorona Mare conduși de Părintele Mihai Olivian Sandu.

Recitale de colinde susținut în Sala Sinaxar a Muzeului Mitropolitan din Iași, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Teofan.

19 decembrie 2017

N-A MURIT COLINDUL NOSTRU…

COLINDE VECHI ROMANESTI cu grupurile Anton Pann si Cetatea Veche (VIDEO, AUDIO)

CONCERTE SPECIALE DE COLINDE 2017: Grupurile psaltice TRONOS, SF. IOAN DAMASCHIN, Coruri de maici din Moldova, Corala ARMONIA s.a. (VIDEO)

Cele mai frumoase CONCERTE DE COLINDE si CANTARI BISERICESTI LA NASTEREA DOMNULUI (psaltice, corale, folk, populare)

ALTFEL DE COLINDE, in interpretari tulburatoare, memorabile: “Se-ntorc fiii la părinţi/ Şi părinţii la străbuni…” (VIDEO)

CHEMAREA INTOARCERII LA PURITATE – Dar muzical de Craciun: KATIE MELUA, o faimoasa si… delicata cantareata ORTODOXA, cantand ingereste, impreuna cu corul georgian GORI, inclusiv un colind romanesc (VIDEO)

COLINDATORII PREFERATI: Maicile de la Diaconesti si Camarzani, Formatia de muzica veche Anton Pann, Tudor Gheorghe, Paula Seling si Corul mimico-gestual Anghelos. SI INCA CEVA PENTRU (CEI CARE SE SIMT) COPII

….UN MIC DAR “de sub zapezi”: o GALBENA GUTUIE, cu dorul de a prelungi bucuria de A STA AGATATI, ca globul in brad, DE CRACIUN SI DE COPILARIE

Daţi drumul la Cer, dar… NU DAŢI DRUMUL CERULUI NICI DUPĂ CRĂCIUN! (Colinde cu MAICILE DE LA DIACONEŞTI, FIII PUTNEI şi grupul psaltic TRONOS)

MAICILE DE LA DIACONESTI SI PARINTELE AMFILOHIE – la Catedrala Sfantul Spiridon din Bucuresti, vestind Nasterea Domnului prin COLINDE si CUVANT DUHOVNICESC (video)

INTRE CRACIUNUL DE “ACASA” SI CEL EXILAT DE RAUTATEA IDEOLOGILOR GLOBALISTI. De la Tabara de la Manastirea Oasa (cu COLINDE VIDEO SI AUDIO) la asaltul mizantrop al stangii globaliste din SUA


Categorii

1. DIVERSE, COLINDE, Craciunul, Video

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la ““LARG DESCHIDEȚI POARTA SUFLETELOR VOASTRE: N-AM VENIT SĂ CEREM, CI-AM VENIT SĂ DĂM…” – Grupul minunat de colindători de la Parohia Vorona Mare, Botoșani (VIDEO)

  1. Am alergie la acompaniamentul cu orgă 🙂 Îmi plac multe colindele fără instrumente.

  2. Pingback: COLINDELE, POARTA RAIULUI - Mănăstirea OAȘA și OTS SIBIU (video). "Să ne lăsăm pătrunși de colinde, de conținutul lor, de viața din ele" - Cuvântul Ortodox
  3. Pingback: “Ne ciocăne la poarta inimii degetul lui Dumnezeu”. VESTIREA COLINDELOR ca ÎMPĂRTĂȘIRE A BUCURIEI ȘI A DRAGOSTEI LUI DUMNEZEU, „prin slujirea celuilalt, prin iertare, prin biruirea oricărei vrăjmășii, prin dăruire de sine. NUMAI A
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare