UPDATE: Campaniile mortii – atacuri pe toate fronturile (Noutati de presa 24 nov. 2008)

24-11-2008 2 minute Sublinieri

 http://www.oron.ro/images/2007.11.19/inchisoare_232_20071119115640_366.jpg

De la incetatenirea utilizarii aberante si abuzive a conceptului de “violenta asupra copilului” se mai face inca un pas legislativ inainte catre cosmarul total: se urmareste pana la capat anihilarea oricarei autoritati morale a familiei si a scolii. Practic este vorba de declansarea unei ofensive concertate si puternic finantate de mai-marii ascunsi ai lumii in directia legalizarii persecutiei si a terorizarii parintilor si profesorilor care vor sa-si mai educe copiii, pentru ca acestia din urma sa ramana total la discretia institutiilor sociale de spalare garantata a creierului! Nu numai ca nu se face nimic pentru a stavili tocmai fenomenul scapat de sub control de violenta exploziva si exponentiala a copiilor si adolescentilor si de disolutie a autoritatii educationale, dimpotriva: copiii trebuie lasati si mai mult sa faca ceea ce vor (sau ceea ce li se inoculeaza prin mass-media si nu numai), iar celor carora le este incredintata educatia lor nu le ramane decat sa suporte culpabilizarea arbitrara si hartuirea continua, asa cum se intampla in unele state americane si europene deja de mai multa vreme, unde parintii si profesorii fac inchisoare pentru o palma la fund sau pentru o ridicare de ton!

Planul institutiei criminale numite Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului (criminala pentru ca a initiat si a condus campania pentru avort in cazul fetei de 11 ani, in scopul schimbarii legii referitoare la avort, in sensul unei liberalizari si mai mari) propune nimic altceva decat incurajarea delatiunii telefonice a parintilor, precum si interzicerea ridicarii vocii la copii!!! 

În acest sens, a fost pus la dispoziţia populaţiei numărul de telefon 116.111, unde pot fi semnalate cazurile de violenţă asupra copiilor, dar şi unde pot fi solicitate informaţii cu privire la serviciile pentru copii. În paralel cu aceste acţiuni, autorităţile se vor ocupa şi de educarea părinţilor prin intermediul televizorului, al internetului şi al revistelor. (…)

Proiectul mai prevede şi introducerea, în fişa postului cadrelor didactice şi nedidactice, din instituţiile de învăţământ, a obligativităţii de a avea un comportament nonviolent faţă de elevi. Asta înseamnă că, indiferent de conjunctură, dascălii nu mai au voie nici măcar să ridice vocea la copii”.

Asadar drumul catre abuzuri este larg deschis, in mod deliberat!

Cititi articolul-avertisment al parintelui Calciu: MASONERIA SI FAMILIA

UPDATE: Patriarhia este si de aceasta data politic corecta si tine sa fie, manevrand cu perfidie argumente  pretins “duhovnicesti” de partea celor care combat “violenta” in “familie si societate”:

Domnule Presedinte, cer sa mor!
Premiera tragica in Romania: un tanar de 29 de ani, crescut la orfelinat, solicita presedintelui Basescu sa ii aprobe eutanasierea
Eugen Anghel sufera de aproape o duzina de boli grave, situatia sa fiind, practic, fara speranta * Ciroza hepatica agravata si varicele esofagiene sunt doar doua dintre afectiunile care il macina * Transplantul de ficat, probabil singura lui sansa de salvare, este posibil doar teoretic. In realitate, lista de asteptare mult prea lunga si o boala care intarzie coagularea sangelui ii anuleaza lui Eugen orice sansa de operatie * Internat la spitalul din Constanta si fiind in imposibilitate de a se mai deplasa, el cere acum de la autoritatile statului dreptul sa moara * Acceptata in unele tari din Vestul Europei, eutanasia este inca un subiect tabu in Romania * Autoritatile de la Bucuresti aplica politica strutului, ignorand complet problema, in timp ce Biserica Ortodoxa o considera “un act impotriva lui Dumneze
u”

***

Criza economica a adus peste 50.000 de disponibilizari in mediul privat in octombrie si noiembrie

Atentie la planurile de viitor: criza se prelungeste

  • Bataiosu:

Olivier Blanchard, economistul-sef al FMI, despre criza financiara: “Ce-i mai rau abia urmeaza”

Iranul a anuntat ca serviciile sale de informatii vor incepe un razboi cu Mossadul si a spanzurat un inginer acuzat de spionaj 

Document secret israelian: Iranul trebuie impiedicat sa devina putere nucleara printr-un atac militar 

Rachetele Shahab 5 si 6. Intruchiparea Imamului Ascuns si dosarul balistic al Iranului

  • Frontpress:

Elvetia acuza Israelul de incalcarea legislatiei internationale

Va mai amintiti de Fratia Ortodoxa?


Categorii

Pagini laice, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “UPDATE: Campaniile mortii – atacuri pe toate fronturile (Noutati de presa 24 nov. 2008)

  1. Pingback: Spre anihilarea oricărei autorităţi morale a familiei şi a şcolii: românii, avertizaţi să nu-şi mai bată copiii « bataiosu.ro
  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Ofensiva anti-familie continua (Ultimele stiri - 27 nov. 2008)
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare