Internetul şi Patriarhia au luat foc de la cipuri (Noutati 17 ianuarie 2009)

16-01-2009 1 minut Sublinieri

UPDATAT!

 atitiudini.jpg

  • Parintele Savatie Bastovoi:

Internetul şi Patriarhia au luat foc de la cipuri

Nick Rockefeller şi-a dat drumul la limbă

Povestea unui evreu din Palestina convertit la creştinism

In al 11-lea ceas. Civic Media a contestat Ordonanta cipurilor biometrice 666. Semnaturile de pe Petitia NU 666 se apropie de 3000 in doar doua zile

Parintele Justin Parvu contra cipului Fiarei si pentru taierea apelor. Argumente la Apelul anti-666. Steaua rosie cu cinci colturi. Manastire la Aiud

Varul primar al Inaltului Teofan, Gheorghe Savu, a devenit sef al Informatiilor Armatei, de la DIM la DGIA. SRI a ramas fara timpanul lui Zamfir

Adresarea (din 2003) ieroschimonahului Rafail, stareţ atonit: “Nu vă temeţi de cei care omoară trupul, iar sufletul nu-l pot omorî”

Microsoft – părtaşul cipizării umane

***

 070827_gaymarriage2_hmed12phmedium.jpg

Prezentasem cu doua zile in urma stirea despre Situaţia drepturilor omului şi a drepturilor fundamentale în Uniunea Europeană. Trebuie sa subliniem modul cu totul perfid si viclean, “europeneste”, in care ni s-a impus respectarea legislatiilor pro-homosexualitate. Oficialii euromasoni nu s-au mai chinuit sa schimbe legile tarilor in mod direct, ci au introdus homosexualitatea prin usa din dos a “drepturilor omului”. Adica, au impus tarilor care nu au legislatie pro-homosexualitate, printre care si tara noastra, sa respecte si sa recunoasca cuplurile de homosexuali “casatoriti” in tarile care permit asa ceva atunci cand acestea se afla pe teritoriul national! Dar aceasta inseamna ca, practic,”casatoria” dintre homosexuali este recunoscuta juridic de statul national respectiv si devine… aberant sa nu recunoasca juridic si dreptul la casatorie al cuplurilor de homosexuali autohtoni… Este aceeasi metoda parsiva a euromasonilor de avansa treptat, incet, laturalnic, nu frontal, pentru a nu cumva trezi constiinta cuiva… sau vreo rezistenta interna, atata cat ar mai putea fi.

  • Lumea credintei:

Uniunea Europeana a mai facut un pas spre casatoriile homosexuale

Operatie transexuala cu retur

Un batran din Oradea a indreptat milioane de cuie pentru ridicarea unei biserici

Incalcarea libertatilor religioase ale ortodocsilor

  • Bataiosu:

Super-Obama, noul mesia,”repară lumea” într-un spot online (video)

Industria pornografica germana cere si ea ajutorul statului

Bancile americane sunt salvate prin nationalizare

Un oficial ONU: Israelul a tras obuze cu fosfor asupra complexului ONU din orasul Gaza 


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Internetul şi Patriarhia au luat foc de la cipuri (Noutati 17 ianuarie 2009)

  1. Doamne ajuta !

    Referitor la articolul “ Nick Rockefeller şi-a dat drumul la limbă „

    Va propun in cele ce urmeaza un istoric al activitatilor celebrei familii , al carui singur scop faptic si declarat a fost , este si va fi construirea unui GUVERN MONDIAL unic , a unei societati umane planetare ghidata de doctrina iluminatilor formulata acum peste 200 de ani , un imperiu global pregatit pentru a fi inchinat antihristului ce va sa vina . Evident , nu sunt singurii si nici nu puteau realiza de capul lor totul . In cuprinsul blogului meu am facut referire si la ceilalti lucratori ai maleficului si am demonstrat stransa legatura dintre toti acestia .
    Actiunile lor nu s-au limitat la o uriasa acumulare de capital din industria petroliera si banci . Nu exista domeniu de activitate fundamental de natura sa strice valorile reale ale umanitatii in care sa nu fie implicati ( homosexualitate , eugenie , avorturi ) si nu au ratat , incepand din secolul 19 , nici una din etapele edificarii NOII ORDINI MONDIALE la care sa nu-si aduca contributia in mod major si uneori determinant ( Liga Natiunilor , finantarea industriei naziste , ONU , Banca Mondiala , FMI , UE ) . Au fondat si/sau finantat organisme financiare si politice interne si internationale aflate in varful piramidei decizionale ce sforaresc conducatorii natiunilor si sistemul economic mondial ( Federal Reserve , Council on Foreign Relations , Asia Society , Bilderberg , Population Council , Comisia Trilaterala , North American Free Trade Agreement – NAFTA , Group of Thirty ) . Au fondat universitati si au finantat centre de invatamant , adevarate fabrici de pregatit marionete ascultatoare fidele sistemului . Iata deci, cel mai amplu articol scris pana acum in limba romana, despre celebra familie:

    http://saccsiv.wordpress.com/2008/12/19/familia-rockefeller-noua-ordine-mondiala-si-guvernul-mondial-partea-1/

    http://saccsiv.wordpress.com/2008/12/19/familia-rockefeller-noua-ordine-mondiala-si-guvernul-mondial-partea-2/

    Este un articol la care am muncit foarte mult dar multumita bunului Dumnezeu am reusit sa scot la lumina amploarea lucraturii ELITELOR. Il consider util si necesar tuturor celor ce-si pun intrebari referitoare la ce se afla in spatele perdelei de fum propagandistice. Pentru voi fratii mei crestini l-am scris ( ca si toate articolele informative din blogul meu, unic din acest punct de vedere in zona internetului romanesc ) dar nu pentru a intra in deznadejde, ci din contra, pentru a cauta salvarea acolo unde trebuie: LA DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS!

  2. care este de fapt adevarul?
    Considerate cele mai sigure şi emise pe bani mulţi, documentele pot fi clonate (?)
    Cipurile sofisticate, un bluf (?)

    http://www.adevarul.ro/articole/pasapoartele-biometrice-la-indemana-teroristilor.html

  3. Bertrand Russell , 1953:

    “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
    Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial. “

    http://apologeticum.wordpress.com/2009/01/10/planurile-sionistilor-criza-economica-generala/

  4. cei care au serioase motive pt.a-si ascunde identitatea,intotdeuna vor gasi modalitatea de a o face;noi de ce am accepta “pecetea” de posibili infractori?

  5. UNITI-VA ROMANI! DACA SUNTETI CRESTINI ADEVARATI NU ACCEPTATI ACESTE DOCUMENTE CARE SUNT PREMERGATOARE APOCALIPSEI. SPUNETI NU CHIAR DACA AR TREBUI SA RENUNTATI LA ANUMITE “BENEFICII” CARE LE OFERA ACESTEA. SPUNETI NU CHIAR DACA AR TREBUI SA RENUNTATI SI LA VIATA VOASTRA, NU VA TEMETI SA VA SACRIFICATI PENTRU DUMNEZEU. IUBITI PE DOMNUL MAI MULT DECAT ORICE SI ORICINE PE PAMANT. GANDITI-VA PRIMA DATA CA TOT CE AVETI VINE DE LA DOMNUL, FARA DE CARE NIMIC PE PAMANT NU AR FI POSIBIL. ASA CUM IMI PLACE MIE SA SPUN, NOI SUNTEM SIMPLI CHIRIASI AI DOMNULUI NOSTRU DUMNEZEU, TOT CE AGONISIM IN VIATA DE AICI NU NE ESTE DE FOLOS DINCOLO DE MOARTE.AVERI,CASE,MASINI,BIJUTERII,DISTRACTIE,MANCARE,BAUTURA,FAMILIE,PRIETENI…TOATE SUNT EFEMERE IAR CAND MURIM NIMIC NU LUAM CU NOI, DOAR SUFLETUL. MAI BINE AVETI MAI MULTA GRIJA DE SUFLETUL VOSTRU DECAT DE CELE MATERIALE, LUMESTI, CACI NU SE STIE CAND SOSESTE CLIPA MORTII IAR CAND ACEASTA VINE SA FITI PREGATITI. MERGETI MAI DES LA BISERICA, CITITI BIBLIA CEI CARE N-ATI DESCHIS-O PANA ACUM, CARTI RELIGIOASE, TINETI POST, SPOVEDITI-VA, IMPARTASITI-VA, FITI MAI MILOSI, MAI BUNI, MAI GENEROSI,HRANITI-VA SUFLETESTE CU CELE SFINTE,FITI CAT MAI APROAPE DE DUMNEZEU, CA SI EL SA FIE APROAPE DE VOI CAND VA VENI SFARSITUL FIECARUIA DINTRE NOI. FITI MAI BUNI, LASATI URA, MANIA, MINCIUNA, INVIDIA, GELOZIA, FATARNICIA LA O PARTE SI FACETI TOT POSIBILUL SA FITI PLACUTI DOMNULUI DUMNEZEU.
    DOMNUL SA NE AIBA IN PAZA PE TOTI! AMIN.

  6. ROG PREOTII SI CREDINCIOSII DIN TOATA TARA SA SE ORGANIZEZE SPRE A PARTICIPA LA MITINGUL IMPOTRIVA CIPURILOR BIOMETRICE ORGANIZAT PE DATA DE 11.02.2009 IN FATA CURTII DE APEL BUCURESTI. SA ARATAM PUBLIC SUSTINEREA DEMERSULUI PR. IUSTIN. CUVIOSUL PAISIE AGHIORITUL A LASAT LINISTEA SF. MUNTE SPRE A PARTICIPA LA UN PROTEST IMPOTRIVA UNUI FILM ANTICRESTIN.
    SA NU NE DAM INLATURI, SPR SA FIM ACOLO CAT M-AI MULTI.
    PR. GHEORGHE RADAUTI

  7. Parinte Gheorghe,

    Cine organizeaza acest miting de care vorbiti?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare