NE MAI ASTEAPTA SI DICTATURA “EPIDEMIOLOGICA”? (Noutati de presa – 5 iunie 2009)

5-06-2009 3 minute Sublinieri

mengele-experiments.jpg

  • Iulian Urban:

OMS cere tarilor sa treaca la vaccinarea obligatorie in masa a copiilor

Vaccinarea – alegere personala sau obligatie impusa de stat?

Inca o dovada ca isteria gripei porcine are dedesubturi financiare; 75 % din romani se declara impotriva vaccinarii

– A se (re)vedea, din Noutatile din zilele si saptamanile trecute, si:

Povestea unui roman aflat in carantina din cauza gripei porcine: “Afirmatiile potrivit carora s-au luat probe, s-au facut analize, sunt complet false”

Franta va incepe in toamna VACCINAREA OBLIGATORIE anti GRIPA PORCINA (AH1N1) pentru toti cetatenii de la varsta de 3 luni in sus

Nu faceti nici un vaccin impotriva gripei porcine!

“Rendez-vous cu Tamiflu” si “Gripa .. combinata”

Epidemia de frica si stradaniile declansarii unei pandemii (1) si Epidemia de frica si stradaniile declansarii unei pandemii (2) ) (si intreg serialul de la Nostrabrucanus: Fabrica de Minciuni)

Trustul Ringier face iar lobby pt schimbarea Legii avortului… (iar aici, senatorul Urban a  dat-o rau in bara, nepricepand miza ascunsa a campaniei anti viata ce ia drept pretext acest copil: Iata rezultatul ultimilor 19 ani de indobitocire nationala – in Romania, cetatenii tin partea violatorului si o acuza pe victima de 11 ani!

  • Iulian Urban: 

Avortul permis doar pentru ca fatul nu are sexul dorit de parinti!– dezbatere publica

Tokes ne bate obrazul: ar fi demn sa invatati maghiara, daca traiti in comunitati unguresti in Romania

Minciuna autoritatilor iese la iveala in cazul prabusirii avionului Air France; s-a intentionat ascunderea problemelor tehnice – vezi cazul Concorde

Romania prezinta, astazi, la Geneva raportul pe tara privind drepturile copilului

Incalzirea climatica a dus la cresterea numarului de boli ale animalelor transmisibile la om (tot “incalzirea globala”, desigur, bat-o vina…)

  • Si in Ziarul Lumina este promovata aceeasi ideologie la moda, de catre teologul evolutionist care propovaduia nu de mult nasterea lumii prin Big-Bang: Ameninţările vieţii
  • Gandul:

Mamele care îşi abandonează copiii – VIDEO

„Trapa pentru copii” – abandonul „fără complicaţii” pentru mamă

Gazprom ar putea întrerupe livrările de gaze către sud-estul Europei în ziua alegerilor europene

Obama, criticat pentru discursul din Egipt de Israel şi de propriul partid – VIDEO

  • Ziua:

Episcop trimis la inchisoare din cauza clopotelor prea zgomotoase ale bisericii la care slujea

Obama reseteaza jocul geo-strategic pentru secolul XXI

Porumbelul pacii la Cairo

In discursul sau, presedintele Obama a introdus mai multe citate din Coran, Tora si din Biblie. Vorbind de necesitatea gasirii unei cai comune de dialog intre occident si lumea musulmana, bazata pe respect reciproc, Obama a citat Coranul, spunand “Gandeste-te ca exista Dumnezeu si spune mereu adevarul”. Facand referire la necesitatea gasirii unei cai de dialog si la nivel religios, presedinte SUA a vorbit de momentul in care mamele israeliene si palestiniene vor putea sa-si creasca linistite copii, cand Ierusalimul va fi un loc sigur pentru evrei, musulmani si crestini si cand Tara Sfanta va fi locul pasnic pe care L-a vrut Dumnezeu. El a condamnat actiunile unor grupari extremiste, care au ucis oameni de nationalitati si credinte diferite, folosind un alt fragment din Coran, care spune ca cel care ucide un om, ucide practic intreaga omenire, iar cel care salveaza un om sal­veaza intreaga omenire. Obama si-a incheiat discursul afirmand ca aceasta lume poate fi schim­bata, atata timp cat sunt urmate perceptele mentionate de cele trei carti sfinte: “Omenire! Ai fost facuta om si femeie, ai fost impartita in natiuni si triburi si trebuie sa stiti unii de altii” (Coran), “Intregul continut al Torei promoveaza pacea” si “Binecuvantati fie cei care aduc pacea, caci ei vor fi copiii lui Dumnezeu”.

Vezi si: Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii”

“Pacea Ierusalimului” (pamantesc) este obiectivul clar al Administratiei Obama, care – ce coincidenta – se pliaza perfect pe planurile care vizeaza pregatirea “Cetatii Sfinte” pentru a deveni capitala intregii lumi, urmand ca nume aici si nu in alta parte sa aiba loc inscaunarea Antihristului si sa se consfinteasca “unitatea spirituala intru diversitate” a celor trei mari religii monoteiste ale lumii. Credeti ca e intamplator faptul ca un lider de stanga citeaza atat de copios din “cartile sfinte”?

După ce a calculat şi publicat cifre privind necesarul de finanţare şi refinanţare în ţările Europei de Est în 2009, FMI a revenit asupra cifrelor spunând că au fost nişte calcule greşite! Măi, să fie! Umblă greşelile prin laboratoarele de analiză ale FMI!

Şi, cum naiba, toate cifrele privind necesarul de finanţare-refinanţare erau umflate rău de tot?! Nici o greşeală în jos, toate în sus! Guvernatorii băncilor centrale şi chiar conducători ai unor bănci comerciale din zonă au protestat, au prezentat date care contraziceau concluziile FMI şi atunci instituţia de la Washington a admis că, vezi Doamne, a greşit! Şi peste puţin timp după aceea a publicat datele corectate. Credem că cifrele revizuite, faţă de cele iniţiale, nu au nevoie de nici un comentariu. Exprimat în raport faţă de rezervele valutare, necesarul de finanţare a scăzut subit, după eliminarea “erorilor de calcul”, de la 236% la 89% în cazul Cehiei, de la 210% la 132% în cazul Estoniei, de la 425% la 204% în cazul Lituaniei, de la 169% la 141% în cazul Poloniei, de la 188% la 132% în cazul Bulgariei, de la 208% la 116% în cazul Ucrainei.

O minunată constanţă a dovedit cazul României: 127%. Probabil n-a protestat nimeni! De prin România nici n-avea cine şi, în plus, România fusese deja potcovită cu contractarea unui împrumut extern de 20 de miliarde de euro! Şi ştie şi Grivei că statul român a fost obli­gat să ia acest împrumut nu pentru a acoperi necesarul de finanţare externă a ţării, ci necesarul de finanţare a firmelor străine din ţară, rămase fără finanţare în 2009 de la acţionarii lor din Occident, probabil din cauza crizei!

  • Capital:

Copiii americani, afectaţi de criză

Rusaliile blochează băncile, oficiile poştale şi mai multe trenuri
(urat titlu, dar ceea ce au dorit… s-a realizat; vezi comentariile de sub articol)

  • Tolo:

Războiul cratimelor împotriva sportului

Parintii Fondatori din Dorobanti

  • Gardianul: 

Papa avertizeaza ca actuala criza ar putea deveni o catastrofa

Patriarhul Rusiei doreste o biserica apropiata omului modern

Kievul cere recunoastere internationala a genocidului foametei

Vaticanul refuza, deocamdata, sa-l reabiliteze pe Giordano Bruno

Producatorii de carne europeni refuza sa mai exporte in Romania

In prag de euroalegeri, Tokes vrea sa internationalizeze autonomia

Ce ziceti de aceasta reclama de pe pagina web a ziarului Gardianul? Nu-i asa ca Big Brother poate intra “discret” si placut in viata noastra cotidiana, fiind atat de la indemana oricui sa violeze intimitatea si drepturile celorlalti?? Chiar este legal asa ceva?!

  • Jurnalul national:

Nikolai Serdiuk: Basarabia este teritoriu ucrainean, România nu îl poate revendica!

IPS Pimen a câştigat procesul cu CNSAS

Vorbitul la telefon provoaca probleme sistemului nervos

Industria, in cadere libera


Categorii

Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “NE MAI ASTEAPTA SI DICTATURA “EPIDEMIOLOGICA”? (Noutati de presa – 5 iunie 2009)

  1. Pingback: Război întru Cuvânt » Enciclica-soc a Papei Benedict, moment crucial pentru viitorul Noii Ordini: “ESTE URGENTA INFIINTAREA UNEI REALE AUTORITATI POLITICE MONDIALE”!
  2. Pingback: VATICANUL CERE O NOUA ORDINE MONDIALA
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare