DECLARATII-BOMBA DESPRE DICTATURA MEDICALA, OMS SI GOGOASA GRIPEI PORCINE (Noutati de pe bloguri ortodoxe 8-9 iulie 2009)

10-07-2009 1 minut Sublinieri

gripa-porcina-mexic-2.jpg

“Sunt câteva aspecte care ridică un semn de întrebare. În primul rând, că s-a declarat această pandemie într-o perioadă de criză economică. Or, în această perioadă se punea problema, mai ales în ţările donatoare, a fondurilor pe care acestea le alocă diferitelor instituţii internaţionale. […] O.M.S.-ul este acum un „colhoz” internaţional: în ultimii 25 de ani, s-a transformat într-o instituţie care îşi întreţine birocraţia proprie – ca şi Uniunea Europeană, ce merge pe acelaşi drum. Îşi ia măsuri de supravieţuire. […] Dacă vă aduceţi aminte scandalul din Taiwan, când au murit două milioane de oameni în încercarea O.M.S. de combatere a sifilisului. Este cazul din 1971, când au început tratamentul cu penicilină pentru sifilis. […] De fapt, O.M.S.-ul încearcă să introducă o dictatură medicală, ca şi sănătatea publică, care a început să încalce drepturile naturale ale omului, pentru că, vedeţi: a introdus carantina, a interzis libera circulaţie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încălcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii. Toate, pe acest principiu al siguranţei colectivităţii. Şi atunci O.M.S.-ul introduce, cred că e corect termenul, dictatura medicală .[…]

Povestea zilei, 09.07.2009 – “Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua cu cinci colturi va dispare.”

Povestea zilei, 08.07.2009 – “Sectarii se duc în iad cu Biblia în mâna.”

„Mai avem 96 de luni să salvăm lumea!” – unul dintre mesajele date în atenţia consumatorilor din lumea întreagă

Cuvântul Sfântului Ignatie Briancianinov – despre citirea Sfinţilor Părinţi

Dragostea şi respectul în familie

  • Presa Ortodoxa de limba greaca: 

Gheronda Iosif, Ontologia dragostei

Egumenul Elisei Simonopetritul, Cuvânt la adormirea Bătrânului Iosif Vatopedinul

  • Cidade de Deus:

“Viata Sfantului Nicon, ultimul Staret de la Optina”, noua aparitie editoriala la Predania

Sfântul Mare Mucenic Procopie, cel din Cezareea, in Palestina – 8 iulie

Sfântul Sfintit Mucenic Pangratie, episcopul Tavromeniei (Taormina), Sicilia – 9 iulie


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “DECLARATII-BOMBA DESPRE DICTATURA MEDICALA, OMS SI GOGOASA GRIPEI PORCINE (Noutati de pe bloguri ortodoxe 8-9 iulie 2009)

  1. Cu respect salut interventia Profesorului Astarastoaie, care in dubla pozitie de om si lider al unei organizatii medicale, ia atitudine fata de abuzurile oms in sfera comercializarii vaccinurilor si a medicamentelor.
    Este o persoana deosebita, demna,care spune lucrurilor “pe nume”.De aceea are toara consideratia mea.

  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » GATA CU DREPTURILE OMULUI? TOT INAINTE, CATRE (INTER)NATIONAL-SOCIALISM (Noutati de presa 10-13 iulie 2009)
  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Va ataca Israelul? Al treilea razboi mondial e la usi (Noutati informative 17-18 iulie 2009)
  4. Pingback: Razboi întru Cuvânt » AFACERI CRIMINALE. NE MAI PASA DE VIETILE NOASTRE SAU NE-A TOROPIT DE TOT CALDURA? (Noutati 28-29 iulie 2009)
  5. As vrea sa-mi exprim si eu o parere. Sunt medic.
    Nu m-as hazarda sa afirm, asa cum se obisnuieste deja, ca si aceasta epidemie de gripa porcina este tot rodul unei conspiratii.
    Nu cred ca si-ar asuma nimeni o asemenea raspundere, deoarece o astfel de actiune criminala ar putea fi oricand descoperita, tradata etc. si ar declansa un scandal monstruos. Nu cred ca poate fi nimeni atat de dement.
    In al doilea rand, multi stiu ca in 1918-1919, a avut loc un fenomen asemanator cu gripa spaniola, care a decimat atunci 30 de milioane de oameni, adica aproape un sfert din populatia Europei de atunci. Ori nimeni nu poate sustine ca si aceea a fost o conspiratie.
    Apoi, legat de vaccinul impotriva gripei porcine, din cate stiu a fost retras deoarece nu a trecut toate testele. Deci la ora actuala nu exista un asemenea vaccin.
    Una peste alta nu cred ca e bine sa ne agitam cu tot felul de teorii conspirationiste. Nu cred ca isi poate lua nimeni pe pamantul asta, oricat ar fi de rau intentionat, raspunderea declansarii unei asemenea pandemii.
    Este posibil ca daca aceasta epidemie va depasi perioada verii, in cursul iernii lucrurile sa se agraveze. Asa s-a intamplat si cu gripa spaniola din 1918.Sa speram totusi ca nu va fi asa. Suntem la mila Lui Dumnezeu.
    Dar scenariile acestea nu cred ca fac bine nimanui.
    Doamne ajuta!

  6. Domnule Doctor,

    Din pacate, trebuie sa va raspundem ii subestimati foarte tare pe cei care conduc lumea… in ceea ce priveste dementa si relele intentii ii subestimati profund. Tocmai ca exista interese clare in decimarea malthusianista, precum si controlarea prin teroare a populatiei globului, s-a scris mult despre asta, chiar daca asta suna, stim, “neplauzibil” si “urat” pentru urechile mai fine, pentru care s-a si inventat eticheta infamanta de “teoriile conspiratiei”. Dar macar Sfanta Scripura si pe parintii Bisericii sa-i credem, si ei niste “conspirationisti” in aceasta logica.

    Iar presedintele Colegiului Medicilor, medic si dumnealui, si crestin practicant, de altfel, am impresia ca nu e iresponsabil. In orice caz, ne inspira mult mai multa incredere decat, vorba aceea, “acesti bolnavi care ne conduc” (de fapt altii, mult mai cinici, ii conduc si pe ei).

    Da, ce folos ca se dezvaluie, se afla? Mass-media va promova numai versiunile “corecte”, “oficiale”, iar exceptiile se vor pierde in masa care face regula, fiind ignorate, boicotate, discreditate. Asa s-a intamplat si cu 9/11, asa e cu toate. Orice ‘scandal monstruos’ se va bloca din fasa. Stim, ne este greu sa credem, dar rezonabilitatea ca imagine de sine poate fi, uneori, o piedica in calea luciditatii, a acceptarii adevarului. Sa nu fim naivi, sa nu plecam de la “wishfull thinking”, ca sa ne inselam pe noi insine. Va roaga niste oameni care au inceput prin a fi scepticii scepticilor in materie de ‘conspiratii’…

    Cititi si celelalte informatii de aici, va rugam:

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/category/presa

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare