COBAI PENTRU GULERELE (SI HALATELE) ALBE (Noutati informative 22 – 23 iulie 2009)

23-07-2009 5 minute Sublinieri

5299ce51cf3a98baeb6ea9fb2a19b4b4.jpg

“În primul rând, spune The Times, gripa porcină este cu mult mai blândă decât s-a aşteptat, ceea ce face ca boala să nu se manifeste mai drastic decât o răceală severă şi deci ca vaccinarea să fie pusă sub semnul întrebării. Există motive serioase pentru vaccinarea celor care suferă de boli are plămânilor, inimii sau rinichilor sau a celor cu sisteme imune slăbite, a femeilor însărcinate şi a copiilor sub cinci ani, însă doar dacă vaccinul funcţionează şi este sigur. A te grăbi însă să distribui vaccinul şi să vaccinezi populaţia înseamnă însă că nu există o idee privind cât de eficient este acesta, deşi există cercetări despre eficienţa vaccinurilor împotriva gripei, care pot oferi informaţii legat de aşteptările de la un vaccin împotriva gripei porcine. Administrarea în masă a vaccinului împotriva gripei porcine în America anului 1976 pentru a preveni o epidemie, deşi a avut drept consecinţă faptul că milioane de persoane au fost imunizate, a fost oprită după o creştere a cazurilor de sindrom Guillain-Barré (GBS) printre cei cărora le-a fost administrat vaccinul. GBS este o boală autoimună care cauzează paralizia braţelor şi picioarelor şi, în cazuri rare, a întregului corp. În unele cazuri, GBS a dus însă la paralizie completă sau chiar la moarte. Cercetările ulterioare au estimat că a existat un caz de GBS la fiecare 100.000 de administrări ale vaccinului.  În aceste condiţii, vaccinarea unui număr mare de britanici se va dovedi un uriaş pariu, potrivit The Times. Şi chiar dacă, cel mai probabil, ea va salva multe vieţi, vaccinul ar putea avea efecte secundare grave, care ar putea duce în cazuri extreme până la moarte. În acest context, administrarea se dovedeşte un pariu pe care ameninţarea virusului, aşa cum se prezintă ea în momentul de faţă, nu îl justifică, conchide ziarul britanic”.

  • Ziua:

The Times: Vaccinarea in masa impotriva virusului H1N1, o nebunie!

Vaccinare porcina de iarna Cercetatorii spera sa aiba gata un vaccin, pana in septembrie * Odata cu racirea vremii sunt asteptate valuri de gripa nouaCampania de vaccinare impotriva virusului A/H1N1 ar putea incepe, in Romania, la sfarsitul lunii noiembrie, avand in vedere ca expertii internationali fac, in aceste zile, primele teste clinice ale vaccinului, a declarat directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) pentru Romania, dr. Victor Olsavszky. “Cercetatorii internationali au ajuns intr-o faza destul de inaintata, iar pana in septembrie va fi disponibil un vaccin impotriva noii gripe si se va trece la productia in masa a dozelor de vaccin antigripal, ceea ce inseamna ca, toamna tarziu, poate la inceputul iernii, vom fi in plina campanie de vaccinare a romanilor”, a explicat dr. Olsavszky, transmite NewsIn. Totodata, specialistii epidemiologi se asteapta la un val mai mare de cazuri de gripa porcina, din septembrie, odata cu racirea vremii.

212 noi cazuri de gripa porcina in Europa in ultimele 24 de ore

  • Nu vaccinurilor:

Gripa porcină = Paralizie, astm, autism, alergii, inteligenţă redusă…

Mafia industriei farmaceutice

Vaccinurile, dumnezei falşi

Vânzările companiilor farmaceutice sunt impulsionate de temerile legate de răspândirea virusului.
Contractele încheiate cu diferite Guverne vor asigura avansul veniturilor firmelor din domeniu.
JPMorgan: Vânzările de medicamente antivirale ar putea aduce pentru GlaxoSmithKline şi Roche venituri de 3 mld. dolari.

  • Romania Libera: 

La sediul elvetian al “Novartis” din Basel, pe urmele vaccinului impotriva A/H1N1 

Companii farmaceutice mituiesc medici germani cu iPod-uri!

Ramura medicala din Germania este zguduita de un scandal de proportii, dupa ce a iesit la iveala ca firmele farmaceutice mituiau medicii, printre altele, cu diverse produse electronice in schimbul unor studii pe pacienti, legate de efectul unor medicamente. Dimensiunile scandalului au facut-o pe doamna ministru a sanatatii, Ulla Schmidt, sa iasa la rampa si sa ceara combaterea escrocheriei si a mituirilor, scrie Der Spiegel, citat de Agerpres.

Ţările arabe decid că cei vulnerabili la gripa porcină nu vor fi lăsaţi să facă pelerinajul la Mecca

SUA caută voluntari pentru testarea vaccinului împotriva gripei porcine

Asa cum era de asteptat, dupa declaratiile dure la adresa OMS si a manipularii numite gripa porcina, precum si dupa pozitia transanta fata de faradelegile comise de Clinica Sabyc, cu personal israelitean, seful Colegiului Medicilor, V. Astarastoae, una din rarele voci care indraznesc sa spuna adevarul la acest nivel, incepe sa fie atacat. Noi credem ca este doar inceputul unei campanii de defaimare si intimidare a dr. Vasile Astarastoae... In ceea ce priveste clinica Sabyc, vedem cum simpla calitate etnica de a fi evreu ofera o imunitate juridica sustinuta pe plan international de invidiat… (si ideologul de serviciu Cristian Parvulescu a sarit ieri in sus in pozitie de drepti, cu mana pe tragaci, numai cand a auzit de cuvantul “evrei” si s-a apucat sa traga orbeste si prosteste din toate pozitiile si in toate fantomele)

Astărăstoae a insistat că ambii israelieni arestaţi au “cumpărat părţi de organe de la oameni săraci şi vulnerabili, fără a-i informa asupra riscurilor sau implicării lor într-un experiment”. … Rabinul şef din România Naftali Deutsch a indicat că în Bucureşti mai sunt câteva clinici de fertilizare deţinute de israelieni care administrează ovule umane. Poliţia română a indicat că niciuna din aceste clinici nu a creat probleme. “În mod clar, a fost un caz de dispută între competitori, astfel toată această tevatură nu s-ar fi produs”, a insistat Naftali Deutsch, citat de Agerpres. Preşedintele comunităţii evreieşti din România Aurel Vainer a apreciat la rândul său că bogăţia etalată de cele două persoane arestate ar fi putut genera invidii, determinându-i pe unii oameni să “reacţioneze negativ”.

Europa ne critica, SUA ne lauda: Codul Civil roman interzice casatoria intre homosexuali

Joe Biden: Razboiul din Afganistan merita efortul 

La întâlnirea avută pe 21 iulie cu liderii marilor religii din Rusia, preşedintele Dmitri Medvedev a afirmat că va susţine ideea predării în şcolile de stat a istoriei religiilor importante din Federaţia Rusă sau, la alegere, a istoriei eticii laice, anunţă blagovest-info.ru. Deocamdată, acest lucru va fi experimentat pe 12.000 de şcoli, pentru clasa a 4-a, urmând ca în 2012 să fie definitivată metodologia predării cursurilor, pentru ca acestea să fie predate în toată ţara. Religiile care vor fi studiate sunt creştinismul ortodox, islamul, budismul şi iudaismul. 

Mai multe informatii pe acest subiect, de pe Interfax-Religion: Medvedev backs plan to start religion courses in schools, assign priests to armed forces. 

Nu este vorba, asadar, doar de o istorie a religiilor cum s-ar intelege din Lumina, ci de predarea religiei prin alegerea elevilor si parintilor: ortodoxie, sau (desi nu si) budism, islam, iudaica. Oricum, o diferenta notabila in aceasta abordare universalista in care toate religiile ‘rezonabile’ sunt predate de stat, nefiind asumata o ‘ora’ de credinta ortodoxa.

“I have made up my mind to support both ideas – the idea of introducing a basic course of religious culture and secular ethics at schools. I also think it worthwhile to assign priests representing Russia’s traditional faiths to the armed forces on a permanent basis,” Medvedev said. … “Students and their parents should independently choose the subjects,” the president said. “It may be the foundations of Orthodox culture or the foundations of Muslim culture, Judaism, or Buddhism. Students and their parents should make independent choices,” he said.

  • Gardianul:

Cursul de schimb leu/euro va urca la 5 lei dupa alegerile prezidentiale

Efectele secetei. Productia de grâu a României, la jumatate fata de cea din 2008

  • Ziua: 

Un institut israelian avertizeaza: Israelul si Statele Unite se afla pe o traectorie de coliziune  – din seria propagandei gogonate pe care nu o crede nimeni.

Conspiratia Carrefour-Auchan 

Carrefour recidiveaza

Vremuri de restriste

Dependenti de televizor

No comment – Voronin: Cei care numesc limba moldovenească drept romană, “scuipă nu doar in Constituţia ţării, dar şi in propriii lor părinţi”

Rugaciune zilnica pentru Traian Basescu si pentru Romania intr-o moschee din Asia 

  • Hotnews:

Instantele judecatoresti, in pragul colapsului

Raport: 450 de copii abuzati de 15 preoti catolici in Irlanda

Cercetatorii britanici anunta: Suntem la 10 ani departare de primul creier uman artificial

Presa in Diagonala:  Dreapta crestina vrea sa modifice programa scolara in Texas; Biden ii asigura pe ucranieni si georgieni de sprijinul american 

Uniunea Europeană dispune de o bază de date comună numită Eurodoc care cuprinde datele amprentelor digitale ale solicitanţilor de azil. Dacă autorităţile din domeniul imigraţiei constată că o persoană a solicitat deja azil într-un alt stat membru, aplicantul poate fi repatriat.

Obama: revenirea economică depinde de reforma sistemului sanitar

Toxiinfecţie alimentară la mănăstirea Lainici


Categorii

Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “COBAI PENTRU GULERELE (SI HALATELE) ALBE (Noutati informative 22 – 23 iulie 2009)

  1. Fratilor, nu vreau sa va amarasc si eu. Dar cred ca e bine ca Rusia, dupa 90, face acest pas. Probabil e putin stiut, dar in Federatia Rusa sunt republici unde religia majoritara e budismul, iar in altele mahomedanismul. De asta mesajul presedintelui e asa larg. Stiu ca poate suna bine, dar statul nu poate impune o religie acolo unde ea nu e majoritara, unde ar mai fi libertatea alegerii?

  2. omul este intotdeauna liber sa aleaga pe DUMNEZEU si obligat de propriile patimi sa-l aleaga pe satana !

    cei care-l cauta sincer pe Dumnezeu, IL vor gasi prin Biserica Ortodoxa !

    mircea

  3. Pingback: Război întru Cuvânt » DR. VASILE ASTARASTOAE, PRESEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR: “O.M.S. introduce dictatura medicala!”
  4. Pingback: Război întru Cuvânt » STUDIU STIINTIFIC ASUPRA PERICULOZITATII VACCINULUI GRIPEI PORCINE
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare