Exista si specialisti care spun adevarul despre vaccinuri: VACCINURILE CA RADIATIILE! (Stiri 11-12 octombrie 2009) – UPDATE

12-10-2009 6 minute Sublinieri

prof. Maria Serbanescu

Cercetătorul Maria Şerbănescu, specializat în genetică psihiatrică, este impotriva imunizărilor în număr mare, în special la copii. Profesorului Maria Şerbănescu de la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia” din Bucureşti îi place să spună că practică medicina viitorului. S-a specializat în genetică psihiatrică, o ştiinţă despre care crede că va ajuta la dezvoltarea de tratamente noi şi revoluţionare pentru bolile psihice. Deşi lucrează „cu normă întreagă” la Spitalul „Obregia”, are ocazia să îşi valorifice cunoştinţele mai mult la Bonn, în Germania, unde colaborează cu Institutul de Genetică Umană. Împreună cu cercetătorii de acolo, caută „genele defecte”, implicate în bolile psihice şi în modul în care acestea se transmit. Se declară împotriva vaccinării în exces şi spune că în emisiunile TV româneşti regăseşte „o măreaţă patologie” de afecţiuni psihice.

EVZ: Au apărut teorii care spun că unele vaccinuri produc modificări genetice. Ce părere aveţi?

Maria Şerbănescu: Şi în America se discută intens despre vaccinare. Acolo copiilor li se fac 60 de vaccinuri în primii doi ani de viaţă, iar recent, s-a pus problema dacă nu cumva aceste vaccinuri activează pre dispoziţii genetice care duc la declanşarea autismului. Vaccinurile au acţiune biologică şi pot să modifice expresia ADN-ului, la fel ca radiaţiile. Pot fi făcute vaccinurile care se cunosc de zeci de ani, dar nu e bine să se abuzeze. Eu, spre exemplu, nu mă vaccinez antigripal. Vaccinările acestea duc la creşterea rezistenţei organismului în faţa bolii.

Cât despre vaccinul anti-HPV?

În Germania, unde lucrez, nu se face. Acum nu se ştie cât este de util omenirii. …

  • Realitatea.net:

Uniunea Europeană recomandă statelor membre să nu lase garda jos în privinţa gripei porcine si sa se vaccineze pur si simplu “preventiv si din solidaritate”!!!

“Chiar dacă situaţia pandemică nu este dramatică în prezent, trebuie să ascultăm experţii, care spun că nu e momentul să lăsăm garda jos”, a subliniat Maria Larsson, ministru al Sănătăţii Publice în Suedia, înaintea unei reuniuni cu omologii săi europeni, la Bruxelles.

“Epidemia nu ne-a lovit aşa cum ne aşteptam, dar sper că oamenii vor vrea să se vaccineze“, a adăugat aceasta. Potrivit unui sondaj efectuat în Suedia, populaţia este mai puţin înclinată spre vaccinare.

Comisarul european pentru sănătate Androulla Vassiliou a amintit faptul că, deşi epidemia nu a fost până acum serioasă, nu se ştie cum va evolua odată cu schimbarea climatică. “Trebuie să fim pregătiţi pentru ce este mai rău, dar să sperăm că nu va veni această situaţie”, a adăugat aceasta.

Alte opt cazuri de gripă porcină în România, bilanţul total a ajuns la 351

Si la noi se cauta a se mai umfla putin “gogoasa” pandemica, pentru a nu lasa fara clienti, in decembrie, vaccinurile platite cu ultimii bani ai bugetului Sanatatii, in vreme ce spitalele sunt in colaps, iar bolnavii adevarati mor cu zile... Nu lipseste “bilantul” obisnuit, menit sa produca efectul psihologic scontat de inspaimantare a populatiei neatente, care tinde sa creada ca cei peste 300 de asa-zisi bolnavi ar fi bolnavi de gripa noua in prezent, iar nu ca sunt cazuri (si acelea majoritatea inventate, cel mai probabil) de mult “vindecate” (si foarte rapid, si nepericuloase).

China a inceput vaccinarea impotriva A(H1N1)2009 de ceva timp. Iar cifrele legate de numarul persoanelor vaccinate , cele despre efectele adverse aparute precum si cifrele legate de numarul de persoane care au suferit efecte adverse sunt la fel de “precise” precum cele afisate de OMS despre numarul total de cazuri de gripa porcina (nimeni nu stie exact cate sunt, se raporteaza cazuri probabile ca fiind confirmate, OMS le cumuleaza si le considera pe toate ca fiind confirmate,  nu se mai confirma in laboratoare de multisor .. chiar la sugestia OMS; Anglia a « diagnosticat » si raportat cazuri de gripa porcina dupa un scurt chestionar telefonic aplicat de pusti de 16 ani ce lucreaza in call centers, CDC ; SUA – a recunoscut ca majoritatea testelor rapide de depistare a virusului A (H1N1) 2009 sunt gresite, etc etc ).

8 octombrie 2009

Medical News Today relateaza despre declaratia de marti (6 octombrie) data de reprezentantul OMS Gregory Hartl. Declaratia este extrem de interesanta si contine urmatoarele:

  • se spune ca sunt 39.000 de vaccinati in China si sunt 4 persoane (retineti acest aspect, o sa vedeti mai tarziu de ce) cu efecte adverse considerate ca fiind usoare.
  • Urmeaza apoi poezia, respectiv asigurari peste asigurari ca totul este ok, safe si se reitereaza « soparla” cu ‘este normal sa existe efecte adverse » .. desi eu as comenta ca aceasta « normalitate » a depasit deja acceptabilul, avand in vedere ca medicina, cu tratamentele si medicamentele ei a ajuns sa fie a 3-a cauza de mortalitate intr-o tara dezvoltata, cum este SUA.
  • Apoi urmeaza urmatoarea fraza: Hartl a subliniat siguranta vaccinurilor H1N1 care au fost deja aprobate, sunt utilizate de ani si ani in formularea vaccinurilor sezoniere si s-au dovedit unele dintre cele mai sigure vaccinuri care exista” (!!!!) O sa revenim la acest aspect.
  • Altermedia:

“Medicamente” ucigase

Legea stocarii datelor din comunicatii electronice si telefonice a fost declarata neconstitutionala

Un homosexual canadian se lupta cu statul pentru “dreptul” de a dona sange, in timp ce are sifilis si gonoree

Printre demonstranti se aflau numerosi copii. “Daca cineva nu beneficiaza de drepturi libere, atunci niciunul dinte noi nu este liber. Nu putem sti daca fiul sau fiica mea nu sunt homosexuali”, a declarat un american de 37 de ani care a participat la miting impreuna cu sotia si cei doi copii.

  • Hotnews:

VIDEO Barack Obama promite sa abroge legea care permite angajarea homosexualilor in armata doar daca isi ascund orientarea sexuala

Presedintele american Barack Obama a promis sambata ca va abroga legea care autorizeaza angajarea homosexualilor in armata doar daca acestia isi ascund adevarata orientare sexuale, relateaza AFP. “Voi pune capat legii ‘Don’t ask, don’t tell’, acesta este angajamentul meu in fata voastra”, a afirmat Obama, intr-un discurs sustinut in fata a 3.000 de militanti pentru drepturile homosexualilor. “Nu trebuie sa pedepsim americanii patrioti care se ofera voluntari pentru a servi aceasta tara. Trebuie sa invatam din vointa lor, din curajul si dezinteresul manifestat in numele concetatenilor nostri, mai ales cand ei lupta pe doua fronturi”, a subliniat el. Legea, datand din 1993, interzice militarilor homosexuali sa-si dezvaluie orientarea sexuala, in caz contrar riscand sa fie exclusi din armata. Peste 12.000 de militari americani au fost concediati din acest motiv, de la intrarea legii in vigoare. Joe Solmonese, presedintele Campaniei pentru drepturile omului (HRC), principala organizatie de aparare a drepturilor lesbienelor, homosexualilor si transexualilor din SUA, a subliniat “marea nerabdare” a militantilor, chemati sa participe duminica, la Washington, la un mars national pentru egalitate. Nu trebuie sa confundam munca si progresele inregistrate in aceste ultime zece luni cu amanarile, pretextele si cateodata retorica vindicativa a ultimilor zece ani”, a spus Solmonese, referindu-se la politica administratiei George W. Bush. “In ciuda progreselor reale inregistrate, exista inca multe legi ce trebuie schimbate si multe inimi care trebuie sa se deschida”, a recunoscut si Obama, apreciind drept “dureroase si sfasietoare” prejudecatile cu care se confrunta homosexualii. “Aceasta istorie, aceasta lupta continua. Iar eu vin aici cu un mesaj simplu: Sunt alaturi de voi in aceasta lupta”, a spus presedintele SUA, in aplauzele salii.

Iata asadar un motiv mai verosimil pentru “premiul Nobel”….

Nobelix Obama si pacea de la Oslo

  • Blog “Mucenicul”:

Culmea sfidarii mondiale: Castigatorul Premiului Nobel pentru Pace 2009: Barack Obama (reactualizat)

SUA si Israel simuleaza impreuna riposta la Razboi

  • Ziua:

Secretarul american de stat Hillary Clinton: Lumea nu va astepta la infinit ca Iranul sa-si respecte obligatiile internationale

Comunitatea internationala “nu va astepta la infinit” ca Iranul sa arate ca este pregatit sa-si respecte obligatiile internationale privind programul sau nuclear, a declarat duminica, la Londra, secretarul american de stat Hillary Clinton, relateaza Reuters si AP, citatate de Agerpres. Recenta intalnire de la Geneva dintre reprezentantii Iranului si cei ai celor sase puteri mondiale implicate in negocierile privind problema nucleara a fost “un inceput constructiv, dar care trebuie urmat de actiune”, a subliniat Hillary Clinton, dupa intalnirea avuta cu ministrul britanic de Externe, David Miliband.Cuvintele nu sunt suficiente”, a adaugat oficialul SUA.

Iranul sustine ca are nevoie de pana la 300 kg de combustibil nuclear pentru reactorul de la Teheran

Ziua cand se sting televizoarele

De la 1 ianuarie 2012 inceteaza orice transmisie analogica, iar multi romani vor trebui sa bage mana adanc in buzunar ca sa urmareasca posturile tv care emit terestru…

Transilvania trece pe pasapoarte electronice

Shakespeare in varianta Emo

Trend sumbru

  • Hotnews:

Mihail Gorbaciov: Am evitat un al Treilea Razboi Mondial. Pe banii din petrol, Putin si Medvedev au cumparat Champs-Elysee-ul

“Davos al IT&C-ului”, in premiera la Bucuresti (am reflectat si comentat deja la: “PARADISUL” SUPRAVEGHERII…)

  • Adevarul:

Justiţia iraniană a condamnat la moarte trei opozanţi ai lui Ahmadinejad

Coaliţie anti-Blair, la nivel european

Hillary Clinton: “SUA trebuie să declanşeze relansarea economiei mondiale”

Temerile că gruparea teroristă Al-Qaida plănuieşte un atac la industria nucleară din Europa au fost reînnoite după arestarea, joi, de serviciile secrete franceze, a unui cercetător care lucrase la acceleratorul de particule al CERN, unde urmează să se creeze un nou “big-bang”.

… Revenit la Praga, liderul ceh a anunţat că va semna tratatul numai dacă guvernul său negociază o excepţie de la Carta Drepturilor Fundamentale, inclusă în document. El a spus că respectiva cartă ar permite retrocedarea proprietăţilor avute în regiunea Sudet de cei aproximativ 3,5 milioane de etnici germani expulzaţi după cel de-Al Doilea Război Mondial. Klaus ştie foarte bine că orice eventuală modificare a tratatului necesită aprobarea tuturor celor 27 de state membre ale UE. Remarcele sale au stârnit vii nemulţumiri în special în Germania şi Franţa, ţări ai căror diplomaţi au discutat cu omologii lor cehi despre posibilitatea îndepărtării lui Klaus fie printr-o procedură de demitere, fie prin ridicarea dreptului său de veto prin amendament constituţional. Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a mers chiar până la a ameninţa Cehia cu expulzarea din Uniunea Europeană.

  • Gandul:

Carla Bruni decide cine pleacă şi cine rămâne în Guvernul francez

FMI: Şomajul va exploda în 2010, iar creditarea se va relua abia în 2011

Tot mai multe banci centrale renunta la dolar ca valuta de rezerva, in favoarea euro si a yenului

Mircea Geoana a participat la slujba de sfintire a noilor clopote ale Bisericii Evanghelice din Bistrita – ce nu face politicianul pentru voturi… Insa, de unde “sfintire” la o “biserica” protestanta?!

Traian Basescu la sfintirea bisericii Cotroceni: Parteneriatul intre BOR, putere politica si cetateni este solutia care ne duce spre bine ce anume inseamna oare acest “parteneriat BOR – putere politica” si cum ar arata el in mod concret? Si cum se potrivesc intentiile de legalizare a prostitutiei si a drogurilor cu declaratiile sforaitoare ale actualului presedinte? In orice caz, observam o tema comuna atat la presedintele (probabil securist) Basescu cat si la candidatul (probabil mason) Geoana: evocarea unitatii si apelul la credinta (inclusiv de alta confesiune decat ortodoxa…). Tema unitatii a fost folosita intens de Obama in campania sa din SUA, iar recurgerea tot mai frecventa si fatisa la Biserica si la alte confesiuni arata ca acestea sunt “chemate” sa joace un rol mult mai vizibil si implicat in cadrul deciziilor autoritatii, in curand…

Basescu a invocat parteneriatul BOR- putere politica si parteneriatul dintre Biserica si cetateni, solutia care ne duce in unitate si bine mai departe. “Multumesc mult tuturor, multumesc Bisericii Ortodoxe romane, multumesc tuturor romanilor si ii asigur ca parteneriatul dintre puterea politica si Biserica Ortodoxa romana, parteneriatul dintre preoti si cetatenii Romaniei, este solutia care ne duce in unitate si bine mai departe”, a spus seful statului.

Prima Liturghie după 60 de ani în biserica Palatului Cotroceni

Sute de fotografii pe teme religioase, expuse în Sala Gotică a Mănăstirii „Sfinţii Trei Ierarhi“ din Iaşi

 


Categorii

Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

20 Commentarii la “Exista si specialisti care spun adevarul despre vaccinuri: VACCINURILE CA RADIATIILE! (Stiri 11-12 octombrie 2009) – UPDATE

  1. Ecumenism, vaccine, desfrâu(vezi saccsiv, dorguri, într-un cuvânt: avem di toati pentru toţi. Cam ăsta e mesajul diavolului…Am uitat de cipuri…oricum lista este mult mai lungă…

  2. La Suceava s-au tiparit 30.000 de pliante anti vaccin . S-au gasit 20-30 de voluntari si cu
    ajutorul lui Dumnezeu, in 3 ore, s-au distribuit in jur de 15.000 de pliante, la aproape jumatate de oras, in cutiile postale.

    Nadajduim sa terminam in curand de distribuit toate pliantele.

    Au fost reactii pozitive in general la mesajul pliantului, cu mici exceptii:

    — un medic: ” – Cum sa fiti impotriva vaccinarii?/
    – Dar cum sa vaccineze o tara intreaga
    pentru 300 de cazuri/
    – N-am stiut…/
    – Da… Si e un vaccin netestat si il fac la
    copii!/
    – Da? Atunci Doamne ajuta! ”

    — un preot: “Cum distribuiti un pliant impotriva vaccinului? Sinodul nu s-a exprimat inca despre acest vaccin!” [:)]

    Insa cei mai multi erau deschisi la mesajul pliantului.

    In presa locala au fost reactii contradictorii:

    —una calda:
    ne-a scris realizatorul unei emisiuni de la un post local:
    “Ieri , 08.10.2009 am gasit un pliant in cutia postala legat de gripa porcina .
    – De cand asteptam un astfel de manifest !
    Va felicit pentru aceasta actiune !
    Intr-adevar , la nivel mondial se doreste scaderea ratei natalitatii si
    cresterea ratei mortalitatii, indiferent de modalitate.
    Pe aceasta cale , fac invitatia pentru o filmare pe aceasta tema in cadrul
    emisiunii mele.
    Astept raspunsul Dvs. cu interes.
    Cu prietenie, admiratie pentru tot ceea ce intreprindeti”

    —alta rece:
    intr-un cotidian local au scris un articol in care ne-au discreditat si bestelit:
    http://www.adevarul.ro/articole/suceava-vaccinul-impotriva-porcinei-pus-la-zid.html

    Ganduri bune din Suceava!

  3. Sigur ca da…”“Cum distribuiti un pliant impotriva vaccinului? Sinodul nu s-a exprimat inca despre acest vaccin!”” …???

    Asa au spus tot astfel de …”preoti” si prin alte parti si cu privire la “pliantele” pentru Referendum si cu privire la manifestele cele care contineau Indemnul Parintelui Iustin Parvu catre romani de a cere celor care ne conduc sa organizeze acest referendum…!

    In trecut am citit o povestioara despre un “preot facator de minuni” (cu adevarat facator de minuni si nu impostor), care a inceput sa fie invidiat si pismuit si clevetit si in final parat de catre alti “frati de preotie” de ai sai la episcopul locului pentru minunile pe care le face si in final episcopul ciulind urechea la paratori i-a interzis preotului facator de minuni sa mai slujeasca liturghia si sa faca minuni in viitor…

    Intr-o zi, pe un santier de constructii, un muncitor a aluncat de pe schela de la foarte mare inaltime si din intamplare si spre norocul acestui muncitor, preotul caruia i s-a interzis sa faca minuni a trecut pe acolo, iar muncitorii care au vazut ca colegul lor a cazut in gol au inceput sa strige de zor…iar preotul a auzit si a ridicat capul in sus si un om care il cunostea a strigat intr-o fractiune de secunda : “Parinte fa o minune si scapa-l…!”. Preotul a apucat doar inainte de zdrobirea de pamant a muncitorului sa spuna doar atat…”STAI…!” Si minune…muncitorul a ramas in aer si nu mai cobora, a ramas nemiscat in vazduh…!

    Atunci muncitorii l-au rugat pe preot sa-l dea jos nevatamat pe pamant si preotul a spus…NU AM APROBARE DE LA EPISCOP…!

    Si s-au dus muncitorii la epsicop si i-au cerut sa ridice de la preotul acesta credincios LEGATURA pe care a pus-o asupra lui si sa il lase sa mai faca si alte “minuni”…!

    Domnul a spus (catre evrei) in Evanghelia cu vindecarea omului cu mana uscata “…Vă întreb pe voi, ce se cade sâmbăta: a face bine sau a face rău? A scăpa un suflet sau a-l pierde? ” (Ev. dupa Luca, cap.6, vers.9)

    Asa ar trebui sa le raspunda fratii ortodocsi “misionari” acestor “preoti FUNCTIONARI si BIROCRATI” (si suferinzi de “sindromul anularii gandirii lor proprii din cauza scuzei false a ascultarii orbesti pe linie ierarhica” de chiriarchii lor…)…”Se cuvine…”parintele” sa facem un bine copiilor nostrii si neamului nostru, instiintandu-i si atentionandu-i prin aceste pliante pe parintii lor de primejdiile care ii pasc pe copii lor, sau se cuvine a tacea marc si las si a fi complice prin tacere la grave erori medicale si la imbolnavirea celor care sunt viitorul neamului nostru??”

    Domnul a spus sa ascultam mai mult de Dumnezeu decat de oameni…si cu deosebire de oamenii care au ajuns sa petreaca in gandirea cazuta si secularizata a veacului acesta si care spre nefericirea lor imbraca si odajdii de …sacerdoti…!

    Domnul sa aiba mila de noi toti! si Domnul sa-i inatareasca si rasplateasca cu BINELE SAU pe toti acesti romani specialisti din domeniul medicinei care vorbesc cu curaj despre primejdiile care ii pasc pe multi din semenii lor prin aceste vaccinuri atat de contestate si dubioase…!

    Slavit sa fie Domnul!

  4. Parerea mea tratati cazurile de porcina inchipuita si nu omoriti copii si omenirea ca asa vreau rokefelery sa faca un sclavagism total la urma urmei cu asa zisul vaccin anti porcin care de fapt e distrugerea a ceea ce este…..nu fiti botanisti….

  5. apropos de Klaus – un interviu foarte interesant: http://tv.nationalreview.com/uncommonknowledge/post/?q=MmExZTU2NTNiZmU5NTBjZGJiYjBmOGJlZDg0YmU3MTc

    Klaus: ” Am intalnit recent un ambasador al unei importante tari din UE pe care nu o voi numi. [El mi-a spus] in tara noastra nu ar fi posibil sa organizam un referendum. Este clar ca majoritatea populatiei ar omora tratatul”
    sursa: Open Europe http://openeu.bluestatedigital.com/page/m/4b660952/1ba8c40a/8598d64/7c5576cf/3250517990/VEsABw/

  6. Pingback: Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre mafia industriei farmaceutice si despre minciuna gripei porcine « Psiforce
  7. Pingback: Razboi întru Cuvânt » CUM INCEARCA UNIUNEA EUROPEANA SA NE INVETE CA DOAR MEDICAMENTELE ‘BIG PHARMA’ SUNT SANATOASE? Ce se intampla de la 1 aprilie? Profesorul Gheorghe Mencinicopschi explica procesul, indica perspectivele ingrijoratoa
  8. Pingback: REVINE EPIDEMIA DE MINCIUNA PORCINA/ FMI dauneaza grav Sanatatii/ LA CE TRAGEDII POATE DUCE DEPENDENTA DE FACEBOOK/ Statistici crunte privitoare la avort in New York si… Romania/ ESEU DESPRE DEZUMANIZARE/ Raport despre Intoleranta si discriminare im
  9. Pingback: OFICIALII MINISTERULUI AGRICULTURII PROMOVEAZA AGRESIV ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC (OMG), CONSIDERANDU-LE ”VIITORUL OMENIRII”. Bulgaria le respinge… CUM FUNCTIONEAZA IDEOLOGIA PRO-OMG?/ Vaccinul Pandemrix contra gripei porcine, pentru care Adrian
  10. Pingback: Curtea Suprema din SUA decide ca parintii nu mai au dreptul de a da in judecata producatorii de vaccinuri. PRILEJ DE REFLECTIE ASUPRA MEGA-CAPCANEI CARE NI SE INTINDE ASTAZI, PRIN PROVOCAREA DISPERARII SI A REVOLTEI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  11. Pingback: CARNETELE DE VACCINARE: Copiii care nu au toate vaccinurile vor fi respinsi la inscrierea la gradinita si la scoala? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  12. Pingback: VACCINURILE, IN LOC SA PREVINA, NE IMBOLNAVESC. CE SOLUTII AVEM? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  13. Pingback: 100 000 de doze de VACCIN ANTIGRIPAL, RETRASE DE PE PIATA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  14. Pingback: ISTERIA PANDEMIILOR DE GRIPA si mega-profiturile industriei farmaceutice - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  15. Pingback: Pe langa psihoza gripei obisnuite, la noi se resusciteaza in forta si ISTERIA GRIPEI PORCINE? Cazuri “confirmate” de deces in BULGARIA si ROMANIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  16. Of , Doamne! Genetica psihiatrica?Cand ei te fac nebun, poate sa ti se puna droguri… , sa te snopeasca in bataie si sa inebunesti etc .. si tot ei ne vindece?. .. Oamenii sunt orb, defapt refuză sa se intoarca la D-zeu .Ma duce cu gandul mai departe…. Poate prin aceasta genetica psihiatrica impunerea chipului fiarei?

  17. Pingback: Dr. Christa Todea-Gross demonteaza MITUL VACCINARILOR. Distrugerea SISTEMULUI IMUNITAR prin proliferarea SCHEMELOR DE VACCINARE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  18. Pingback: VACCINUL PNEUMOCOCIC – inca un vaccin obligatoriu cu care Ministerul Sanatatii si Media vor sa BULVERSEZE SI MAI TARE IMUNITATEA COPIILOR. Eugen Nicolaescu vrea sa introduca in LEGE “preventia” prin vaccinare (VIDEO) - Recomandari
  19. Pingback: CALIFORNIA A LEGIFERAT VACCINAREA FORTATA A COPIIILOR. Actorul JIM CARREY, care are un copil AUTIST, se opune vehement vaccinurilor pe baza de MERCUR si ALUMINIU: “FASCISM CORPORATIST”. Ce documentar recomanda? (VIDEO)/ Jeff Bradstreet, MEDICU
  20. Pingback: PATRIARHIA nu sustine campaniile anti-vaccin, dar nuanteaza: “BISERICA SUSTINE VACCINARILE DACA NU AU SCOPURI COMERCIALE SI ESTE RESPECTATA LIBERTATEA PACIENTILOR”/ Asociatia ortodoxa Pro Vita: APARAM DREPTUL PARINTILOR LA AUTONOMIA DECIZIILOR
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare