CUM “ÎNTREBUINȚĂM” COPIII?/ Programul OBAMA de raspandire globala a HOMOSEXUALITATII/ Guvernul va implementa “EDUCATIA PENTRU SANATATE” in scoli/ Alte exemple de perversiuni oribile predate la “EDUCATIA SEXUALA”/ Sterilizarea femeilor din NAMIBIA prin VASECTOMIE

21-11-2014 11 minute Sublinieri

Jesus-Blessing-the-ChildrenEbay

Curios lucru: în epoca ce se consideră a fi cea mai grijulie cu omul (cel puţin în zona „civilizată”) sesizăm cele mai mari pericole la care este expusă această gingaşă făptură umană – copilul.

Nu mă refer aici doar la faptul că această fiinţă plăpândă este, încă de la concepere, în pericol de a fi ucisă chiar de cea care ar trebui să-i dea naştere. Că el este, mai des ca oricând în istoria umanităţii, subiectul „întreruperilor de sarcină” – eufemism care nu poate ascunde barbaria acestui gest criminal îndreptat împotriva persoanei celei mai lipsite de apărare din câte pot fi pe faţa pământului. Despre acest păcat strigător la cer s-a mai scris şi, din nefericire, parcă fără prea mare ecou în inimile celor care au continuat, cu toate acestea, să se facă părtaşi la el. Aş vrea să mă opresc puţin asupra pericolelor ce-l pândesc pe copil o dată ce s-a luat decizia de a fi născut.

Încă de mic, el are de înfruntat pericole ce pot veni de unde te aştepţi mai puţin. Uneori, cei care ar trebui să fie preocupaţi de vindecarea lui vin cu soluţii mai degrabă de a destabiliza decât de a imuniza sau însănătoşi un trup care, cel mai adesea, are o capacitate cu mult mai mare decât se crede de a se apăra de viruşi, microbi şcl. Îndopat cu vitamine şi cu tot soiul de întăritoare în loc de a fi alimentat sănătos şi de a fi îndemnat să facă mişcare, abandonat, încă din fragedă pruncie, în faţa ecranului ispititor al televizorului sau chiar al computerului, obişnuit, nu de puţine ori, a nu i se refuza nimic din cele pe care le doreşte, copilul devine repede victimă a unei lumi care-l năuceşte şi-i îmbolnăveşte fiinţa. Ca să nu mai vorbim de faptul că el este tratat ca pe un „lucru” care ar trebui să le împlinească viaţa părinţilor, apariţia sa fiind calculată (prin „planificare familială”) până la a decide şi ziua în care să vină pe lume (apelând la cezariană atunci când nu se impune acest lucru). O dată cu începerea şcolii, copilul mai are de îndurat o formă de exploatare, cea care vine din partea părinţilor ce cred că scopul învăţăturii este să le furnizeze lor satisfacţii. (Un părinte şi-a adus, acum câţiva ani, la o şcoală particulară, copilul şi a impus o singură condiţie: să facă şcoala din el un olimpic. Nu a acceptat nici o clipă o discuţie despre modalitatea prin care cineva poate să facă performanţă, respectiv dacă al său copil era sau nu înzestrat cu acele calităţi care să-l recomande pentru un astfel de traseu şcolar.)

Mai nou văd cum copiii devin, indirect, victime ale propriilor părinţi cu „ajutorul” presei care ba scormoneşte imediat să vadă ce note a avut la bacalaureat cutare odraslă de politician, ba mediatizează intens chipurile celor ce poartă „vina” de fi copiii unor celebrităţi. Poate cel mai revoltător este faptul că ei sunt şi subiect de campanie electorală. Până la un punct este absolut legitim ca electorii să cunoască despre candidaţi şi aspecte care ţin de situaţia lor familială: dacă sunt sau nu căsătoriţi (eventual a câta oară?), dacă au sau nu copii… Astfel de elemente completează, firesc, portretul celui căruia poporul îi încredinţează, democratic, un anumit mandat. Dar aici pot interveni două reacţii extreme. Prima, prin care este taxat drept de inspiraţie nazistă gestul candidaţilor care ar îndrăzni să se înfăţişeze public cu numeroasa lor familie (cum s-a întâmplat la recentele europarlamentare). Dincolo de această nedreaptă şi revoltătoare etichetare, să nu uităm că, în astfel de situaţii, se mizează şi pe mentalitatea omului de azi care consideră, mai degrabă, că nu poţi avea mulţi copii decât dacă provii din medii paupere şi/sau fără educaţie (şcolară sau sexuală). Cealaltă extremă se concretizează în a demoniza pe candidatul fără familie, respectiv fără copii. Or, aşa cum a avea copii nu e o virtute în sine – dar e un lucru pozitiv! -, tot aşa a nu avea copii nu este un rău absolut. În acest din urmă caz, cei mai răi oameni ar fi călugării care nu au şi nici nu-şi propun, atunci când îmbracă haina monahală, a avea copii.

Se mai poate vorbi despre un soi de „întrebuinţare” a copiilor şi în alte situaţii, cum este cazul celor exploataţi în cerşetorie. În orice caz, aşa cum copiii nu sunt niciodată un„accident tragic” sau o „întâmplare nefericită”, tot aşa ei nu sunt nici „animăluţul de casă” cel mai simpatic, nici proiectul în care să investim toate aşteptările noastre, de oameni nerealizaţi sau frustraţi în viaţă. După cum scopul pentru care copiii vin în lume nu este acela de a ne face pe noi să ne simţim bine, chiar dacă ei au menirea, intrinsecă, de a ne lumina şi bucura viaţa. Punând poveri mari pe umerii copiilor noştri – şi aşa bombardaţi de atâtea pericole – nu putem decât să-i deformăm, să le îngreunăm propria lor edificare. N-a spus degeaba Mântuitorul: „Lăsaţi copiii să vină la Mine” (Matei 19, 14), insistând şi avertizând: „şi nu-i opriţi”. Lăsaţi-i, adică, să vină pe lume şi nu-i trataţi ca şi cum ei ar trebui să aibă, pentru voi, vreo întrebuinţare, oricare ar fi ea. Chemarea lor e cu mult mai înaltă, alta decât aceea de a răspunde nevoilor sau pretenţiilor voastre. Dacă Însuşi Dumnezeu îi cheamă la El, cine suntem noi să-i oprim?

Începând cu anul şcolar următor, elevii din clasele I-XII ar putea participa la ore de educaţie pentru sănătate, după un model implementat şi funcţional deja în ţările nordice. Proiectul ar urma să fie realizat de Ministerul Sănătăţii, în colaborare cu ministerele Agriculturii şi Educaţiei. Potrivit oficialilor MS, în ora de sănătate, pe lângă cursuri de igienă, vor fi abordate teme referitoare la elemente de prim ajutor, de igienă personală a copilului şi adolescentului, dar şi de alimentaţie sănătoasă. “Noi vrem să facem un proiect, va fi obiectul unui comitet interministerial, prin care ne propunem introducerea unei ore de sănătate în programa şcolară. Eu îmi doresc ca acest lucru să se întâmple de la anul, din clasa I şi până la terminarea liceului. Consider că toţi copiii trebuie să cunoască elementele principale de alimentaţie sănătoasă. Este adevărat că lucrurile pot fi foarte bine structurate şi cu cât sunt mai bine aduse la cunoştinţa copiilor şi adolescenţilor din perioada în care ei sunt în procesul de învăţământ, cu atât cred că vom obţine rezultate mai bune şi mai devreme“, a declarat ministrul sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

  • Cultura Vietii:

Administrația Obama finanțează lobby-ul pro-homosexualitate și prostituție și se bucură de „prostia poporului american”

Este greu de imaginat un președinte mai anti-american decât Barack Obama. Am scris adesea despre trecutul său politic și opiniile sale de extrema stângă în ce privește aspecte esențiale ale vieții americane. Practic, tot ceea ce a făcut acest om de când a venit, în ianuarie 2009, la Casa Albă a fost îndreptat împotriva fundației pe care s-a clădit națiunea americană: familia, credința religioasă, proprietatea, comunitatea și un guvern cu puteri limitate au fost înlocuite treptat de „familiile” de homosexuali, susținerea agresivă a avortului, erodarea dreptului de proprietate și port-armă, antagonizarea între comunitate și autorități respectiv guvernarea discreționară, mult peste limitele pe care părinții națiunii americane le-a desemnat pentru responsabilii federali.

Mai puțin se cunoaște că președintele Obama este criticat și pentru o politică externă dezastruoasă. Pe lângă erorile și gafele în materie de geopolitică în recentele conflicte deschise sau latente (Libia, Siria, Ucraina, Irak) un alt factor a contribuit la agravarea reputației democrației americane și a relațiilor acestei țări: promovarea insistentă a „drepturilor minorităților sexuale”. Aceasta este o tendință care va avansa pe măsură ce statul american va continua și accelera finanțarea grupurilor de „drepturile omului” care promovează prostituția, homosexualitatea și bigotismul anti-religios.

După un prim mandat mai prudent, realegerea lui Obama la Casa Albă în 2012 a dat naștere unui flux de finanțare pentru grupările care avocațiază „minoritățile sexuale” în străinătate. Acești bani au fost de obicei atribuiți prin intermediul USAID – Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare, organism guvernamental important, care „exportă” în peste 100 de țări ale lumii modelul american de societate și democrație, conform cu politica externă a SUA. Or, după cum au afirmat-o chiar oficialii Departamentului de Stat, aceasta din urmă cuprinde promovarea activă – și agresivă – a homosexualității.

Au urmat, desigur, controverse. Iată unele dintre cele mai recente:

Ar fi un beneficiu enorm pentru indivizii LGBT dacă prostituția ar fi legală. Așa au declarat oficialii Astraea Lesbian Foundation for Justice – unul din partenerii USAID în cadrul structurii de parteneriat denumită „Parteneriatul pentru dezvoltare globală LGBT” („LGBT Global Development Partnership”). Astrea crede că prostituția, numită „muncă sexuală”, ar trebui legiferată. Această idee este răspândită în cercurile de stânga „progresiste”, deși întâmpină rezistență crescândă din partea organizațiilor feministe din cauza agravării traficului de persoane și a situației drepturilor femeii din cele câteva decenii în care prostituția a fost legiferată în câteva state occidentale (vezi detalii la www.antiprostitutie.ro).

Conform cu datele comunicate public aiciAstrea a primit peste 1 milion de dolari de la USAID în 2013 și ar putea primi alte aproape 3 milioane până în 2016. Astrea critică programele care ajută femeile să părăsească prostituția întrucât pretinde că ar „forța” femeile să iasă din acestă „meserie”. Datele arată însă că circa 90% dintre prostituate doresc să renunțe la practicarea acesteia dacă ar avea o alternativă viabilă.

Fondurile USAID nu se limitează însă la finanțarea unor ONG-uri care activează în țări în curs de dezvoltare. Unul din partenerii agenției este Victory Institute, organizație de lobby care educă politicienii să își asume agenda LGBT atunci când candidează. Primarul din Houston, Texas, Annise Parker, actualmente implicată într-un scandal pentru că solicită să verifice predicile unor pastori care se opun agendei homosexuale înainte ca acestea să fie citite, este unul din beneficiarii training-ului primit de la Victory Institute.

Un grup de reflecție atașat Universității din California – UCLA, care organizează educație și training pe teme LGBT, este de asemenea partener al USAID. Un studiu realizat de aceasta a concluzionat că dezvoltarea copiilor în familiile cu un părinte transsexual ar fi identică cu cea din căminele cu părinți heterosexuali.

Olivia, o agenție de turism pentru lesbiene (vă închipuiți ce scandal ar declanșa încercarea de a înființa o agenție de turism pentru heterosexuali, nu?) este alt grup ales ca partener de USAID.Olivia pretinde că ar fi dus în vacanțe 200.000 de femei.

Alte țări percep atitudinea USAID ca pe o amenințare la adresa culturii, tradiției și legilor proprii.

Recent, țările africane au criticat structurile ONU pentru drepturile omului și țările donatoare, în special SUA, pentru promovarea unor „drepturi speciale” acordate indivizilor care se identifică drept LGBT. Egiptul a avertizat pe Înaltul Comisar pentru Drepturile Omului al ONU că „nu putem avea agende impuse”. Malawi, în numele a 57 de națiuni din Africa, a chemat la „reținere” și a afirmat că eforturile de a impune noile norme subminează sistemul drepturilor omului.

Departamentul de Stat al SUA și USAID găzduiesc o Conferință Globală despre drepturile LGBT și „dezvoltarea incluzivă”

Departamentul de Stat (ministerul de Externe al SUA), condus de John Kerry, împreună cu agenția USAID au găzduit a treia Conferință de Avansare a Drepturilor Omului și de Promovare a Dezvoltării Incluzive pentru Persoanele LGBT (Conference to Advance the Human Rights of and Promote Inclusive Development for LGBT Persons) între 12 și 14 noiembrie la Washington, D.C. Oficiali de marcă din guvernul american au vorbit la eveniment, inclusiv Tom Shannon, consilier al Secretarului de Stat, și șeful USAID, Rajiv Shah.

Conferința a reunit oficiali, finanțatori privați, oameni de afaceri, cercetători și activiști din mai mult de 30 de țări ale lumii cu scopul de a crește coordonarea, cooperarea și resursele dedicate promovării și protejării drepturilor omului pentru persoanele LGBT din întreaga lume.

De asemenea, conferința s-a focalizat pe strategii de asistență diplomatică externă care să se adreseze violării drepturilor omului și abuzului contra persoanelor LGBT, precum și să răspundă excluderii sociale și economice a persoanelor LGBT din lume. Au avut loc discuții pe teme precum: nevoile specifice ale transsexualilor; cum să fie implicate optim comunitățile de credință pentru susținerea drepturilor persoanelor LGBT; căi de integrare a acestor priorități în programele de dezvoltare finanțate de USAID și ceilalți donori, privați.

„Prostia poporului american” a ajutat legea de reformă a sănătății să treacă

Atunci când nu finanțează activitățile de propagandă ideologică, oamenii lui Obama își petrec timpul batojocorindu-i pe cetățenii care i-au adus la putere. Unul din arhitecții „ObamaCare”, legea federală de reformă a sănătății, a declarat în public că „lipsa de transparență” și „prostia alegătorilor americani” au ajutat la adoptarea ObamaCare. Într-o înregistrare video descoperită recent, Jonathan Gruber, profesor la Massachusetts Institute of Technology și creditat ca autorul principal al legii, a discutat la o conferință modul cum reforma a primit destule voturi pentru a trece de Congres.

El a sugerat că mulți congressmani și alegători habar n-au avut ce scrie în draftul legii, extrem de stufos (câteva mii de pagini) și că asta a ajutat adoptarea.

„Lipsa de transparență este un uriaș avantaj politic”, a spus Gruber. „În principiu, spuneți-i prostia alegătorului american sau cum vreți, dar cam asta a fost absolut critic pentru ca lucrurile să treacă mai departe.”

ObamaCare, considerată una din realizările majore ale administrației actuale, este vehement criticată de Republicani și de o bună parte a publicului din cauza caracterului său pur socialist, care obligă la asigurarea într-un sistem „de stat” bazat pe planuri de sănătate, a tuturor americanilor, ceea ce contravine culturii americane anti-etatiste și pune în dificultate enormă pe cei care doresc păstrarea actualelor asigurări private la care contribuie. Unul din punctele nevralgice ale legii este faptul că obliga angajatorii creștini la plata metodelor de control al nașterilor (avort, contracepție) – ceea ce a dus la mai multe cazuri în înstanță, precum cel alHobbyLobby.

Gruber a făcut aceste comentarii în timpul unei discuții despre cum legea sănătății a fost scrisă pentru a păcăli Comisia de Buget a Congresului. El a sugerat că alegătorii ar fi respins ObamaCaredacă penalitățile pe care legea le impune pentru refuzul de a intra în sistemul de asigurări medicale ar fi fost interpretate ca taxe, fie de către analiști, fie de public.

„Dacă ai fi avut o lege care să facă clar că oamenii sănătoși urmează să plătească iar cei bolnavi urmează să primească subsidii (de la aceștia), n-ar mai fi trecut”, a spus prof. Gruber.

SUA: Sexul anal, predat copiilor de clasa a cincea la o școală din Chicago

Un curs foarte explicit de educație sexuală destinat claselor a cincea și a șasea din școlile din Chicago, SUA, i-a șocat pe părinți în timpul unei prezentări de tipul „report card pickup” (un fel de ședință cu părinții, la care se fac evaluări).

Prezentarea includea materiale care în mod clar nu sunt potrivite vârstei elevilor, precum demonstrații ale aplicării prezervativului masculin și ale prezervativului feminin (female condom  – FC, în imaginile de mai jos), scrie publicația locală DNAinfo.

În ciuda negării vehemente a unui oficial intervievat de un post tv local afiliat NBC, diapozitivele prezentate părinților sunt postate pe website-ul Școlii generale Waters ca parte din „Educație pentru sănătatea sexuală” pentru clasa a șasea. LATER EDIT: slide-urile respective au fost eliminate de pe site-ul școlii. Informații generale despre curs pot fi găsite aici.

Elevii de clasele 5 și 6 sunt de asemenea asigurați că pilula de a doua zi „NU este o pilulă de avort” (ceea ce este complet fals) și că „tinerii de cel puțin 12 ani pot primi servicii de sănătate sexuală și a reproducerii fără consimțământul părinților”.

Prezervativul pare să fie în mod particular relevant pentru prezentare, întrucât i se dedică un număr considerabil de diapozitive care îi educă pe tineri despre „beneficiile” sexului anal homosexual și îi sfătuiește pe copii să folosească „mult lubrifiant”: „Got issues? Lube! Lube! Lube!” (Ai probleme? Lubrifiază! Lubrifiază! Lubrifiază!)

CPS1 SUA: Sexul anal, predat copiilor de clasa a cincea la o școală din Chicago

cps2 SUA: Sexul anal, predat copiilor de clasa a cincea la o școală din Chicago

Câtteva interviuri luate de o rețea TV locală unor părinți care au asistat la prezentare pot fi vizualizate aici.

Piață pentru moartea cerebrală

In fiecare zi, in spitale și in casele de ingrijire și aziluri din intreaga țara, tot mai mulți și mai mulți dintre oamenii dragi noua și vulnerabili din punct de vedere medical sunt eutanasiați.

Intr-adevar, unii medici au recunoscut acest comportament. Un articol din 1998, publicat in Journal of American Medical Association (JAMA), a aratat ca grabirea morții are loc și nu in rare cazuri. Intr-un sondaj facut pe 355 de oncologi, „(15,8%) au raportat ca au participat la eutanasie sau sinucidere asistata de medic”, iar „38 din 53 (72%) oncologi au descris clar cazuri anumite de eutanasie sau suicid asistat de medic.

Aceste decizii sunt luate de catre profesioniști medicali platiți. Și cei dragi, spre groaza lor, descopera ca nici macar nu sunt intrebați. Cu ce se fac vinovați pacienții? Ei sunt acuzați de a avea o calitate insuficienta a vieții, ca menținerea lor in viața e prea scumpa, ca sunt in afara posibilitaților științei medicale și, prin urmare, dincolo de orice speranța.

Astfel de raționamente se pot afla in spatele a ceea ce pare a fi o creștere a diagnosticelor de „moarte cerebrala”. Dificultatea de a pune un diagnostic precis in astfel de probleme neurologice complexe – și avand in vedere stimulentele financiare profitabile pentru recoltarea de organe – va propulsa in cele din urma aceasta problema in prim-planul conștiinței și discursului public.

Nu este surprinzator, piața actuala de procurare a țesuturilor sau organelor umane in Statele Unite este in plina expansiune, manata de aprovizionare insuficienta și cerere mare. Potrivit Raportului Milliman (vezi pagina 4), daca toate cele 11 țesuturi și organe ar putea fi recoltate de la un singur pacient declarat in moarte cerebrala, totuși, puțin probabil, rata pentru procurare ar putea depași o jumatate de milion de dolari. Daca toate costurile legate de aceste 11 de transplanturi sunt calculate – pregatire, serviciile medicilor, ingrijire post-operatorie și altele – banii implicați depașesc 5,5 milioane de dolari.

Ziua mondială a vasectomiei, victorie în Namibia și cum s-a dat de gol Melinda Gates

7 noiembrie 2014

Ziua de 7 noiembrie este Ziua mondiala a vasectomiei. Preamarita ca mijloc de control al populației, aceasta zi e un prilej pentru susținatorii controlului populației sa se concentreze asupra barbaților, incurajandu-i sa se supuna vasectomiei.

Promotorii controlului populației manipuleaza capacitatea dezirabila a barbaților de a utiliza auto-controlul prin promovarea vasectomiei. Insa vasectomia elimina definitiv controlul unui barbat asupra posibilitații lui de a procrea.

Ziua mondiala a vasectomiei nu a fost aprobata de catre organizațiile de tați. In schimb, ea a fost aprobata de catre grupuri de obicei suspecte, cum ar fi PopOffsets (o organizație care urmarește reducerea la minimum a emisiilor de carbon prin reducerea la minimum a oamenilor de pe planeta), Growth Busters și Population Media Center. Ziua mondiala a vasectomiei nu are legatura cu masculinitatea responsabila. Are legatura cu controlul populației.

Alte știri:

Marea Britanie
La 4 noiembrie, Marea Britanie a adoptat cu o majoritate covarșitoare un proiect de lege ce face ilegal avortul cu selecția sexului. Legea este o victorie a susținatorilor pro-life, dar și a promotorilor feminismului și a tuturor celor care se opun masurilor pentru controlul populației, masuri coercitive și dezumanizante. In 1982, feminista indiana, Vina Mazumdar, cu studii la Universitatea Oxford, a vorbit impotriva avorturilor cu selecția sexului fatului, declarand: „N-am putut sa nu … ma intreb daca amniocenteza [o forma determinarii sexului copilului in uter] nu urmeaza sa fie folosita ca „o soluție finala” la chestiunea demografica”.

Statele Unite ale Americii
Pe 3 noiembrie, Melinda Gates a oferit un interviu in exclusivitate Agenției Reuters, explicand motivul pentru care Fundația „Bill și Melinda Gates” a promis peste o jumatate de miliard de dolari pentru contracepție in țarile sarace. Ea a declarat agenției de știri ca: Daca ești o țara cu venituri mici, singura modalitate de a avea o populație de copii mai bine educați este sa reduci numarul de copii pe care ii ai. Fundația „Bill și Melinda Gates” este acuzata, in prezent, intr-un proces juridic  privind experimentele neetice ale vaccinului contra papiloma virusului uman (HPV), in cursul carora au murit cel puțin 7 fetițe din India in varsta de 9-15 ani.

Namibia
De asemenea, la 3 noiembrie, Inalta Curte din Namibia a decis in favoarea a trei femei HIV-pozitive care au fost sterilizate fara consimțamantul lor. „Aceasta decizie, data de cea mai inalta instanța a țarii, este o victorie pentru toate femeile HIV pozitive, facand clar faptul ca in spitalele publice din Namibia femeile HIV pozitive au fost sterilizate in mod coercitiv, fara consimțamantul lor”, a declarat Jennifer Gatsi Mallet, directorul Rețelei Sanatatea Femeilor Namibiene (NWHN).
„Aceste trei femei sunt doar varful aisbergului”, a adaugat ea. „Avem documente asupra a zeci de cazuri de alte femei HIV pozitive care au fost sterilizate forțat. Guvernul trebuie sa ia masuri active ca sa se asigure ca toate femeile supuse acestei practici ilegale vor obține despagubiri”.

Germania și Rusia
Pe 9 noiembrie s-a sarbatorit a 25-a aniversare de la caderea Zidului Berlinului. Un sfert de secol mai tarziu, multe s-au schimbat in fosta Uniune Sovietica. Deși unele dintre aceste modificari au fost bune, sistemul de sanatate publica din Rusia nu și-a revenit din colapsul din secolul trecut. Iata doua analize despre situația demografica a acestor țari, Germania și Rusia.


Categorii

Comercializarea copilariei, Cultura desfraului, Educatie, Eutanasie, Homosexualitate, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Scoala romaneasca

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “CUM “ÎNTREBUINȚĂM” COPIII?/ Programul OBAMA de raspandire globala a HOMOSEXUALITATII/ Guvernul va implementa “EDUCATIA PENTRU SANATATE” in scoli/ Alte exemple de perversiuni oribile predate la “EDUCATIA SEXUALA”/ Sterilizarea femeilor din NAMIBIA prin VASECTOMIE

  1. Pingback: VOTATI PENTRU MENTINEREA RELIGIEI IN SCOLI! “Nu am invatat oare nimic din lectia celor 45 de ani in care Biserica a fost supusa terorii ideologice?” - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare