BATALIA ESTE PENTRU COPIII NOSTRI!/ Bioetician american: “A avea multi copii este suspect din punct de vedere moral”!/ De ce vrea statul CONFISCAREA COPIIILOR si care este sensul legilor ANTI-FAMILIE si pentru EDUCATIE SEXUALA COMPREHENSIVA?

19-11-2017 4 minute Sublinieri

Controlul populației pentru salvarea planetei nu e o idee nouă. Le-a mai trecut prin cap și altora, cu zeci de ani în urmă. Revine acum, mediatizată de un cunoscut post american de televiziune.

Într-un nou eseu provocator, NBC News Think susține că știința a dovedit că a avea copii este cel mai dăunător lucru pentru mediul înconjurător și, prin urmare, „a avea mulți copii este greșit sau, cel puțin, suspect din punct de vedere moral”.

În articolul intitulat „Știința dovedește că copiii sunt dăunători pentru Pământ: moralitatea sugerează că nu trebuie să mai facem copii”, bioeticianul Travis Rieder pretinde nici mai mult nici mai puțin decât că a avea un copil „contribuie în mod semnificativ la schimbările climatice”,  motiv pentru care, continuă el,  „toată lumea de pe planetă ar trebui să aibă în vedere să aibă mai puțini copii”.

Într-un avertisment amenințător adresat părinților, Rieder explică: „Trebuie să încetăm să mai pretindem că copiii nu provoacă consecințe ecologice și etice”. Nu se mulțumește cu asta, comparând decizia oamenilor de a avea copiii cu aceea de a elibera din închisoare un criminal condamnat.

Așadar,  Rieder propune: „Dacă eliberez un ucigaș din închisoare, fiind conștient că intenționează să omoare alți oameni nevinovați, atunci îmi asum responsabilitatea pentru acele crime, chiar dacă ucigașul este, de asemenea, și el, pe deplin responsabil. La fel este, cred, când vina vorba de a face copii”, continuă Rieder. „Din moment ce fiica mea este un agent autonom, ea va fi responsabilă pentru emisiile ei din atmosferă. Dar asta nu îmi anulează responsabilitatea.

Teoria aiuritoare din spatele acestui raționament este aceea că, mai degrabă, mediul este valoros pentru el însuși decât pentru oamenii care locuiesc pe pământ. Prin urmare, dacă oamenii sunt aceia care provoacă schimbări climatice periculoase, mai puțini oameni înseamnă un lucru mai bun pentru planetă.

Argumente similare au fost folosite de Paul Ehrlich, autorul bestseller-ului „The People’s Bomb” (Bomba demografică), din 1968, care a dat naștere unei isterii în masă privind viitorul lumii și abilitatea Pământului de a susține viața umană.

A permite femeilor să aibă cât de mulți copii doresc, afirma Ehrlich, este ca și cum ai lăsa oamenii „să arunce cât mai mult din gunoiul lor în curtea vecinului, așa cum vor”.

Drept consecință logică a poziției sale, Ehrlich milita pentru sterilizarea în masă, avortul selectiv prin sex și infanticidul. Pentru că viziunea sa asupra lumii era cât se poate de clară: ființele umane sunt dușmani ai planetei. Pentru religia ecologismului, supraaglomerarea este un păcat muritor, în timp ce controlul populației prin orice mijloace este un sacrament.

Deși teza apocaliptică a lui Ehrlich s-a dovedit complet absurdă, ea demonstrează că a reușit să capteze interesul unor minți rătăcite, așa cum demonstrează articolul de miercuri din NBC News Think.

Ehrlich a vândut lumii ideea că omenirea se află în pragul Apocalipsei, susținând că nu există nicio modalitate de a hrăni populația mondială.

Rieder reformulează această teză, pretinzând că teoriile științifice care stau la baza convingerilor sale sunt „extrem de bine stabilite”, oamenii de știință ajungând la concluzia că „un copil, mai ales pentru bogații planetei, este unul dintre cele mai dăunătoare lucruri pentru mediul înconjurător”.

Autorul lansează o altă comparație provocatoare, pe care unii părinți ar putea să o considere, pe bună dreptate, o insultă, asemănându-i pe copii cu articolele de lux. „Oamenii care au grijă de mediul înconjutător ar putea admite, în cele din urmă, că a avea mulți copii este greșit sau cel puțin suspect din punct de vedere moral, din motive care țin de ecologie: a avea un copil înseamnă să impui  mari emisii în atmosferă, în timp ce părinții profită”, scrie Rieder.

„Prin urmare, așa cum se întâmplă în cazul produselor de lux, ar trebui să avem limite când vine vorba de acest răsfăț. Dacă mai puțini copii înseamnă să reducem contribuția cuiva la răul provocat de schimbarile climatice, atunci alegerea dimensiunii familiei devine una relevantă din punct de vedere moral”, concluzionează el.

Dr. Travis Rieder este director adjunct al programului Inițiative Educaționale, director al programului de masterat în bioetică și cercetător științific la Institutul de Bioetică Berman. El este, de asemenea, profesor afiliat în cadrul Școlii de Sănatate Publică Johns Hopkins.

Dar de ce ar fi asa?! De ce sunt atat de valorosi copiii? Doar pentru ca pot fi transformati in ce isi doreste Statul totalitar, modelati din copilarie dupa chipul si asemanarea Statului?

Hitler, Stalin si toata gasca de criminali comunisti atei au incercat de la inceput sa creasca generatii de “roboti”, inregimentandu-i de mici in organizatii de “tineret” fascist, comunist, acelasi drac.

Nu este vorba doar de a educa generatii de soldati credinciosi, spalati pe creier, idioti utili, ci de mai mult.

Nevoia de a distruge familia nu vine doar din nevoia Statului de a pune mana pe “capitalul social potential” reprezentat de copii. Ar fi prea simplu.

Pe ei IUBIREA ii “deranjeaza” pentru ca iubirea este transfiguratoare, ea umanizeaza, da sens, creeaza diferentiere. Ea e indelung rabdatoare, ea iarta. Prin IUBIRE si-a intregit Dumnezeu lucrarea in om. Daca dragoste nu e, nimic nu e.

Si unde invata cel mai bine copilul ce este iubirea daca nu acasa, in FAMILIE.

Asta e motivul pentru care vor sa distruga familia, pentru ca acolo copilul invata sa iubeasca si afla ca poate fi iubit de cineva.

Din aceeasi cauza vor sa sexualizeze, prin ore de educatie comprehensiva, copiii: pentru ca ei trebuie sa invete la scoala ca iubirea trece prin “Genitalia”; ca iubirea nu este transfiguratoare si ca ea are doar un scop bine definit si de scurat durata: orgasmul.

Din aceeasi cauza vor sa introduca OBLIGATIVITATEA vaccinarii: ca sa arate ca parintii nu stiu sa decida pentru copiii lor, ca iubirea nu este nici suficienta, nici necesara.
E doar un exercitiu de imagine, aceasta lege a obligativitatii vaccinarii, o lege prin care Statul spune: EU sunt cel ce se va ocupa de copiii tai de aici inainte!

Si tot de la Mara Nicolescu, un fragment doar dintr-o alta postare a ei despre o realitate terifianta care devine un flagel satanic institutionalizat pe zi ce trece…:

Un copil de 14 ani nu poate fi suficient de matur emotional incat sa isi dea consimtamantul pentru o relatie sexuala cu un “pradator”, adica un pedofil in toata hidosenia cuvantului.
Asa este! Un copil de 14, 15, 16, 18 ani nu este suficient de matur emotional incat sa nu fie facut din vorbe de un “prof”, o “profa” (cazul lui Macron), un “actor cu cota” etc si sa se apere.

Un copil este un copil si este sinistru sa intri cu bocancii sexualitatii si nevoilor sexualitatii tale peste el.

Deci, NU EDUCATIEI SEXUALE COMPREHENSIVE in scoala!

Am vazut ca au aparut tendinte de obligativitate la mai toate nivelurile sociale iar oamenii neavizati, din buna intentie, cauta sa justifice masurile propuse, presupunand buna intentie a legiuitorilor.

Un exemplu este si discutia despre propunerea obligativitatii gradinitei. Vedeti ca pana si scoala incepe mai devreme prin asa-zisa clasa pregatitoare…

Majoritatea celor care intra neavizati in aceasta discutie pot aduce argumente salutare in favoarea educatiei sau civismului scapanadu-le, totusi, din vedere miza aceastei incercari legislative: Pasi inceti dar siguri catre confiscarea copiilor si formatarea lor mentala pana la realizarea unor soldatei “politic coreti” ai sistemului. Inca de acum doi ani am aflat de discutiile intre doua universitati, una britanica si cealalta americana” care cautau solutii pentru un proiect legislativ prin care copiii sa poata fi luati din familiile lor si crescuti de sistem de la 2 ani. Deci, daca nu cunoasteti dedesubturile acestor demersuri incercati sa ascultati.

O civilizatie nu poate dainui daca nu isi perpetueaza cultura prin transmiterea valorilor culturale asumate in sute sau mii de ani, ori prin intreruperea transmisiunii habitudinilor crestine de la parinti la copii si, mai grav, prin sistarea relatiilor parinti-copii, iar daca acceptam asa ceva societatea umana, asa cum o cunoastem noi, va muri si va lasa locul unui mare colhoz de crescut animale pentru jug.

COPIII – AI NOSTRI ORI AI STATULUI? Cum se instaureaza, sub pretextul interzicerii pedepselor fizice, o reala POLITIE A FAMILIEI

AI CUI SUNT COPIII? Sfarsitul familiei asa cum o stim/ ABUZURILE SISTEMULUI DIN FINLANDA – descrise drept ”TEROARE JUVENILA”/ Episodul experimentului social danez asupra copiilor inuiti. “ERA IN ZILELE CAND GROENLANDA ERA COLONIE DANEZA. IAR STAPANII COLONIALI CONTROLAU TOTUL”

PROTEST PENTRU FAMILIA CAMELIEI SMICALA. Autoritatile vor sa-i puna diagnostic de ADHD unuia din fratii rapiti, pentru a-i “neutraliza” protestele/ “Oricând se poate întâmpla să ajungem într-o situație similară”…

CUM SE TRANSFORMA UN SUBIECT IN CAMPANIE ANTI-FAMILIE. Abuzurile impotriva copiilor, instrumentate cinic in CAMPANIA PRO-BARNEVERNET #37lasuta. Miza: “CUM POATE LUA STATUL UN MINOR DIN FAMILIE”

BUN VENIT IN “MINUNATA LUME NOUA” A LUI “1984”, unde copiii participa la parade Gay si unde… “dacă nu-i faci pe plac copilului tău, absolut oricând şi la orice vrea el, eşti un criminal iresponsabil, iar Statul Luminos este îndreptăţit să-ţi ia copiii”/ Exista RAPOARTE OFICIALE despre Barnevernet ca “INDUSTRIE A RAPIRII COPIILOR SI A DISTRUGERII FAMILIILOR”, iar Norvegia a fost condamnata in mod repetat la CEDO pentru ABUZURILE IMPOTRIVA PARINTILOR

DREPTURILE PARINTILOR PUSE IN DISCUTIE IN DECIZII STATALE PE SUBIECTE CONTROVERSATE. Asociația „Părinți pentru Ora de Religie” (A.P.O.R.) transmite preşedinţiei că SUSŢINE EDUCAŢIA PENTRU SĂNĂTATE ŞI EDUCAŢIA PENTRU FAMILIE, NU SI EDUCAŢIA SEXUALĂ/ Turcia: Vaccinarea fara acordul parintilor este NECONSTITUTIONALA

“Imparatul e gol!” – LIDIA STANILOAE despre PERVERTIREA COPIILOR si IPOCRIZIA “PREACINSTITILOR SPECIALISTI” in “bunastarea psihica” a copiilor, care vor sa-i emancipeze, “protejandu-i” de “traumele” RELIGIEI, dar ii expun “fara prejudecati” la toate modelele de VIOLENTA, GROAZA SI VULGARITATE

Pr. Ioan Istrati despre PARINTII UCIGASI: “O armata nevazuta poarta razboi dupa razboi pentru uciderea pruncilor. COPIII SUNT SUPUSI UNUI TRATAMENT DE EXTERMINARE A CURATIEI DIN EI, intr-un lagar al mortii tuturor valorilor raiului”

DE LA IERUSALIM LA IERIHON. Vrem să locuim în duplicitatea plăcerilor sau în pacea împlinitoare a rugăciunii? PR. EMIL JURCAN despre PERVERTIREA COPIILOR, DISTRUGEREA FRUMOSULUI ȘI A NORMALITĂȚII: “Faceţi ce vreţi, aveţi drepturile omului. Cine încearcă să vă facă educaţie este HOMOFOB și îl penalizăm noi, îi luăm copiii…”. CINE SUNT ADEVARATII HOMOFOBI?

PREDICA PARINTELUI CRISTIAN ONEA (Biserica Ceaus Radu) despre OTRAVIREA SUFLETELOR COPIILOR SI ADOLESCENTILOR DE AZI: “Sa-ti fie mila de copilul tau, sa nu-l lasi sa se duca la moarte! A venit vremea sa ne rugam, sa ne punem in genunchi pentru ca altfel ne pierdem nepotii si copiii!” (VIDEO, TEXT)

PARINTELE IONA, profesorul anahoret de la Manastirea Oaşa (VIDEO): “Este o lupta ca sufletele copiilor sa fie rapite de la Dumnezeu”. DESPRE ILUZIA POLITICII si A LIBERTATII DE A NE ALEGE CONDUCATORII, despre ROBIA LA DIAVOL SI LA BANCI, PRIN PATIMI SI CREDITE: “Noi facem exact ce este contra fericirii noastre”

Interviu cu Parintele Cezar Axinte (Familia Ortodoxa): TOATA LUPTA ESTE PENTRU DISTRUGEREA COPIIILOR. “Ortodoxia va intra intr-un conflict direct cu politica oficiala a statului”


Categorii

1. DIVERSE, Avort, Comercializarea copilariei, Confiscarea copiilor de catre stat, Cultura desfraului, Educatia sexuala, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Sexualizarea copiilor

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “BATALIA ESTE PENTRU COPIII NOSTRI!/ Bioetician american: “A avea multi copii este suspect din punct de vedere moral”!/ De ce vrea statul CONFISCAREA COPIIILOR si care este sensul legilor ANTI-FAMILIE si pentru EDUCATIE SEXUALA COMPREHENSIVA?

 1. Germania avertizeaza parintii ca pot fi rapiti copii care poarta smartwatch!

  Germania interzice smartwatch-urile pentru copii si recomanda parintilor sa le distruga pe cele achizitionate
  Smartwatch-urile de acest gen sunt cumparate de parinti pentru ca functia GPS le permite sa-si localizeze cu usurinta odrasla. Insa, securitatea precara a acestora le face usor de accesat de hackeri, care pot dobandi acces la functiile ceasului, inclusiv la localizare.
  http://economie.hotnews.ro/stiri-it-22121276-germania-interzice-smartwatch-urile-pentru-copii-recomanda-parintilor-distruga-cele-achizitionate.htm

 2. “Pentru că viziunea sa asupra lumii era cât se poate de clară: ființele umane sunt dușmani ai planetei.” = https://www.youtube.com/watch?v=JrBdYmStZJ4&feature=youtu.be&t=164

 3. Cel mai bine ar fi ca toti sustinatorii acestor teorii sa dovedeasca prin exemple convingerile lor.
  Adica sa aplice lor si familiilor lor ce invata pe altii.

 4. @RobertCr
  Deși catolic, Patrick Fagan este implicat sincer în demersul său de salvare a familiei (ultimul bastion, ultima redută împotriva lui tangalachi). Sfaturile sale sunt pertinente și bine intenționate, însă mai este nevoie și să fie cunoscute de cât mai mulți dintre noi părinții și puse în practică. Mulțumim mult pentru link !!! Doamne ajută tuturor !!!

 5. Pingback: PATRIARHIA critică introducerea OREI obligatorii de EDUCAȚIE SEXUALĂ: „un atentat asupra inocenței copiilor”/ Campanie macabră pentru... AVORT, sub sloganul PANDEMIA FEMEILOR
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare