FATA NEVAZUTA A HOMOSEXUALITATII – inregistrarea VIDEO a conferintei sustinuta de Virgiliu Gheorghe, Andrei Dirlau si Pavel Chirila

19-02-2015 53 secunde Sublinieri

Miercuri, 18 februarie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, a avut loc conferinţa „Tulburarea identităţii de gen şi viitorul omenirii”. Cu această ocazie, a fost lansată şi cartea „Faţa nevăzută a homosexualităţii” scrisă de Virgiliu Gheorghe şi Andrei Dârlău. Alături de cei doi autori a mai vorbit şi prof. univ. dr. Pavel Chirilă, care semnează prefaţa cărţii apărute la editura Christiana.

Conferinţa „Tulburarea identităţii de gen şi viitorul omenirii” a avut loc, totuşi, miercuri 19 februarie sala de conferinţe a Hotelului Siqua din Bucureşti. La eveniment au participat aproximativ 200 de persoane, înghesuite într-o sală de 50 de locuri, inclusiv persoane homosexuale.

De remarcat este că iniţial, organizatorii au cerut acordul Universităţii Bucureşti pentru ca evenimentul să aibă loc în Aula Facultăţii de Drept, dar au fost refuzaţi fără a li se oferi o motivaţie.

A urmat apoi Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, dar la presiunile activiştilor pro-homosexualitate,Ministerul Tineretului şi Sportului a interzis în ultima clipă această dezbatere.

Presiunile au continuat şi la Hotelul Siqua, gazdele fiind presaţi să nu permită desfăşurarea evenimentului, activiştii sosind la faţa locului pentru a bloca conferinţa şi lansarea cărţii „Faţa nevăzută a homosexualităţii” scrisă de Virgiliu Gheorghe şi Andrei Dârlău.


Categorii

Andrei Dîrlău, Doctorul Pavel Chirila, Homosexualitate, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva Romaniei, Video, Virgiliu Gheorghe

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “FATA NEVAZUTA A HOMOSEXUALITATII – inregistrarea VIDEO a conferintei sustinuta de Virgiliu Gheorghe, Andrei Dirlau si Pavel Chirila

  1. Multumim.
    Cred ca toti trebuie sa citim foarte atent aceasta carte, sa stim ce sa raspundem alor nostri si altora care ne vor intreba. De prea multe ori mi s-a spus de catre crestini ca ce sa facem cu homosexualii ca ei s-au nascut asa. Si eu le mai ziceam ca asta ar insemna ca Dumnezeu a gresit, iar Dumnezeu nu greseste niciodata. Dar discutia se bloca deseori.
    E mila lui Dumnezeu cu noi prin omul acesta – Virgiliu Gheorghe, multi nu realizeaza cate a facut el pentru tara noastra prin cartile pe care le-a scris si actiunile pe care le-a intreprins.
    Dar, noi? Si noi trebuie sa facem tot ce putem, acolo unde suntem. Dar tot!

  2. Buna ziua. Astept cu nerabdare sa tin in mana cartea, dar ma intreb daca exista in ea SOLUTII. Avem in anturaj un tanar cu porniri homosexuale si ne-am bucura foarte mult daca ne-ar putea spune cineva calificat si cu convingeri crestine CE SA FACEM, cum sa-l abordam. Am incercat sa gasim un psiholog sau psihiatru crestin, dar NU AM GASIT, sau am gasit idei de genul: n-aveti ce sa-i faceti, el asa va ramane.

  3. @Monique:

    Imi permit o sugestie: cred ca parintii tr sa fie f atenti la anturaj (si nu ma refer doar la prieteni, ci si la adulti – rude, profesori, oameni la care chiar nu te astepti; sau poate si straini). Si la site-urile pe care se uita pustiul. Tr investigat cu discretie si atentie, de regula ‘buba’ acolo e. Cartea evident tr cumparata, pt ca imi inchipui ca aduce o lumina cu privire la resorturile fenomenului.

    Povestea asta cred ca se inlatura prin mersul regulat la Liturghie, Maslu, Spovedanie (inclusiv a parintilor), rugaciune, precum si prin inlaturarea surselor exterioare si plasarea copilului intr-un anturaj sanatos, fara a fi culpabilizat si ‘tocat’ la cap, ci oferindu-i modele de masculinitate normala, calma, ferma si responsabila si de relatii armonioase. O sa ma interesez si eu de un psiholog ok, daca aflu ceva va transmit prin administratori.

  4. Multumim ca ati postat conferinta, nu credeam ca mai poate fi vazuta, ne-am bucurat de un nivel maxim de informatie necesara, de bun simt, de o exprimare intelectuala de care ne este dor pentru ca acest mod de a vorbi nu este promovat deloc, ajung sa fie abordate problemele de azi doar la conferinte. Argumentele au fost multe interesante si neasteptate.
    Traim momentul in care s-a hotarat clar la nivelele de conducere, sa fie promovat acest comportament anormal si distructiv pentru familie si umanitate in general.
    Trebuie sa spuna cineva cat de grav e acest lucru, iar ei au facut aceasta si au mai scris si o carte ca argument. Vai de noi de nu vom vorbi, pentru ca de-aia suntem crestini sa aratam ceea ce ne face rau noua si fratilor. Sa aratam ceea ce este “rau inaintea Domnului” asa cum in cartea imparati pe parcursul a zeci de pagini, sunt aratati cei ce au facut ce este bine si rau inaintea Domnului, aceasta constand printre altele in neluarea unei pozitii in fata poporului care se inchina la idoli. Intelegem ca a nu spune poporului ca greseste si a-l lasa asa, este o greseala, chiar daca faptele personale nu or fi rele.
    Astazi a devenit o necesitate sa arati poporului hipnotizat de tv si supermarket ca exista intentia fara precedent in istorie de a strica chiar mintea copiilor lor, de a-i face sa aiba un comportament bolnav, anormal, pentru a fi controlati mai bine si noi stiim ca consecinta cea mai grava si nevazuta deocamdata este iezerul de foc. La cat de ampla este aceasta propaganda aproape toti copii si deci generatiile viitoare, vor fi afectate grav. Acesta e inceputul si cred ca si altii ar trebui sa vina si sa vorbeasca, la fel ca cei care au dat exemplu in aceasta conferinta.

  5. Legat de ce spunea Monique stiu de acest link scris de Alianta Familiilor din Romania prin care se incearca vindecarea lor, Alege-ti cateva articole pt ca sunt multe. Trebuie sa-i spuneti ca lumea se uita la el ca la ceva anormal care provoaca sila, ca v-a fi catalogat ca de la spitalul 9, iar acest fel de argumente au influenta cea mai mare in a-l face sa se simta penibil si sa incerce sa nu mai joace acest rol.
    http://www.homosexualitate.ro/#axzz3RqX3dMrR

  6. @constantin,
    copilul cand se naste ar trebui sa aiba 4 virtuti naturale:INTELEPCIUNEA,BARBATIA,ADEVARUL SI PRICEPEREA.Cu toate aceste 4 virtui se poate naste un copil intro generatie.Cei deviati de la normalitate le lipseste darul BARBATIEI.Din aceasta cauza au inclinatii mai putin obisnuite pt.un baiat:se joaca cu papusile,ii plac rochiile si le probeaza,se uita in oglinda mai tot timpul etc.si in general ii atrage tot ceea ce e sclipitor,frumos,poetic.Duhurile rele vazandu-le inclinatiile,in timp le baga in cap, ca sunt din greseala baieti, aducandule in viata,”intamplator,”persoane care sa-i convinga.Cu asemenea copii numai argumentele tale dure nu-i mai poate face normali.In niciun caz nu trebuie amenintati,bruscati. Un parinte cu MINTE multa , dar mai ales cu dragoste, ii va vorbi copilului despre o a treia persoana de care a aflat ca era gay si a avut cosecinte grave,murind de SIDA.Asa,inconjurat cu dragoste,explicatii si cu ajutorul rugaciunii la Maica DOMNULUI ,poti sa vindeci o inclinatie din fasa,tu ca parinte, care ai observat-o din timp.Pt. cei mai mari singura speranta de vindecare este POCAINTA sincera cu SPOVEDANIE fara de care nu se poate intampla nimic.Aceasta hotarare vine din interior si nu sub presiune.Rugaciunile parintilor si a celor dragi poate aduce MAREA MILOSTIVIRE a lui DUMNEZEU in inima penitentului.DOAMNE AJUTA!

  7. @Constantin:

    iertare va rog, dar solutia dv e…catastrofala!! :)) O astfel de abordare ii poate duce pe unii la sinucidere! Problema nu este ce zice lumea, si ideea nu este sa ii sugerezi ca e nebun, mai ales unui copil fragil, aflat in pragul unei varste critice. Oamenii astia se lupta cu niste duhuri (cei care se lupta, pt ca altii abdica f usor)! Nu e de gluma! Eu citeam de unul care spunea ca face acest pacat si nici el nu intelege de ce il face, era ca un drog, ca alcoolicii.
    Si pacatele din neam au si ele inraurirea lor – nu degeaba ‘parintii au mancat agurida si copiilor li se strepezesc dintii’. Asa cum se nasc copii cu boli ereditare, cu tumori, fara maini, cu 12 degete etc., asa se nasc copii cu dereglari hormonale. Uneori ele sunt induse prin tratamente medicamentoase aplicate mamei in timpul sarcinii. Altii o patesc pt ca cineva le face ceva cand sunt copii, ii ‘contamineaza’ ca sa zic asa. De altfel f multe cazuri sunt asa. Aceia sunt deja traumatizati si se culpabilizeaza ingrozitor, ce sa mai adaugi si tu la asta?? Sunt adulti care si-au asumat linistit acest pacat. Dar in cazul asta noi nu despre astia vorbim, ci despre un copil aflat in formare, o fiinta fragila care din motive obscure are astfel de inclinatii si care poate fi modelat si adus la calea cea buna. Dar, evident, cu duhul blandetii. Ce crestin se apuca sa ii spuna unui copil ‘esti de spitalul 9, vai de capul tau, ce o sa zica lumea!’?? Asta e problema??
    De acord cu Gheorghe.

  8. @doroteea si tuturor celor de pe acest sait si nu in ultimul rand adminilor,
    post cu sanatate,bucurii duhovnicesti,luminare a mintii si inimii intrun duh de rugaciune ce sa uneasca cerul cu pamantul,pe Dumnezeu cu fiecare PERSOANA in parte,acum si in vesnicie.Amin.DOAMNE AJUTA!

  9. @Gheorghe:

    Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  10. Sunt bune observatiile si deci asa trebuie facut, bine spus.
    Imi amintesc cand am intrat intr-o sala cu jocuri de calculator si m-am “ingrozit” cat de implicati, pierduti, legati erau acei copii f tineri. O persoana care are un asa viciu nu asculta pe ceilalti pt ca simte ca pierde o placere, greu il mai urnesti dintr-un asa loc.
    Dar legat de ce zice lumea… cred ca o fata nu se mai imbraca cu ceva, daca ii zice cineva ca nu ii sta bine, ia sa-i spui alteia ca bluza aia e urata sau o poarta o categorie de care nu-i place, o va mai purta? Sau sa-i spui ca arata ca nu stiu cine cu acea geaca, o va mai lua? Nu stiti ce impact are acea impresie pe care o au altii asupra cuiva.
    Eu am auzit argumente de acest gen intre tineri cum ca ala e cam ciudat, acest epitet il face pe respectivul sa renunte imediat la ceea ce ii face pe ceilalti sa-i zica asa. Eu am mai avut de a face cu astfel de oameni cu acest viciu si daca ziceai ca acele gesturi sunt catalogate de ceilalti ca fiind anormale, ciudate, el culmea ca se jena si nu mai repeta in acel moment acel comportament. Deci de acest argument asculta.
    Intr-o clasa o impresie a celorlalti are un impact mare asupra cuiva si va iincerca sa faca ceva sa nu i se mai puna acea eticheta, unii apucandu-se de exercitii fizice sau de alergat, etc
    Deci asta era ideea sa i se atraga cuiva atentia ca ceilalti ii vor zice intr-un fel, daca mai face acele gesturi, asa ca o atentionare si asta are un impact mai mare decat alte vorbe. Daca ii spui ca o persoana, fara sa zici care, din clasa a zis ca se misca ciudat, el va face sa nu mai fie asa si in acele momente se va rusina de acea patima.
    Din pacate acesti oameni sunt departe de mersul la biserica, stiind ca acolo nu este sustinuta patima lor. Deci cam greu de crezut ca se spovedesc sau participa la slujbe, in vederea renuntarii la un viciu. Asta o fac cei care au deja aceasta chemare spre biserica si au vicii mai mici si vor sa le corecteze.
    De ce credeti ca ideologii acestor vremuri au oprit tocmai aratarea cu degetul sau “incriminarea” de catre altii a persoanelor care au un astfel de viciu, pentru ca asta are un impact si e posibil ca persoana sa-si revina. Deci mai intai s-a interzis sa mai spui despre altii ca fac rau si apoi s-a legalizat acel mod de viata, mai bine zis “mod de a-ti bate joc de viata”
    Ideea era sa i se spuna ca ceilalti colegi o sa-l considere ciudat, doar daca mai face asa, cu implicatia de a fi marginalizat de a nu mai fi primit in cercul unora. Asta e cel mai puternic argument, urmat de cel prin care sunt prezentate modele de persoane cu calitati, urmat de incriminarea acestui viciu spunandu-i-se “uite ca fac in alte tari, sau sa va manifestati cand si cand dezaprobarea fata de acest viciu dar legat de alte persoane si nu de el Sodomitii trebuie prezentati ca unii care raspandesc boli intentionat, ca sa ajungi ca ei, sa mai ai de trait putin, ii corup pe altii doar pentru a-si bate joc de ei, ii prind si ii duc undeva, cum s-a mai intamplat, ii atrag si ii duc departe de parinti pentru a-i chinui.
    Ia spuneti astfel de argumente, sa vedeti ce impact au. Doar o asa prezentare il va face sa-i fie frica de asa persoane si de modul lor de a fi. Doar asa il scapati. Eu am avut zilnic de-a face cu acestia si imi dau seama ce ii convinge si ce nu, iar copii trebuie sa aiba teama fata de asa persoane, asa cum au fata de niste golani. Trebuie sa-i vada ca unii care vor sa faca rau, asta il convinge.

  11. Pingback: VIRGILIU GHEORGHE despre AMENDAREA emisiunii TV “Universul Credintei”: “NE INDREPTAM CU PASI REPEZI SPRE UN NOU TOTALITARISM”. Un alt pericol al deciziei CNA: PRECEDENT PENTRU CENZURAREA OPINIILOR NU DOAR IN SPATIUL PUBLIC, CI SI I
  12. Pingback: Exerciţiu de manipulare a opiniei publice | DISCERNE
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare