PATRIARHIA nu sustine campaniile anti-vaccin, dar nuanteaza: “BISERICA SUSTINE VACCINARILE DACA NU AU SCOPURI COMERCIALE SI ESTE RESPECTATA LIBERTATEA PACIENTILOR”/ Asociatia ortodoxa Pro Vita: APARAM DREPTUL PARINTILOR LA AUTONOMIA DECIZIILOR SI DE A REFUZA VACCINAREA COPIILOR”/ Razboiul psihologic mediatic al “EPIDEMIEI POJARULUI” si perspectiva DICTATURII MEDICALE

19-02-2015 7 minute Sublinieri

tank-vaccin

Pe fondul scaderii ingrijoratoare a vaccinarii in randul populatiei, constatata intr-un raport al Institutului National de Sanatate Publica, si a articolelor aparute in media pe acest subiect, Patriarhia Romana a precizat, intr-un raspuns transmis HotNews, ca „Biserica sustine vaccinarile daca acestea urmaresc scopuri terapeutice”. 

Organizatia ortodoxa Pro Vita, din a carei conducere face parte unul din cei mai activi predicatori anti vaccin din Romania, afirma ca nu se implica in disputa despre vaccinuri dar, in acelasi timp, ca apara dreptul parintilor „de a refuza vaccinarea copiilor”. 

Raspunsul Patriarhiei Romane mentioneaza caÎn principiu, Biserica susţine vaccinările dacă acestea urmăresc scopuri terapeutice, iar nu comerciale şi este respectată libertatea pacienţilor. Cei implicaţi în campaniile anti-vaccinare (în cea mai mare parte, mireni) au făcut-o în nume propriu, fără acordul Bisericii Ortodoxe Române”.

Pe de alta parte, organizatia Pro Vita Bucuresti mentioneaza ca „nu emite opinii medicale privind oportunitatea, beneficiile sau dezavantajele vaccinării, „poziția” sa oficială fiind de neimplicare în această dispută. Din punct de vedere juridic, în spiritul principiului declarat de respingere a imixtiunii nenecesare a autorităților în viața familiei și în general de limitare a puterii statului în fața cetățeanului, apărăm dreptul părinților la autonomia deciziilor și, deci, dreptul lor de a refuza vaccinarea copiilor”. 

Din conducerea Federatiei ortodoxe Pro Vita face parte unul dintre predicatorii anti vaccin, autorul „bibliei” acestei miscari in Romania. HotNews a scris aici despre numeroasele erori si rastalmaciri prezente in aceasta carte.

Totodata Patriarhia Romana precizeaza ca „În luna octombrie 2013, părintele Horia Prioteasa, coordonatorul preoţilor din spitalele din Bucureşti, a reprezentat Patriarhia Română la masa rotundă cu tema “Gripa sezonieră – Politici de prevenţie şi implicaţii socio – economice”, organizată de Asociaţia Pro Imunizare în cadrul celei de-a doua ediţii a Forumului Naţional STOP GRIPA. În timpul acestei întâlniri, părintele Prioteasa a subliniat că “există o percepţie falsă că Biserica Ortodoxă Română se opune vaccinării preventive”.

“În baza protocolului încheiat între Patriarhia Română și Ministerul Sănătăţii în anul 2008, Patriarhia Română a sprijinit campanii de conştientizare a importantei vaccinării. Amintim în acest sens, campania cu titlul “Săptămâna Europeană a Vaccinării”, desfășurată  de Institutul de Sănătate Publică București (ISPB) în perioada 21-27 aprilie 2008, precum și continuarea acesteia în luna octombrie a aceluiași an. La nivelul eparhiilor a fost dezvoltată o cooperare activă referitor la informarea populației cu privire la gripă, infecții respiratorii și măsuri preventive”. 

(NaturalNews) Dupa inscenarea atacurilor teroriste din 11 septembrie, media nationala a atatat ura si furia publicului impotriva “teroristilor” printr-o campanie psihologica neincetata de “stiri teroriste”. Aceasta ura si furie era bineinteles necesara pentru a canaliza sprijinul public in favoarea promovarii legii Patriot, fara indoiala cea mai omoratoare de libertati lege adoptata vreodata in America.

Gratie acestei legi, activistii drepturilor animalelor pot fi acum arestati si acuzati de “terorism domestic”. Aceasta lege este cea care a dat FBI si NSA autoritatea de a supraveghea toate convorbirile telefonice, email-urile si obiceiurile de navigare pe internet ale americanilor. Legea Patriot se dorea a fi o arma a legii orientata impotriva teroristilor malefici, insa, asa cum au avertizat multi dintre noi, a ajuns rapid sa fie intoarsa impotriva cetatenilor, care au ajuns astazi principala sa tinta.

Multumita fervoarei cu care mass-media a raspandit ura si mania, traim acum intr-un stat politienesc unde drepturile celui de-Al 4-lea Amendament au fost obliterate; fortele politienesti din intreaga tara sunt echipate cu vehicule militare blindate si armament de razboi; iar in procent socant de 64% dintre jurnalisti declara acum ca se considera spionati de catre guvern (ceilalti 36% sunt pur si simplu ignoranti).

Mai intai, minte cu privire la cei care cred in libertate

Sa derulam in 2015. O epidemie relativ mica de pojar este acum mobilul unei alte campanii de panicare din partea mass-mediei; de data aceasta sunt invinovatiti “anti-vaccinatorii” si echivalati cu teroristii. La fel ca si in cazul 11 septembrie, mass-media ignora complet fapte si se opun in intregime oricarei investigatii reale a lucrurilor precum mercurul din vaccinurile anti-gripale, stiinta falsificata a vaccinurilor si darea in vileag a musamalizarii legaturii dintre vaccinuri si autism.

Faptele reale sunt aruncate pe fereastra, fiind inlocuite de un jihad mediatic impotriva Americii care face tot ce-i sta in putinta sa minta cat mai des posibil. De exemplu, Bloomberg denatureaza cu buna stiinta atitudinea lui Rand Paul vizavi de libertatea medicala, pretinzand ca Paul se opune vaccinarilor cand, de fapt, Paul sprijina alegerea personala in domeniul medical.

Rand Paul, cu alte cuvinte, inca mai crede in principiile americane ale libertatii. Inca mai crede ca guvernul nu este proprietarul trupului tau si ca nu te poate forta sa te injectezi cu chimicale toxice adaugate intentionat in vaccinuri. Desigur, Rand Paul a publicat pe Twitter o poza cu el vaccinandu-se pentru a demonstra ca este pro-vaccin, insa pot paria ca nu si-a injectat nimic mai mult decat un diluant steril, nu pudra vaccinului in sine unde se regasesc toate acele metale si chimicale toxice. Totusi aceasta nu este decat o speculatie. Ideea este ca Rand Paul este un sustinator al vaccinurilor, insa mass-media ii distorsioneaza in mod intentionat pozitia pentru a incerca sa-l zugraveasca drept adept anti-vaccinare pentru simplul motiv ca acesta crede in libertatea medicala.

Aceasta este lipsa de onestitate de care da dovada mass-media nationala in acest caz: vor minti in mod deliberat pentru a promova o agenda.

Presa nationala cere fascism medical in America

Pozitia presei nationale a devenit foarte clara: nu esti proprietarul propriului corp. Guvernul ar trebui sa te poate forta sa accepti orice injectie iti cere, indiferent de cat mercur, formaldehida, aluminiu, monoglutamat de sodiu, ulei de arahide si alte ingrediente toxice se regasesc in acele injectii.

De fapt, guvernul detine si corpurile copiilor tai, conform presei mainstream. Ca parinte nu ai niciun drept sa refuzi o interventie medicala ceruta de guvern, incluzand chimioterapia fortata ce are ca efecte secundare cunoscute distrugerea rinichilor, creierului si ficatului.

Nu este dificil de intuit unde duc toate acestea: o lege federala care va eradica libertatea propriei optiuni in domeniul medical a tuturor americanilor.

Razboi psihologic impotriva publicului

Acesta este adevaratul motiv al campaniei de infricosare dusa de mass-media: totul face parte dintr-un razboi psihologic purtat impotriva publicului, creand cadrul pentru o lege federala a tiraniei medicale care va afecta optiunea medicala in aceeasi masura in care legea Patriot a afectat intimitatea.

Rand Paul intelege asta. Insa americanii sunt atat de prostiti – (…)-, incat nu sunt capabili sa inteleaga strategia razboiului psihologic purtat impotriva lor.

Predictia mea este ca pana la finalul anului, vom vedea in Congres un proiect de lege federala ce va forta obligativitatea vaccinarilor in toata tara, eliminand scutirile pe baza de “convingeri personale” ale parintilor si cetatenilor. Aceasta va fi lansarea oficiala a fascismului medical in America, unde dezaprobarea motivatiilor de natura financiara a producatorilor de vaccinuri […] te conduce la arestare si incarcerare. Guvernul iti este acum doctor, si nu poti avea nimic de spus in asta.

In 2001, oricine se opunea legii Patriot era numit “colaborator cu teroristii”. In 2015, oricine se opune legii tiranice a obligativitatii vaccinurilor va fi numit “anti-vaccinator”, chiar daca in principiu ei sustin vaccinarea. Etichetarea total necinstita a cetatenilor care sustin libertatea optiunii medicale va fi asurzitoare. Vanatoarea de vrajitoare a inceput, totusi, iar vanatorul este intreaga mass-medie mainstream… chiar daca este nevoie de fabricarea vrajitoarelor pentru a justifica vanatoarea.

Este periculos sa ai dreptate atunci cand guvernul se insala

Este periculos sa ai dreptate atunci cand guvernul se insala, bineinteles. Si este periculos sa iti asumi o pozitie publica pro-libertate, pro-depturi parentale atunci cand toate institutiile unui imperiu in colaps sunt investite in intregime in totalitarismul medical si dictatura stiintei.

Insasi ideea ca orice american ar trebui sa aiba vreun drept, intimitate sau libertate ramase este asaltata veninos de catre guvern, presa mainstream si stabilimentul medical corporatist care este atat de incredibil de prost incat inca mai insista ca nu exista alimente anti-cancer (ar trebui sa incerce niste broccoli)…

Am intrat intr-o adevarata Zona Crepusculara in America zilelor noastre, unde orice este stiintific adevarat este proclamat in gura mare drept fals. Mercurul este bun pentru copii atunci cand le este injectat. Dieta nu are nimic de a face cu sanatatea. Vitamina C este periculoasa. Toate vaccinurile sunt complet sigure si eficiente, chiar si atunci cand insesi prospectele lor afirma ca nu sunt. Obamacare este accesibil si-ti poti pastra si doctorul… si asa mai departe.

O, si nu putem uita nici de celelalte minciuni sfruntate: datoria nationala nu conteaza, tiparirea nelimitata de bani de catre Fed nu va cauza deprecierea dolarului, toate alegerile sunt corecte iar stirile TV nu prezinta decat cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le cunosti. (Da, prezentatorul de stiri al NBC Brian Williams a recunoscut ca a inventat in intregime povestea cu eroul de razboi din elicopter. Este inca un exemplu al teatrului buletinelor de stiri care tin mintea maselor ocupata in timp ce guvernul ti-o trage in mod regal…).

Aproape tot ce ti se spune prin sursele oficiale este o minciuna. Insa aceste minciuni deservesc un scop important: ele incurajeaza masele sa renunte la drepturi si libertati.

Isteria pojarului este in totalitate nascocita

Isteria pojarului este, bineinteles, nascocita in totalitate. Avem de-a face cu aceeasi mass-medie care, cu doar cateva luni in urma, argumenta agresiv ca asistenta Hickox – care fusese expusa direct pacientilor Ebola din Africa -, nu ar trebui pusa in carantina impotriva propriei vointe deoarece aceasta “i-ar viola libertatea medicala”.

In mod interesant, asistentele care au mari sanse sa fie infectate cu Ebola ar trebui lasate libere in mijlocul populatiei, insa copiii perfect sanatosi dar nevaccinati sunt descrisi drept un risc ingrozitor pentru sanatatea publica, poate chiar mai ingrozitor decat ISIS sau Al-Qaeda!

In acelasi timp, presa mainstream ignora in intregime riscuri la adresa sanatatii public cu mult mai mari, precum soferii aflati sub tratament medicamentos care provoaca pana la o treime din accidentele rutiere din America deoarece sunt prea drogati. Nu exista absolut nicio mentionare a acestui fapt in presa, chiar si atunci cand acesti soferi sunt mult mai numerosi decat copiii nevaccinati.

Povestea soferilor aflati sub tratament medicamentos este ignorata in intregime deoarece ar scoate la iveala pericolele medicamentatiei, desigur. Orice poveste care nu promoveaza interesele financiare ale corporatiilor farmaceutice (Big Pharma) este aruncata la gunoi, in timp ce povestea pojarului este exagerata salbatic intr-o frenezie a fricii deoarece aceasta frenezie promoveaza interesele Big Pharma.

Pe calea fascismului medical

Acum suntem cu totii impinsi pe calea fascismului medical. Datorita freneziei mediatice care imita in detaliu campania de dupa 11 septembrie, toata ratiunea si gandirea critica este ignorata sau ridiculizata, lasand loc doar reactiei emotionale bazate pe teama programata de catre mass-media.

V-ati intrebat vreodata unde conduc toate acestea? Fascismul medical este un lucru perfid. Mai intai, incepi cu vaccinurile obligatorii si chimioterapia obligatorie si, nu peste mult timp, guvernul isi va folosi noua puterea pentru a mandata tot felul de alte lucruri pe acelasi principiu:

– eutanasierea fortata a batranilor (numite “comisii ale mortii” in discutiile legislative din ziua de azi)

– sterilizarea fortata a handicapatilor mintal

– genocidul fortat al handicapatilor fizic

– puscarie pentru parintii care nu sunt de acord cu doctorii

– mai multe rapiri medicale ale copiilor orchestrate de catre guvern (vedeti aici o lista a rapirilor medicale din America)

– experimente medicale pe prizonieri orchestrate de catre guvern (finantate deja in America de catre Institutul National al Sanatatii)

Si, bineinteles, toate duc in final catre programele eugenice ale rasei stapanitoare, precum cele ale lui Adolf Hitler, care de asemenea cautau sa “curete” rasa umana prin genocid in masa si gazarea evreilor.

Este deosebit de important sa intelegem ca programele lui Hitler erau puse in practica cu sprijinul total al celor mai mari cercetatori ai lumii la momentul acela. Uciderile Holocaustului au fost facute sub stindardul “stiintei”! Iar Berlinul era fara indoiala cel mai avansat Mecca al stiintei, dispunand de o lista impresionanta de fizicieni, chimisti si biologi. Acestor minti luminate nu le-a luat mult pana cand si-au declarat sprijinul pentru eugenie si genocid. Genocidul lui Hitler a fost incadrat drept program al “imbunatatirii societatii” – exact aceleasi cuvinte folosite astazi in America pentru justificarea vaccinarii fortate a copiilor.

Aveti grija atunci cand un grup de oameni de stiinta vrea sa va forteze sa faceti ceva impotriva vointei proprii. Aceasta cale duce in final la genocid.

Daca guvernul iti detine trupul, poate decide si cand sa-l distruga

Toate aceste programe au un lucru in comun: incep prin stabilirea ideii ca guvernul iti detine trupul. Autoritatea guvernamentala odata stabilita – exact ce se petrece acum prin cererea mandatarii vaccinarii –, guvernul isi va extinde puterea in mod previzibil si inevitabil in directii pe care legiuitorii de azi nu si le-ar fi putut imagina niciodata.

La fel cum legea Patriot este folosita pentru arestarea activistilor pentru drepturile animalelor si pentru spionarea mesageriei electronice a judecatorilor Curtii Supreme, obligativitatea federala a vaccinarii va pava calea pentru deciderea de catre guvern a cine traieste si cine moare (si in functie de ce orar).

Acesta este cu exactitate felul in care vom ajunge ca intr-o buna zi sa echivalam “pensia” cu “eutanasia fortata”. Odata ajuns la 65 de ani si incetand a mai plati taxe, vei putea fi descris de catre presa nationala drept “o povara pentru societate” si “o amenintare la adresa solvabilitatii financiare a natiunii”. Razboiul purtat acum impotriva copiilor nevaccinati va putea fi atunci redirectionat cu aceeasi fervoare si dispret impotriva batranilor. Toti cei care crezusera ca li se va permite sa traiasca dupa varsta de 65 de ani vor fi demonizati ca niste proscrisi, apoi arestati si executati fortat de catre guvern cu scopul respectarii legilor statului medical politienesc.

Nu credeti ca este posibil? Cititi cartile de istorie. Regimul nazist a obtinut aproape acelasi rezultat prin fix aceleasi campanii de propaganda folosite acum de catre mass-media americana. Tot ce este necesar pentru ca oamenii sa renunte la majoritatea drepturilor si sa se predea tiraniei guvernamentale este provocarea de putina teama, deseori pe seama unui eveniment inventat.

Mass-media iti dinamiteaza mintea cu armele fricii

In momentul de fata, fiecare american este agresat cu armele fricii, dezlantuite in mod repetat la fiecare cateva minute de catre presa mainstream. Nu este rezultatul hazardului; avem de-a face cu o campanie coordonata, organizata cu un scop anume.

Scopul este desigur crearea unei reactii emotionale care se va traduce prin sprijinirea unei dictaturi medicale nationale unde guvernul preia stapanirea trupului tau si iti distruge pentru totdeauna orice libera alegere.

[…] Dominatia guvernamentala totala a oricarei societati necesita zdrobirea gandirii critice, transformand populatia in “recipiente emotionale” ce pot fi usor manipulate de catre media. De acolo, e doar o chestiune de lansare a catorva campanii de infricosare pentru a obtine reactia dorita.

Problema – reactie – solutie. Jalnic de previzibil.

traducere de B.D. pentru Cuvantul Ortodox


Categorii

1. DIVERSE, Patriarhul Daniel, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “PATRIARHIA nu sustine campaniile anti-vaccin, dar nuanteaza: “BISERICA SUSTINE VACCINARILE DACA NU AU SCOPURI COMERCIALE SI ESTE RESPECTATA LIBERTATEA PACIENTILOR”/ Asociatia ortodoxa Pro Vita: APARAM DREPTUL PARINTILOR LA AUTONOMIA DECIZIILOR SI DE A REFUZA VACCINAREA COPIILOR”/ Razboiul psihologic mediatic al “EPIDEMIEI POJARULUI” si perspectiva DICTATURII MEDICALE

 1. Patriarhia nu se baga…Cum poti sa te opresti numai la nivel de recomandare cand copiii mor sau sunt imbolnaviti pe viata?In ultima vreme,prin Romania,Adevarul umbla cu capul spart.Si daca o tinem tot asa o sa asistam si la rastignirea Lui.Ai impresia ca razboiul ala mondial pe care il simte toata lumea a inceput la noi.Lichelele au furat startul si au deschis mai multe fronturi.Intr-o tara majoritar ortodoxa trebuie sa faci cerere pentru ca odraslele sa studieze religia in scoala.Homosexualii se supara daca le dedici o carte.In Covasna si Harghita romanii sunt emigranti.Cine apara majoritatea?Romanii se vaita pe net,fiecare pe pagina lui,iar Patriarhia e ocupata cu monitorizarea fetelor bisericesti care folosesc dracia asta care are capul in casa si coada pe acoperis…

 2. Pingback: CATRE FASCISMUL MEDICAL. DESPRE PROPAGANDA VACCINARILOR FORTATE | Cuvântul Ortodox
 3. Pingback: Scurta observatie asupra legaturii dintre VACCINURI si MORTALITATEA INFANTILA URIASA DIN TRECUT | Cuvântul Ortodox
 4. Pingback: PROIECTUL LEGII VACCINARII OBLIGATORII – APROAPE FINALIZAT/ Pr. Constantin Necula despre IDOLII FALSI AI VACCINURILOR/ Tragedia lui Gabriel Cotabila si legatura cu un VACCIN GRESIT/ Mexic a intrerupt VACCINAREA NOU-NASCUTILOR din cauza unor posibile
 5. Pingback: O fetita de 5 luni moare in urma administrarii unui vaccin (VIDEO)/ PROIECTUL LEGII VACCINARII OBLIGATORII – APROAPE FINALIZAT/ Mexic a intrerupt VACCINAREA NOU-NASCUTILOR din cauza unor posibile REACTII ADVERSE | Cuvântul Ortodox
 6. Nu mai avem încredere în vaccinări. Ne păzim sănătatea prin „omenia” noastră. Aceasta ne va ține loc de vaccin(uri).Să se vaccineze cei ce au dărâmat turnurile gemene !

 7. Pingback: Proiect al Ministerului Sanatatii: COPIII NEVACCINATI SA AIBA INTERDICTIE LA CRESA, GRADINITA SAU SCOALA! | Cuvântul Ortodox
 8. Pingback: MEDICII CARE SE OPUN VACCINARILOR AR PUTEA SA-SI PIARDA DREPTUL DE PRACTICA | Cuvântul Ortodox
 9. Pingback: POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. [Deocamdata] Autoritatile vor sa impuna 9 (noua) vaccinuri obligatorii. Parintii sunt OBLIGATI sa refuze in scris…
 10. Pingback: POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE TOTALITAR CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. (Deocamdata) autoritatile vor sa impuna 9 (noua) vaccinuri obligatorii. Parintii sunt OBLIGATI sa refuze in scr
 11. Pingback: LEGEA OBLIGATIVITATII VACCINARII imparte in doua medicii si parintii si da pe fata INSENSIBILITATEA CINICA LA SUFERINTA a celor care privesc victimele drept “cazuri izolate”. UN SFERT DINTRE ROMÂNI NU AU INCREDERE IN VACCINURI. Noi marturii a
 12. Pingback: SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE MINISTRUL SĂNĂTĂŢII, NICOLAE BĂNICIOIU, PRIVIND OBLIGATIVITATEA VACCINURILOR | Cuvântul Ortodox
 13. Pingback: UPDATE. Argumente impotriva vaccinarilor obligatorii/ VACCINARE SAU TOTALITARISM? România – un experiment social si in aceasta privinta? | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare