INCATUSAREA IN SISTEM: In curand va fi interzisa incalzirea cu lemne sau carbuni

7-03-2009 1 minut Sublinieri

18628_energie-electrica.jpg

O incatusare a tuturor de energia electrica. Adevarul este ca cineva se gandeste la toate. Nu este scapat niciun aspect care priveste supravietuirea umana. Legea incalzirii – un avertisment dat manastirilor si tuturor posibilelor puncte de rezistenta. Vreti sa va incalziti, consumati curent, pe care trebuie sa-l platiti apoi. Esti in regula, necertat cu sistemul, o vei putea face, iar de nu, rabda frigul sau pune mai multe paturi pe tine:

Adevarul: Europa a rescris legile energiei

“Pachetul legislativ menit să reducă emisiile de carbon cu 20% în următorii 12 ani a fost votat în unanimitate de reprezentanţii celor 27 de ţări membre. La doi ani de la formularea lor, măsurile menite să reducă poluarea în ritm cât mai rapid au devenit legi europene. România şi Bulgaria au mai primit o perioadă de graţie. (…)Astfel, pentru sectorul privat (locuinţe sau autoturisme personale), poluarea maximă admisă va fi redusă cu doar 10% faţă de cea înregistrată în anul 2005. Această lege are cifre deosebite pentru fiecare stat membru şi lasă conducerilor locale libertatea de a decide prin ce metode se va impune populaţiei reducerea poluării. Statele mai bogate vor fi obligate să reducă mai drastic poluarea casnică, în timp ce state precum România şi Bulgaria au permisiunea de a îngădui populaţiei chiar să mai crească puţin peste nivelul actual de poluare.Înţelegerea manifestată pentru ţările sărace va permite populaţiei rurale să-şi încălzească locuinţele cu cărbuni sau lemne de foc, lucru care va fi total interzis în alte ţări şi urmează să fie interzis, în următorii ani, inclusiv în România şi în Bulgaria“.

 an293029b1.jpg

A se vedea si:


Categorii

Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “INCATUSAREA IN SISTEM: In curand va fi interzisa incalzirea cu lemne sau carbuni

  1. Acum intelegem ceea ce voia sa zica o maica din Rusia cand prevestea sfarsitul lumii:”vor veni vrenuri cand va vor lua si cenusa din vatra”. Asta este. Sa ne rugam Domnului sa aiba mila de noi. Doamne-ajuta!

  2. Pingback: Stiri de criza - surse interne « Zona de criza
  3. Pingback: Canada denunta PROTOCOLUL KYOTO pe INCALZIREA GLOBALA, iar RUSIA constata ca acordul isi pierde relevanta
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare