„Zilele Europene ale Vaccinării în România” – sau… CÂNTAREA VACCINULUI, festivismul și propaganda deșănțate cu care au fost aduse în țară primele doze de VACCIN ANTI-COVID, tocmai în ziua de Crăciun

26-12-2020 5 minute Sublinieri

Cora Munteanu/ Cristoiu Blog:

Ceremonia aducerii vaccinului în România, un scenariu care ar câștiga toate categoriile la Zmeura de Aur

La Paști, am fost la biserica din Bucureștii Noi să fac un interviu cu preotul paroh, transmis în direct la cristoiuTv. Nu voi uita niciodată emoțiile preotului, care venea de la aeroport cu Lumina Sfântă. Emoții autentice. Îi tremurau și mâna și glasul. Nu că dădea interviu, ci pentru că, în acele condiții de prigoană, a reușit să aducă Lumina Sfântă.

Astăzi, în ziua de Crăciun, am asistat la aducerea altei lumini, adevărat, nu sfântă, ci prezentată drept salvatoare: vaccinul. A fost cea mai penibilă scenetă, care ar lua „Zmeura de Aur” la toate categoriile.

Cele 10 000 de doze de vaccin, repartizate în mod simbolic României, cantitate care ar fi putut fi adusă și de un traficant mai descurcăreț, au trecut granița la Nădlac, tot simbolic, în ziua de Crăciun. Spectacolul de sunet și lumină a bătut până și momentul aprinderii spontane a Luminii la Sfântul Mormânt.

O dubiță, flancată față-spate de o mașină de poliție și una civilă, în care se aflau străini, a trecut pe lângă vameșul stingher din mijlocul șoselei. Pentru că nici nu a salutat cu mâna la chipiu, nici nu s-a aruncat în genunchi, nu se știe de ce regizorul a ales să-l plaseze acolo, că doar nu se apuca să oprească dubița și să controleze marfa. Cu masca pe față, vameșul s-a tras puțin într-o parte, să nu-l stropească mașinile, că era o baltă în apropiere. Probabil a fost pus acolo să semnalizeze balta. Bifat vameșul. Primarul din localitate, cu Tricolorul pe piept, era și el acolo, dar nici el nu a căzut în genunchi. Bifat și primarul.

Raed Arafat și Valeriu Gheorghită, șeful vaccinării (are un nume lung și pompos, dar îl reținem mai ușor așa. Comitetul, nu Gheorghiță), erau și ei prezenți. Arafat stătea cu mâinile în buzunare, iar Gheorghiță purta uniformă militară.

Intrarea vedetelor pe covorul roșu la Oscar e nimica toată pe lângă imortalizarea dubiței. Bietul primar tot dădea târcoale, în speranța că i se va băga un microfon în gură și va fi întrebat: „Ce simțiți acum, în acest moment istoric?”. Dubița, cam ca o mașină de înghețată, s-a oprit regulamentar la vamă, nu se știe de ce, bănuiesc că nu i-a dat nimănui prin cap să deschidă și să facă praf temperatura necesară vaccinului.

În fine, s-au încheiat formalitățile și a plecat.
Și acum, ca în orice film prost, la care, din start, toată echipa – scenarist, regizor și protagoniști – și-a pus în cap să câștige toate categoriile la Zmeura de Aur, a apărut celebrul pupitru.

Nu-i de-ajuns că s-a făcut Iohannis de mândra minune, de au râs și curcile de el, cu pupitrul alegoric, oficialii continuă. S-a adus un pupitru din lemn și s-au pus la declarații Arafat și Gheorghiță. Au vorbit după un moment de suspans de aranjare a microfoanelor, de făcut albul și câteva probe. Parcă se făcea lansarea de la Cape Canaveral, atât de pătrunși de importanța momentului erau toți. Arafat, de teamă să nu i se piardă cumva un singur cuvânt, a spus legat de un microfon: „Atenție, să nu cadă când vorbim”. Și, ca noroc, microfonul a picat chiar atunci. Și momentul aranjării microfoanelor a prelungit suspansul, chiar mai mult decât într-un film de groază (prost), când ea este atacată de monstru, dar pe când să fie ucisă, capătă puteri neștiute și-i bagă o gheară în gât lăsându-l lat. Așa s-a terminat și cu microfoanele.

Raed Arafat, despre care nu știu să se fi convertit la creștinism, a început cu Crăciunul, de mă așteptam să bage și o colindă. Dar a făcut repede legătura dintre minunea din ieslele de la Betleem și dubița, ca de înghețată. „Asistăm la un moment istoric, la un moment care arată că lumea a găsit o soluție, începem să o aplicăm (…) Este o speranță, este lumina de la capătul tunelului, dar, atenție, asta nu înseamnă că problema s-a rezolvat și asta nu înseamnă că uităm de măsurile care sunt obligatorii, măsurile de distanțare, purtarea măștii și tot”. Bun, am înțeles, vom fi la fel ca acum, doar că ne vom vaccina.

A zis și Gheorghiță ceva, dar a subliniat că este o onoare pentru el să se afle azi acolo.

Asta a fost la vamă. Sâmbătă, a doua zi de Crăciun, are loc o altă ceremonie în cinstea vaccinului la Institutul Cantacuzino, unde participă și premierul Cîțu. Obligatoriu! După care, trimit o parte din vaccin înapoi, pe unde a intrat, pentru că niște doze trebuie să ajungă la Timișoara. Plimbă vaccinul ca pe sfintele moaște, nu m-ar mira ca prin toate localitățile prin care trece mașina să fie puși pe traseu primarul, cu Tricolorul pe piept, și polițistul cu mâna la chipiu. Desigur, îl puteau lăsa acum, dar poate că Florin Cîțu, eminent finanțist, e cu număratul.

Varujan Vosganian:

Festivalul „Cântarea vaccinării” ne demonstrează că, în mod clar,

comuniștii erau mici copii față de festivismul și propaganda prilejuite de lupta anti-COVID 19. Pandemia a reușit, în multe privințe, ce n-a reușit bolșevismul. Și încă n-ați văzut tot. Ascultați aici cum debutează campania de vaccinare anti-COVID 19:

– Prima tranșă de vaccinuri, în număr de zece mii, intră, simbolic, in țară astăzi, în zi de Crăciun, la ora 13.00. Camionul încărcat cu respectivele vaccinuri este întâmpinat de Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne și Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului National de Coordonare a Vaccinării anti-covid (avem și așa ceva).

– Cu acest prilej au fost declarate, între 25 și 27 decembrie, Zilele Europene ale Vaccinării în România.

– Transportul de vaccinuri va ajunge la Institutul Matei Balș în ziua de 26 decembrie, la ora 7,00. Jurnaliștii interesați să imortalizeze momentul sunt așteptați începând cu ora 6,30.

În ziua de 27 decembrie începe vaccinarea în cele zece spitale de boli infecționase din țară. La Institutul Matei Balș vaccinarea începe la ora 9,00. Pentru oportunități media se desemnează un maior, ca persoană de legătură. Presa trebuie să fie, neapărat, de față.

– Și pentru ca Festivalul „Cântarea Vaccinării” să fie cu adevărat grandios și cu participarea națiunii, evenimentele vor fi transmise live pe toate paginile de Facebook instituționale ale Guvernului României.  https://cv.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/41/2020/12/Zilele-europene_Vaccinare_RO.pdf 

Trăiască și înflorească lupta împotriva COVID-19 și pacea între popoare!

Gheorghe Piperea:

Aducerea vaxinului în țară aduce mai degrabă cu “lupta pentru pace” a lui Ceaușescu decât cu o operațiune logistică de sănătate publică.

Premierul ține discursuri (mă rog, spune niște fraze fără sens, cap și coadă, utilizând cuvinte spuse pe jumătate), Arafat se încruntă la camerele de luat vederea, tipul ferchezuit, în uniformă militară de paradă, însărcinat cu campania de vaxinare, își exersează discursul pe seama urechilor noastre, iar președintele trăiește un extaz oarecum înghețat la vederea marii “sale” realizări, venirea vaxinului în țărișoară.

Date fiind această desfășurare politizată și această propagandă de 2 lei, oamenii aflați în dubiu relativ la efectele primare, secundare și adverse ale vaxinului, nu vor fi mai convinși să se vaxineze, ci vor fi și mai reticenți. În plus, vor ajunge să fie scârbiți de spectacolul tv făcut să semene cu aducerea sfintelor moaște, doar că acum vorbim de pelerinaje ale credincioșilor în co – vid…

Mai grav este altceva.

“Sfântul” Pfizer și “cuvioasa” Moderna au fost cinstite cu “necesara” imunitate de răspundere pentru punerea pe piată a vaxinului.

Cîțu a pregătit o OUG care va trece despăgubirile pentru efectele adverse ale vaxinului asupra statului, printr-o agenție care va fi înființată cândva, în viitorul îndepărtat, și care va fi finanțată din banii noștri, din taxele și impozitele pe munca noastră. Deci, vom plăti noi pentru nenorocirile cauzate de corporațiile Big Pharma, care vor încasa tot profitul de sute de milioane (zeci de miliarde, la nivel global) de dolari rezultat din această minunată afacere politizată. Acesta este, în splendoarea sa, “principiul” feudal al privatizării profiturilor și privilegiilor și al socializării pierderilor și nenorocirilor.

Dacă nu ați înțeles sensul gestului normativ al lui Cîțu, precizez că efectul indirect, dar indubitabil, al acestei OUG este că producătorii vaxinului vor fi imunizați contra răspunderii civile sau penale pentru produsul lor cu defecte.

Foarte “convingător” pentru cei ce se tem de efecte adverse, indeed…
Rămâne o întrebare cu răspuns auto-generat: de ce se tem atât de tare producătorii vaxinului, de vreme ce insistă în mod șantajist pentru imunitatea lor de răspundere pentru produsul lor cu potențiale defecte?

Adrian Pieptu:

M-am trezit plin de speranță în dimineața asta și-am deschis emoțonat televizorul ca să văd dacă în sfârșit a ajuns VACCINUL.

Și m-am simțit solidar cu cei care n-au dormit azi noapte de grija lui. Că ce să vezi, au stat degeaba. Vaccinul încă n-a ajuns.

Lăsâd gluma la o parte, nu pot să nu mă întreb retoric la ce servește tot circul ăsta. Pentru că transportul vaccinului se putea face foarte rapid și sigur pe calea aerului cu unul din avioanele armatei. Eventual cu o escală la Sibiu unde să bage și Klaus capul în poză.

În rest totul e un circ jalnic. Că face parte dintr-un scenariu european abject de legare a sosirii vaccinului de venirea pe lume a lui Isus am înțeles. Ce aș vrea însă să știu este dacă și celelalte țari UE s-au jucat tot așa de-a dubele sau au adus vaccinul ca orice nație sănătoasă la cap cu avioanele. Cei care trăiți în afară, mă puteți ajuta să înțeleg? La voi cum a fost?

PS: tot respectul pentru șoferul polonez al dubei care atunci când un imbecil de reporter A3 i-a spus că e Moș Crăciun pentru poporul român a răspuns că el nu se simte nicidecum așa, că doar face o meserie care îi place.

Vouă, bună dimineața! O zi liniștită!
Later edit: mulțumesc, deci peste tot s-au jucat de-a dubele. Aha!


Petre Caluian:

Valentina Radu

Stern, cea mai populară revistă a Germaniei, își folosește numărul de Crăciun pentru a previzualiza o nouă religie mondială concepută de Cartelul Global Medical.

Povestea coperții lui Stern pare să semnaleze că vaccinologii renunță la argumentele științifice, prezentând lucrurile ca pe o nouă religie. Siguranța vaccinului și eficacitatea sunt acum dogmă. Întrebările nu sunt permise. Supunerea este datorie religioasă. Vaccinarea este sacramentul central al noului crez.

Cei care refuză vaccinul sunt ereticii; cuvintele lor periculoase trebuie cenzurate.

Noua religie însușește iconografia creștină:
Stern înfățișează trei înțelepți „încoronați” prezentând un flacon imens de v@cc!n pentru micuțul Iisus, Fiul lui Dumnezeu.
„Un act de caritate: VACCINAREA. Asta-i ceea ce trebuie să știi acum”
„Libertatea fără responsabilitate nu mai poate exista”


Categorii

Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “„Zilele Europene ale Vaccinării în România” – sau… CÂNTAREA VACCINULUI, festivismul și propaganda deșănțate cu care au fost aduse în țară primele doze de VACCIN ANTI-COVID, tocmai în ziua de Crăciun

 1. Nu știu ce zic ei că reprezintă numerele alea de pe mașina cu vaccinul “mântuitor” (2026 06 04), dar mie îmi seamănă mai degrabă cu o dată calendaristică.
  Sunt curios ce se va întâmpla atunci.

 2. Pingback: VACCINUL-„MIRACOL”, PROMOVAT CU MITROPOLIȚI ȘI EPISCOPI. În Grecia, Înaltul Hierotheos Vlachos se vaccinează demonstrativ încă din prima zi. Biserica Greciei se află în „PRIMA LINIE” a campaniei de vaccinare/ În Bulgaria, episcopul Tihon
 3. Ce spectacol macabru. Cred ca asistam la “evanghelizarea” religiei in vcare omul e dumnezeu – transumanismul. Si s-a nascut mantuirea pe 25 Decembrie si pentru ei…Nu stiu cata trezvie mai e necesara, ca nu mai e nimic subtil aici. Dumnezeu să ne miluiască pe toți!

 4. Era odata un patron imputit din Big Pharma. In ultimii ani imputitul respectiv vazuse cum profiturile i se diminuasera foarte mult, pentru ca oamenii intelesesera ca singurul medicament adevarat era stilul sanatos de viata si nu-i mai cumparau rahaturile de pastile. Oamenii faceau sport, mancau natural si cumpatat, isi echilibrasera programul de munca cu cel de odihna, renuntasera la vicii si inlocuisera placerea bolnava de a-i domina pe ceilalti cu dragostea pentru ei (toate acestea in urma unui proces de curatire sufleteasca, proces bazat pe reluarea si intarirea credintei in Dumnezeu). Imputitul din Big Pharma era disperat, nu doar pentru faptul ca incepuse sa nu mai aiba bani (cu care el isi hranea viciile) ci si pentru faptul ca cei care altadata ii cumparau rahaturile de pastile erau acum niste oameni sanatosi cu adevarat. Din masina (de porc) cu care venea si pleca de la firma ii vedea pe cei de pe strada plesnind de sanatate si zambind fericiti. Curvarul depresiv si putred de bolnav avea acum in jur oameni care nu-i mai semanau deloc (oameni cu adevarat, nu niste animale, precum el) iar acest lucru, cuplat cu problemele financiare, il deranja teribil.
  “Aaa, v-ati curatat sufletul si v-ati facut un stil sanatos de viata ? Ei lasa ca va fac eu un virus in laborator cu care sa va imbolnavesc pe toti ! Eu, porcul vicios si diform, eu, curvarul imputit si bolnav, eu, ateul imbecil si incapabil de ceva constructiv voi fi iarasi deasupra voastra, bai frumosilor, bai sanatosilor, bai desteptilor! Va voi imbolnavi si va voi ruina economic, ca sa va vand apoi medicamente si vaccinuri si ca sa va imprumut pe 100 de ani ! Voi trai iarasi pe spinarea voastra si voi face ce vreau eu din voi si din copiii vostri ! Eu voi fi Dumnezeul vostru !”.
  Imputitul din Big Pharma isi puse in aplicare ideea. Virusul nu-i iesise atat de rau pe cat spera, dar cu ajutorul celorlalti imputiti, cei din Big Media si din Big Politics, reusi sa isterizeze lumea, s-o inchida in case si s-o faca sa ceara vaccinul. Comenzile ii veneau cu miliardele de doze, iar imprumuturile pentru fratii imputiti din Big Banks curgeau si ele tot cu miliardele. Ultimii imputiti de pe lista, cei care detineau marile corporatii, erau si ei fericiti, pentru ca reusisera sa-i cumpere sau sa-i elimine pe toti concurentii din firmele mici.
  La marea petrecere a imputitilor, petrecere prin care imputitii voiau sa sarbatoreasca lovitura pe care au dat-o lumii, s-au prezentat toti cei care concepusera aceasta lovitura. Pe mese erau alimente aberant de extravagante, copiii care urmau sa fie violati erau deja dezbracati si legati de stalpi, sticlele cu sampania porcesc de scumpa erau deja pregatite. Imputitul din Big Pharma ridica primul paharul sii ii invita si pe ceilalti imputiti sa toasteze spunandu-le “Suntem Dumnezei !”. Insa chiar cand ceilalti imputiti ii raspundeau cu acelasi text auzira toti o voce in cap “Nu, nu sunteti deloc Dumnezei, sunteti niste bestii ordinare care nu mai merita sa traiasca! M-am folosit de mizeria pe care ati produs-o ca sa-i readuc la Mine pe cei de jos, dar acum e momentul sa parasiti scena! Va voi sufoca pe toti cum i-ati sufocat si voi pe ceilalti!” si se prabusira toti morti la pamant …

 5. Cei in uniforma si fara de uniforma care apar in imagini arata mai reali decat cei din piesa “Ferma Animalelor”, Doamne Iisuse Hristoase si Maica Sfanta, miluiti-ne !

 6. Pingback: „ACESTA NU ESTE UN COMPLOT. Cum povestește massmedia Covidul” (Video) - documentar excepțional de Bernard Crutzen. Despre noul regim al „adevărului” unic sanitar, interesele maculate ale „experților” și mediei finanțate de oligarhi și d
 7. Pingback: Pr. Dan Bădulescu – CUVÂNT LA INTRAREA ÎN NOUL AN CIVIL despre PANDEMIE, MĂSURI, VACCIN, SILIRE și “PECETLUIRE”: “În mentalul nostru tot sperăm că vine vaccinul și vom scăpa de boala asta și ne vom întoarce la normal. C
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare