Monopoluri, poluari… (Noutati 2 octombrie)

2-10-2008 1 minut Sublinieri

Cele patru noi achizitii, ghidate prin GPS, vor intra in armonie perfecta cu clopotul principal de noua tone, care anunta inceperea slujbelor si pana acum, iar sunetul se va auzi la distante de patru ori mai mari decat inainte

  • Parintele Savatie Bastovoi: 

Chestiunea monopolului în Patriarhia Română
Moscova l-a sărbătorit şi ea pe Patriarhul Daniel

***

Anul Nou 5769 – 30 sept. 2008

Noaptea Destinului – 16 sept. 2008

Barka – 8 august 2008

(Sa ne amintim ca, sustinatoare Preazeloasa fiind Preafericitului Daniel – si veche simpatizanta a acestuia si a orientarilor sale, precum se si vede – Doamna Lelia i-a dat cum a putut o mana de ajutor inaintea alegerilor pentru Patriarhie de anul trecut, lovind cu josnicie in IPS Bartolomeu Anania: Înalt Preasfânta Trufie)

Domnul Vrgiliu Gheorghe, biofizician si doctorand in bioetica la Universitatea Aristotel din Tesalonic, a scris pana acum trei lucrari prin care atrage atentia asupra efectelor nefaste pe care televiziunea le are asupra mintii umane si asupra dezvoltarii personalitatii copilului (“Efectele televiziunii asupra mintii umane“, “Revrajirea lumii – sau de ce nu mai vrem sa ne desprindem de televizor” si “Stiinta si razboiul sfarsitului lumii“). In sectiunea Audio a sitelui nostru il puteti asculta pe autor, prezent in cadrul unei emisiuni a Postului Radio Dobrogea al Arhiepiscopiei Tomisului. Realizator este parintele Eugen Tanasescu“.

Durerile de cap, tulburările auditive şi cele de vedere sunt doar câteva dintre consecinţele pe care radiaţiile electromagnetice le au asupra sănătăţii locuitorilor din Capitală…” (pentru alte detalii, vezi si: Ce ne mai ucide, c(in)e ne mai vindeca)

***


Categorii

Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Monopoluri, poluari… (Noutati 2 octombrie)

  1. nu le-a iesit chipul, seamana cu Antonie Plamadeala!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare