“KAFKA PORCINA, FRATE!” Datori vanduti, fara guvern, fara bani de salarii, pensii si medicamente, cumparam vaccinuri de la GLAXO (Stiri 6 nov. 2009)

7-11-2009 7 minute Sublinieri

UPDATE

DUPA GUVERNANTII TURCI, NICI CEI POLONEZI NU VOR SA AUDA DE VACCINURI!

AI NOSTRI STAU, CA DE OBICEI, PREŞ, CU EXCES DE ZEL.

BULGARIA SI UCRAINA – TARI-PILOT  PENTRU ACTIUNILE CE VOR URMA PESTE TOT?

bribe

Si care vor fi fost criteriile alegerii vaccinului de la Glaxo? Ca doar toate sunt laudate foarte si toate sunt bune, nu? Oare ce afacere se mai ascunde si aici?! O mega-afacere, daca ea a fost contractata in conditiile in care statul roman e, practic, in faliment si in colaps iminent! Pe de alta parte, acelasi personaj care ne-a obisnuit deja cu declaratiile aiuritoare si vesnic contradictorii, tocmai ce spusese ca nu ne foloseste la nimic sa importam, fiindca nicio firma producatoare nu are disponibile vaccinuri in timp scurt, ci abia din ianuarie, cand va fi gata si al nostru (si pentru copii). Si atunci, de ce?! Si din care bani?!

Cât priveşte campania de vaccinare, Streinu-Cercel a anunţat că astăzi a fost semnat memorandumul prin care Guvernul aprobă achiziţionarea a 500.000 de doze de vaccin anti-AH1N1. Acestea vor fi cumpărate de pe piaţa internaţională şi sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 6 luni şi 6 ani. Firma de la care se va achiziţiona vaccinul pentru copii este GlaxoSmithKline, iar preţul este de 4,5 euro/doză, fără TVA. Totodată, a mai precizat secretarul de stat, a fost aprobată şi suplimentarea fondurilor prin care va fi dublat numărul de doze produs de Institutul Cantacuzino.

flu-cp-w-6609322Prin farmaciile cu circuit deschis se comercializează două tipuri de măşti de protecţie sanitară împotriva noului virus gripal: cele de tifon, foarte ieftine, şi cele cu triplă protecţie, inaccesibile omului de rând. Specialiştii spun că măştile simple oferă mai mult o protecţie psihică şi că nu pot fi purtate decât 4 ore pe zi. Farmaciile româneşti s-au adaptat deja isteriei gripei porcine, aprovizionându-se cu diverse tipuri de măşti de protecţie sanitară, pentru tot buzunarul. Cele mai vândute, cam o sută pe zi la fiecare farmacie, sunt măştile simple, de tifon, care costă doar 7 bani bucata şi nu prea au eficienţă. “Măştile simple asigură mai mult o protecţie psihică decât concretă. Virusul poate fi luat pe mâini, omul se scarpină pentru că îl jenează masca şi se trezeşte infectat”, spune farmacistul Aurora Toma. Preşedintele Patronatului Farmaciştilor din România, Ioana Cacovean, susţine că oamenii au început să ceară în farmacii măşti pentru gripa A/H1N1, deşi nu există măşti create special pentru acest tip de virus.

 

Ziua: Polonia critica producatorii vaccinurilorimpotriva gripei porcine

premierul polonez Daniel Tusk

Premierul polonez Donald Tusk a acuzat vineri societatile farmaceutice ca incearca sa arunce asupra guvernelor responsabilitatea pentru eventuale efecte secundare ale vaccinurilor impotriva gripei H1N1, justificand astfel refuzul Poloniei de a le obtine, relateaza AFP, preluata de NewsIn.

Stim ca societatile care ofera vaccinuri impotriva gripei H1N1 nu vor sa-si asume responsabilitatea efectelor secundare. Ele refuza sa le puna pe piata, pentru ca responsabilitatea juridica ar fi atunci mai mare. Ele cer clauze care nu sunt probabil conforme legislatiei poloneze si care arunca orice responsabilitate asupra guvernului unei tari in privinta efectelor secundare si a eventualelor despagubiri”, a declarat Tusk.

Polonia refuza deocamdata sa achizitioneze vaccinuri impotriva gripei H1N1, spunand ca ele nu a fost inca suficient testate de autoritatile medicale. Daca am avea o declaratie ca CE isi asuma responsabilitatea juridica pentru efectele secundare ale vaccinului, am putea vorbi deschis” despre eventuale achizitionari, a mai spus Tusk, in raspunsul dat unui jurnalist care cita opinia Comisiei Europene, potrivit careia vaccinul este cel mai bun mod de protectie in fata gripei. “Zelul unora dintre statele membre pare exagerat si neadecvat in raport cu situatia epidemiologica reala”, a insistat Tusk. In Polonia au fost semnalate aproximativ 200 de cazuri de gripa H1N1, dar nici un deces.

  • La polul opus…

Mediafax: Bulgaria decretează stare de epidemie naţională

Circa 210 persoane din 10.000 sunt atinse de virus, ceea ce înseamnă o rată uşor superioară pragului necesar pentru declararea stării de epidemie naţională (200 din 10.000).030509101937_school closed1

Şcolile vor fi închise începând de luni pentru o perioadă nedeterminată, dar autorităţile locale pot decide şi închiderea creşelor şi a universităţilor.

O altă măsură cuprinsă în planul de epidemie naţională constă în faptul că spitalele şi-au suspendat operaţiile programate şi vizitele obişnuite în cazul femeilor însărcinate şi nou-născuţilor.

De asemenea, bulgarii sunt invitaţi să nu meargă în locuri publice precum teatrele şi cinematografele chiar dacă acestea nu sunt obligate să-şi închidă porţile. Vineri, pe străzile din Sofia au fost văzute persoane care purtau măşti, în timp ce temperatura atingea 17 grade.

Joi, Bulgaria a solicitat Comisiei Europene să o ajute să achiziţioneze de la state membre UE 200.000 de doze de medicamente împotriva virusului gripei A H1N1. Bulgaria este singura ţară a UE care a adresat o asemenea solicitare Bruxelles-ului, potrivit comisarului european bulgar Meglena Kuneva.

Până vineri, niciun stat membru nu a răspuns solicitării venite de la Sofia, potrivit postului de radio naţional…

Si OMS baga carbuni in plus, ca sa nu se stinga cumva focul:

OMS: Numărul deceselor cauzate de gripa A H1N1 depăşeşte pragul de 6.000

Gripa A H1N1 afectează persoane de toate vârstele

yushchenko

  • Ziua:

Gripa AH1N1 ar putea amana alegerile prezidentiale din Ucraina

“Daca guvernul nu reuseste sa ia sub control situatia legata de epidemia de gripa, nu este exclusa introducerea situatiei de urgenta in tara si amanarea alegerilor pentru 30 mai, o data cu alegerile locale, a afirmat Igor Popov, citat de ITAR-TASS. Conform Constitutiei Ucrainei, in perioada starii de urgenta, orice campanie electorala este interzisa si, in consecinta, alegerile din 17 ianuarie 2010 ar putea fi amanate. Directorul Scolii pentru studii politice din cadrul Universitatii de la Kiev, Aleksei Garan, declara vineri ca presedintele Viktor Iuscenko, cu sanse minime de a castiga alegerile, este cel mai interesat in decretarea starii de urgenta in Ucraina.

… si trebuie adaugat ca e bine cunoscut ca Iuscenko este omul executa ordinele americanilor in Ucraina.

Virusul pandemic H1N1 ar putea ucide pana la 40.000 de persoane in tarile europene institutiile europene continua insa sa forjeze la furnalele isteriei. Parca au mai scazut insa din estimarile de victime…

  • Adevarul:

Streinu-Cercel: “Până la 6.000 de oameni ar putea muri în România din cauza gripei porcine”

Joaca de-a datul in bobi cu estimarile funebre revine de unde ramasese, odata ce s-a rezolvat telenovela santajista cu demisia… Acum e din nou liber la bagat oamenii in sperieti cat se poate de tare.

22spanish_fluCe înseamnă acest lucru faptic. Trebuie să fim pregătiţi cu secţia de terapie intensivă şi respectiv cu ventilaţia mecanică pentru a putea asista aceşti pacienţi, pentru că, din toate datele de literatură adunate până în prezent, s-a văzut cât se poate de clar că aceşti pacienţi dezvoltă într-un timp foarte scurt, în 78 de ore circa, ARDS – Acute Respiratory Distress Syndrome. Mai pe româneşte, plămân alb. În acest context practic nu se mai poate face transferul de gaze la nivel pulmonar şi pacientul se sufocă“, a explicat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, care a mai precizat că, din fericire, până în prezent, în România nu s-a înregistrat, până acum, niciun deces cauzat de gripa porcină.

Români salvaţi (?!) de vaccinul antiporcină unguresc

  • EvZ:

EDITORIALUL EVZ: Kafka porcină, frate!

franz-kafka-www(…) În fine, în atmosferă pluteşte o oarecare teamă. După alte ore de aşteptare, colegul meu intră în cabinetul de la „Balş”, împreună cu fiică-sa. Medicul, vădit obosit, întreabă: „Care-i problema?”. Colegul meu povesteşte tărăşenia. Nu mai e amuzat. Acum e nervos. Dar îşi ascunde starea, medicul din faţa lui n-are nicio vină. „Asta-i culmea, domnule!”, zice medicul de la „Balş”. Pare că-i vine să râdă. Un fel de râsu’-plânsu’. Priveşte fata. „N-are nimic, dar o voi consulta, dacă tot aţi venit până aici. Până la urmă, asta e procedura, aţi intrat, vă consult. Dar, vă spun, au înnebunit cu toţii, o să ne omoare isteria asta”, mai bombăne el. Bineînţeles că fata n-avea nimic, era sănătoasă. De ieri, n-are nimic cu hârtie la mână. (…)

Asemenea istorii li se vor fi întâmplat multora. Ele vorbesc despre o crispare. Una de înţeles la nivelul omului de rând, de neînţeles în cazul specialiştilor. Trădează o comunicare proastă, în special în interiorul sistemului. Iar asta poate, vorba aceea, să nascăSwinefluTVHype monştri. Cred că oamenii trebuie să reţină că gripa porcină (sau cum i s-o mai zice acum) nu-i mai rea decât cea sezonieră; se transmite, doar, mai lesne.

Noua gripa a creat o adevarata panica in randul parintilor. Chiar daca in unele judete s-a confirmat un numar redus de cazuri, parintii prefera sa tina copiii acasa. Circa 60 % dintre elevi, la nivelul tarii, nu mai frecventeaza cursurile. In scolile din Arad , aproape 60 la suta dintre elevi nu mai vin la ore, în timp ce în judet au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, sapte cazuri noi de îmbolnavire cu AH1N1. Seful Inspectoratului scolar Judetean (ISJ) Arad, Mirela Aldescu, a declarat ca în majoritatea scolilor absenteismul depaseste 30 la suta, dar ca sunt si scoli în care 60 la suta dintre elevi nu s-au prezentat la cursuri.

***

  • Gandul:

FMI nu mai dă banii României, dar păstrază legătura pe email, Băsescu, în etapa negării – “Vă confirm, nu s-a amânat”, află aici ce se întâmplă cu leul şi cât de departe este România de prăpastie

Între timp, pentru că misiunea FMI nu a finalizat încă raportul de evaluare pe baza căruia va elibera banii din acord, Franks spune că reprezentanţii instituţiei financiare “vor continua să lucreze cu autorităţile de la Bucureşti, pe email şi prin telefon”, fiecare de la sediile lor. Până atunci, însă, este clar că autorităţile de la Bucureşti au mbasescu-franksai puţini bani pentru pensii şi salarii, pentru că jumătate din cele 1,5 miliarde de euro era destinată asigurării acestor cheltuieli curente. În acelaşi timp, şi leul are de suferit, pentru că celelalte 750 de milioane de euro ar fi mers la Banca Naţională a României pentru apărarea cursului de schimb.

Află opiniile lui CTP despre desemnarea lui Negoiţă

Dincolo de posibilele antipatii starnite de autor (de deraierile lui violent anticrestine sau Obamaniace), comentariul de aici face o analiza corecta, lucida si taioasa a situatiei politice dramatice de la noi, pentru a putea intelege la ce cote a ajuns iresponsabilitatea celor care se pretind “barbati de stat” si mai au inca tupeul sa ne mai ceara votul, in aceste vremuri critice.

General Motors nu mai dă Opel ruşilor şi concediază 10.000 de muncitori

  • EvZ:

România a ajuns la mâna băncilor cu dobânzi mari

Sindicatele ameninţă: grevă generală în schimbul salariilor „tăiate”

US-SHOOTING

Iranul refuza sa trimita in strainatate uraniu imbogatit, pentru a primi in schimb combustibil pentru reactorul de cercetare de la Teheran. Anuntul a fost facut de presedintele Comisiei de Afaceri Externe din Parlament, Alaeddine Boroujerdi. “Nu exista niciun plan de trimitere a unei parti de 1.200 de kilograme de uraniu imbogatit, pentru a primi combustibil”, a declarat oficialul, citat de AFP(…).

Vineri, presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a declarat ca Iranul prefera sa cumpere combustibilul de care are nevoie si ca este gata pentru noi negocieri pe acest subiect. “Am informat AIEA ca vrem sa cumparam combustibil. Agentia ne-a spus ca sunt cateva state pregatite sa ne vanda acest combustibil. Discutam cu ele pentru tranzactie”, a explicat Ahmadinejad.

Ayatollahul Khamenei ataca dur Washingtonul: SUA ascund la spate un pumnal, cand zambesc Iranului

Refuzul presedintelui de a respecta acordul de la Viena vine dupa un atac fara precedent al ghidului suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, impotriva Casei Albe. “Acest nou presedinte american a trimis mesaje orale si scrise prin care a propus sa intoarcem pagina si sa cooperam pentru a regla problemele lumii. (…) Natiunea iraniana nu va fi pacalita de tonul conciliant al Statelor Unite si isi va apara drepturile, independenta si libertatea”, a avertizat ayatollahul, intr-un discurs dur, sustinut la televiziunea iraniana de stat. “De fiecare data cand responsabilii americani pretind ca zambesc la Iran, ascund la spate un pumnal”, a continuat liderul spiritual.

In urma cu doua saptamani, Casa Alba avertiza Iranul ca nu dispune de un termen “nelimitat” pentru a accepta oferta nucleara internationala. “Timpul nu este nelimitat pentru presedintele Barack Obama”, a declarat vineri purtatorul de cuvant Robert Gibbs, dupa ce raspunsul Iranului la propunerea Agentiei Internationale pentru Energie Atomica pare sa indice noi intarzieri.

Rusia tempereaza SUA: Maximum de rabdare, sa negociem cu Iranul

In tot acest timp, Rusia transmite apeluri repetate catre comunitatea internationala sa aiba “maximum de rabdare” in criza nucleara declansata de Iran. Moscova reitereaza astfel sprijinul acordat autoritatilor de la Teheran. “Intreaga lume trebuie sa se concentreze pe dinamica negocierilor”, a declarat viceministrul rus de externe, Serguei Riabkov, negociatorul Kremlinului in acest dosar.

Reincepe (si) psihoza terorista…

  • Antena3:

Nou atac armat, în SUA: Doi morţi şi şase răniţi, după ce un bărbat a tras într-o clădire din Florida (VIDEO)

Medvedev: Rusia îşi va folosi trupele în străinătate doar în situaţii de “extremă urgenţă

***

sexedu_1_1

Educatia sexuala va fi obligatorie in toate scolile, s-a anuntat astazi, astfel incat parintii isi pierd dreptul sa opteze pentru neparticiparea copiilor la aceste ore.

Elevii din Anglia vor avea cursuri de sex si relatii de la varsta de cinci ani, in urma planurilor guvernului de a reduce cazurile de graviditate din randul tinerelor.

Copiii vor invata despre partile corpului, despre viata si pubertate, inca din scoala primara. La gimnaziu, ei vor fi invatati despre graviditate, contraceptie, HIV si relatiile homosexuale, ne este dezvaluit.

Parintii vor putea sa refuze orele din motive morale si religioase, dar vor pierde acest drept cand copiii vor implini 15 ani. Aceasta lege va afecta 600 000 de copii pe an.

Aceasta miscare controversata este destinata obtinerii a cel putin 12 luni de educatie sexuala inaintea terminarii invatamantului obligatoriu.

Dar grupurile de parinti afirma ca decizia risca “sa incalce drepturile parintilor“ si sustin ca guvernul incearca sa legifereze in viata de familie.

Si scolile diverselor confesiuni religioase vor fi obligate sa desfasoare aceste cursuri, inclusiv relatiile dintre persoanele de acelasi sex, contraceptia si avortul, cu toate ca preotii au insistat ca nu vor face aceste lectii pentru ca sunt contrare “principiilor credintelor lor“.

Ed Balls, Secretarul Invatamantului, a afirmat: “Puteti invata promotiile mariajul, puteti sa ii invatati ca nu ar trebui sa faca sex in afara casniciei, dar ce nu puteti face este sa refuzati informarea tineretului in legatura cu contraceptia in afara casniciei.“

Este la fel cu homosexualitatea. Cateva religii au principii clare despre ce este bine si rau in termeni religiosi – totusi ceea ce nu pot sa faca este sa nu invete importanta tolerantei.“

Educatia sexuala va fi introdusa in 2011 ca parte a noilor lectii obligatorii in educatia personala, sociala, in domeniul sanatatii si economica (PSHE), arata guvernul.

Politia internetului. Statul vrea sa elaboreze o lege pentru useri si provideri

Islamizarea accelerata alunga credinciosii crestini din Liban

Hotel al unei secte neobudiste intr-o manastire ortodoxa din Macedonia


Categorii

Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la ““KAFKA PORCINA, FRATE!” Datori vanduti, fara guvern, fara bani de salarii, pensii si medicamente, cumparam vaccinuri de la GLAXO (Stiri 6 nov. 2009)

  1. Patriarhia este partenera MS in campania de panicare a populatiei si ne indeamna printre altele sa ne ferim de aglomeratii. Sa nu mearga lumea la biserica? Sau ce?

    http://www.monitorulsv.ro/Actualitate%20national/2009-11-06/Patriarhia-Preotii-vor-sfatui-credinciosii-sa-respecte-recomandarile-pentru-prevenirea-gripei
    http://www.patriarhia.ro/ro/documente/comunicat_47.html

  2. Refuzati vaccinul anti AH1N1, Pandemrix de la Glaxo!
    Informati-va pe cei apropiati de acest vaccin cumplit!

    Vaccinul anti AH1N1, Pandemrix de la Glaxo, este extrem de periculos pentru ca contine printre altele squalena si timerosal.
    Scrie in descrierea produsului de pe siteul oficial glaxo. In paginile 1 si 13.
    http://health.gsk.com/docs/UK_Pandemrix_SPC.pdf

    Squalena produce reactii autoimune la injectarea sa atat la oameni, cat si la animalele de laborator. Squalena este un precursor de colesterol si hormoni steorizi (mineralocorticoizi, glucocorticoizi, androgeni, estrogeni si progesteron). Squalena este produsa si de organism. Ca urmare a injectarii de squalena apar anticorpii la squalena; practic sistemul imunitar va reactiona impotriva unui component propriu extrem de important si implicit substantele ce sunt produse din acest component vor fi afectate. Impactul ar putea fi interesant: infertilitate, perturbarea tuturor proceselor reglate de mineralocorticoizi si glucocorticoizi, boli autoimune in serie si, probabil, multe altele. Adevarul este ca NU STIE NIMENI CAT DE MARE VA FI IMPACTUL. Este doar clar ca va fi un impact imens, la inceput cu paralizii, GBS(Guillain–Barré syndrome), decese, boli autoimune, iar problemele de fertilitate vor fi vizibile peste cativa ani buni.
    (cititi mai mult despre squalena aici
    http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/08/04/Squalene-The-Swine-Flu-Vaccines-Dirty-Little-Secret-Exposed.aspx)

    Timerosalul este o sare de mercur (cu aprox. 50% mercur) mai toxica decat mercurul singur. În vaccin exista intr-o cantitate enorma, cantitate declarată de însăşi producători, exprimată în unităţi de măsură improprii pentru a părea cantitate neglijabilă (5micrograme timerosal in 0.5 ml vaccin, zic ei, cam 1%) când se stie ca ar trebui să exprime mercurul în “parts per billion” (ppb), unitate în care concentraţia maximă admisă este de 1 ppb în apa potabilă (la 2ppb mercur apa este considerate contaminata) , iar într-o doză de vaccin este în cantitate de 10.000.000 ppb (echivalentul lui 1%).
    Cand un deseu are mai mult de 200 ppb mercur este considerat deseu toxic si necesita conditii speciale de evacuare, stocare si transport, iar daca un vaccin are intre 100.000 ppb timerosal (aprox. 50.000 ppb mercur) pana la 10.000.000 ppb, vi se pare normal sa-l injectam in copiii nostri? De ce?
    (vedeti mai mult despre mercur, vaccinuri, autism si agenda mondiala de vaccinari aici
    http://video.google.com/videoplay?docid=6890106663412840646&hl=en#)

    Feriti-va copiii de acest vaccin otravit!
    Dati mai departe.

  3. Pingback: Pandemia Sclavilor: Ministrul Sanatatii polonez mai informat decat cel din Romania sau doar onest si responsabil ? « Nostrabrucanus
  4. Cum aflam si despre compozitia vaccinului de la Cantacuzino?

  5. Ar trebui facuta o solicitare de informatii publice despre toate date cetoase . Legea ii obliga sa dea un raspuns intr-un termen scurt.

  6. Trăim vremuri foarte apropiate de
    o împărăţie globală a răului şi
    de aceea este nevoie de o alianţă
    a popoarelor creştin-ortodoxe:

    Rusia, Ucraina, România,
    Moldova, Bulgaria, Serbia, Grecia…

    “Pandemia” sistemului antihristic, iudeo-masonic, trebuie să aibă un obstacol puternic şi bine organizat, pentru că prigoana va fi foarte puternică în viitorul apropiat împotriva celor care Îl mărturisesc pe Hristos Mântuitorul şi apără dreapta credinţă şi Biserica Ortodoxă.

    Banca Mondială, FMI., SUA., UE., ONU., UNESCO., NATO.,OMS. etc…iată structurile sistemului ANTIHRISTIC, FIARA CEA SPURCATĂ!

  7. Sint voci care afirma ca de fapt ar fi bani pt salarii si pensii, nu vi se pare interesant, iar aceasta “foame” de bani a finantelor nu este decat o manipulare cinica?!??E si aceasta o parere care ar fi de bagat in seama.

  8. VACCINURI EXTREM DE PERICULOASE. CINE VA DA SEAMĂ?

    Legea romaneasca prevede consimtamantul informat al pacientului pentru orice tratament efectuat asupra lui. Autoritatile au afirmat ca acest vaccin este obligatoriu (apoi au cerut acordul fara informare). Ministrul Bazac afirma public „vaccinarea este obligatorie şi nu la latitudinea fiecărei persoane”.
    ( http://www.adevarul.ro/articole/cruciada-a-h1n1-incepe-in-scoli.html)

    Panica fabricata mediatic a devenit singura motivatie in baza careia bietul roman ar fi trebuit sa ia o decizie. Am incercat sa facem o informare cinstita asupra vaccinului prin toate mijloacele ce le am avut la dispozitie. Asta in calitate de crestini, medici, oameni de constiinta.

    Astfel Federaţia Organizaţiilor Ortodoxe Pro-Vita din România din care facem parte, a trimis Ministrului Sanatatii o Scrisoare Deschisa in 28 septembrie 2009, iar alte organizatii din multe orase din tara (Constanta, Galati, Cluj, Suceava, Radauti, Botosani s.a.) au distribuit pliante de informare asupra pericolului vaccinarii.
    Scrisoarea o puteti citi aici:
    http://www.pentruviatacluj.ro/arhiva/federatia%20ortodoxa%20pro-vita/Scrisoare%20deschisa%20adresata%20D-lui%20Ion%20Bazac,%20Ministrul%20Sanatatii%20-%20vaccinarea%20impotriva%20gripei%20porcine%20AH1N1%20in%20Romania.pdf

    Fundatia “Sfintii Martiri Brâncoveni”- Suceava a lansat in octombrie 2009, un pliant informativ cu privire la pericolele vaccinarii antigripale AH1N1. Fundatia si-a asumat continutul pliantului in momentul din care l-a trimis pe internet si in cutiile postale. Pliantul este doar un rezumat al unor studii stiintifice. El are scopul de a trage un semnal de alarma in ce priveste inutilitatea si pericolul campaniei de vaccinare anti ah1n1.

    Sunt numeroase studii stiintifice ce prezinta neverosimilitatea declararii pandemiei de catre OMS, morbiditatea scazuta a gripei AH1N1, mortalitatea infima comparata cu celelalte boli infectioase similare, inoportunitatea si ineficienta vaccinului, toxicitatea, reactiile adverse majore si interesele financiare enorme ce stau in spatele vaccinului. Cateva dintre ele sunt si traduse in romaneste si publicate pe internet. Dau si aici cateva linkuri:
    http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/10/vaccinurile-sunt-mult-mai-letale-decat.html

    Scrisoare catre parinti despre “noua gripa (porcina)”
    Dr. Eugenio Serravalle – Specialist in Pediatrie Preventiva, Puericultura – Patologie Neonatala
    http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/11/scrisoare-catre-parinti-despre-noua.html

    Cateva opinii ale unor specialisti germani in epidemiologie
    http://www.pentruviatacluj.ro/articole-si-scrisori/35-noutati-despre-gripa-porcina-si-vaccinarea-impotriva-gripei-porcine
    http://www.pentruviatacluj.ro/articole-si-scrisori/38-vaccinul-pentru-gripa-porcina-un-vaccin-de-conjunctura-pentru-industria-farmaceutica-un-vaccin-mai-periculos-decat-boala-insasi-

    Arhive cu informatii, articole traduse etc.:
    http://nostrabrucanus.wordpress.com/
    http://nuvaccinurilor.blogspot.com/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/category/gripa-porcinavaccin/

    Alte site-uri in engleza sau alte limbi:
    http://www.theflucase.com/
    http://www.medicalvoices.org/en/vaccination/
    http://vran.org/
    http://thinktwice.com/
    http://www.whale.to/vaccines.html
    http://www.nvic.org/
    http://www.ias.org.nz/
    http://avn.org.au/library/
    http://www.comilva.org/

    Alte tari au respins vaccinul ori prin medici ca in Germania, ori prin politicieni ca in Polonia si Turcia.
    http://nostrabrucanus.wordpress.com/2009/11/07/pandemia-sclavilor-ministrul-sanatatii-polonez-mai-informat-decat-cel-din-romania-sau-doar-onest-si-responsabil/

    Ministerul Sanatatii poate fi dat in judecata pentru aceasta strategie paguboasa, reactionand pripit , disproportionat si suspect de partinic in favoarea producatorilor de vaccinuri. Cum poate justifica comanda de 5 milioane de vaccinuri din banii publici, efectuata in momentul in care in Romania erau doar in jur de 400 de suspecti de gripa AH1N1, toti cu simptomatologie usoara? Prin ce calcule au obtinut “specialistii” cifre enorme precum 20.000 de morti? Pentru ca mai apoi sa modifice cifrele dare le ramand la cote aberante (3.000-6.000 de morti) pentru a creea panica si a forta acceptarea vaccinului de frica .
    http://www.ziare.com/gripa-porcina/streinu-cercel-scenariul-cu-20-000-de-morti-e-minim-asta-e-mizilic-939156
    http://www.antena3.ro/stiri/romania/streinu-cercel-romania-ar-trebui-sa-si-poata-asuma-pana-la-6000-posibile-decese-cauzate-de-ah1n1_84185.html

    Recent Romania cumpara (tot din banii publici) 500.000 de doze de vaccine de la Glaxo, pentru copiii intre 6 luni si 6 ani. Ne asigura “specialistul” Cercel ca sunt sigure, eficiente etc. In realitate vaccinul anti AH1N1, Pandemrix de la Glaxo este extrem de periculos pentru ca contine printre altele squalena si timerosal. Scrie asta in descrierea oficiala a produsului de pe propriul site al Glaxo, la pagina 1 si la pagina 13, aici:
    http://health.gsk.com/docs/UK_Pandemrix_SPC.pdf

    Squalena produce reactii autoimune la injectarea sa atat la oameni, cat si la animalele de laborator. Squalena este un precursor de colesterol si hormoni steorizi (mineralocorticoizi, glucocorticoizi, androgeni, estrogeni si progesteron). Scualena este produsa si de organism. Ca urmare a injectarii de scualena apar anticorpii la scualena; practic sistemul imunitar va reactiona impotriva unui component propriu extrem de important si implicit substantele ce sunt produse din acest component vor fi afectate. Impactul ar putea fi interesant: infertilitate, perturbarea tuturor proceselor reglate de mineralocorticoizi si glucocorticoizi, boli autoimune in serie si, probabil, multe altele. Adevarul este ca NU STIE NIMENI CAT DE MARE VA FI IMPACTUL. Este doar clar ca va fi un impact imens, la inceput cu paralizii, GBS(Guillain–Barré syndrome), decese, boli autoimune, iar problemele de fertilitate vor fi vizibile peste cativa ani buni.
    (cititi mai mult despre squalena aici
    http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/08/04/Squalene-The-Swine-Flu-Vaccines-Dirty-Little-Secret-Exposed.aspx)

    Timerosalul este o sare de mercur (cu aprox. 50% mercur) mai toxica decat mercurul singur. În vaccin exista intr-o cantitate enorma, cantitate declarată de însăşi producători, exprimată în unităţi de măsură improprii pentru a părea cantitate neglijabilă (5micrograme timerosal in 0.5 ml vaccin, zic ei, cam 1%) când se stie ca ar trebui să exprime mercurul în “parts per billion” (ppb), unitate în care concentraţia maximă admisă este de 1 ppb în apa potabilă (la 2ppb mercur apa este considerate contaminata) , iar într-o doză de vaccin este în cantitate de 10.000.000 ppb (echivalentul lui 1%).
    Cand un deseu are mai mult de 200 ppb mercur este considerat deseu toxic si necesita conditii speciale de evacuare, stocare si transport, iar daca un vaccin are intre 100.000 ppb timerosal (aprox. 50.000 ppb mercur) pana la 10.000.000 ppb, vi se pare normal sa-l injectam in copiii nostri? De ce?
    (vedeti mai mult despre mercur, vaccinuri, autism si agenda mondiala de vaccinari aici
    http://video.google.com/videoplay?docid=6890106663412840646&hl=en#)

    Dati mai departe acest mesaj.
    Informati pe cei apropiati.
    Feriti-va aceste vaccinuri extreme de periculoase.

    dr. Mircea Puscasu
    Fundatia”Sfintii Martiri Brâncoveni”-Suceava

    PS:
    Sa ne reamintim ca in 2006 acelasi Streinu Cercel anunta epidemie in cazul gripei aviare, prevedea 2.000.000 milioane de morti si ordona vaccinarea 25% din populatie si achizitionarea a 5.5 milioane de vaccinuri. Corporatiile farmaceutice au propus donarea catre Europa de est a unor loturi de vaccinuri, Cehia (parca) a avut ideea stralucita sa le testeze intai pe animale de laborator si au observat ca au murit majoritatea din ele. Acum se pune prin Cercel aceeasi placa panicarda. Cine va da seama?

    ( Un link despre ce spunea Streinu Cercel despre gripa aviara, in 2006.
    Cum ca vor muri 2 milioane de romani, etc.
    http://www.libertatea.ro/stire/aviara-ar-putea-ucide-doua-milioane-de-romani-156192.html )

  9. VACCINURI EXTREM DE PERICULOASE. CINE VA DA SEAMA?

    Legea romaneasca prevede consimtamantul informat al pacientului pentru orice tratament efectuat asupra lui. Autoritatile au afirmat ca acest vaccin este obligatoriu (apoi au cerut acordul fara informare). Ministrul Bazac afirma public „vaccinarea este obligatorie şi nu la latitudinea fiecărei persoane”.
    ( http://www.adevarul.ro/articole/cruciada-a-h1n1-incepe-in-scoli.html)

    Panica fabricata mediatic a devenit singura motivatie in baza careia bietul roman ar fi trebuit sa ia o decizie. Am incercat sa facem o informare cinstita asupra vaccinului prin toate mijloacele ce le am avut la dispozitie. Asta in calitate de crestini, medici, oameni de constiinta.

    Astfel Federaţia Organizaţiilor Ortodoxe Pro-Vita din România din care facem parte, a trimis Ministrului Sanatatii o Scrisoare Deschisa in 28 septembrie 2009, iar alte organizatii din multe orase din tara (Constanta, Galati, Cluj, Suceava, Radauti, Botosani s.a.) au distribuit pliante de informare asupra pericolului vaccinarii.
    Scrisoarea o puteti citi aici:
    http://www.pentruviatacluj.ro/arhiva/federatia%20ortodoxa%20pro-vita/Scrisoare%20deschisa%20adresata%20D-lui%20Ion%20Bazac,%20Ministrul%20Sanatatii%20-%20vaccinarea%20impotriva%20gripei%20porcine%20AH1N1%20in%20Romania.pdf

    Fundatia “Sfintii Martiri Brâncoveni”- Suceava a lansat in octombrie 2009, un pliant informativ cu privire la pericolele vaccinarii antigripale AH1N1. Fundatia si-a asumat continutul pliantului in momentul din care l-a trimis pe internet si in cutiile postale. Pliantul este doar un rezumat al unor studii stiintifice. El are scopul de a trage un semnal de alarma in ce priveste inutilitatea si pericolul campaniei de vaccinare anti ah1n1.

    Sunt numeroase studii stiintifice ce prezinta neverosimilitatea declararii pandemiei de catre OMS, morbiditatea scazuta a gripei AH1N1, mortalitatea infima comparata cu celelalte boli infectioase similare, inoportunitatea si ineficienta vaccinului, toxicitatea, reactiile adverse majore si interesele financiare enorme ce stau in spatele vaccinului. Cateva dintre ele sunt si traduse in romaneste si publicate pe internet. Dau si aici cateva linkuri:
    http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/10/vaccinurile-sunt-mult-mai-letale-decat.html

    Scrisoare catre parinti despre “noua gripa (porcina)”
    Dr. Eugenio Serravalle – Specialist in Pediatrie Preventiva, Puericultura – Patologie Neonatala
    http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/11/scrisoare-catre-parinti-despre-noua.html

    Cateva opinii ale unor specialisti germani in epidemiologie
    http://www.pentruviatacluj.ro/articole-si-scrisori/35-noutati-despre-gripa-porcina-si-vaccinarea-impotriva-gripei-porcine
    http://www.pentruviatacluj.ro/articole-si-scrisori/38-vaccinul-pentru-gripa-porcina-un-vaccin-de-conjunctura-pentru-industria-farmaceutica-un-vaccin-mai-periculos-decat-boala-insasi-

    Arhive cu informatii, articole traduse etc.:
    http://nostrabrucanus.wordpress.com/
    http://nuvaccinurilor.blogspot.com/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/category/gripa-porcinavaccin/

    Alte site-uri in engleza sau alte limbi:
    http://www.theflucase.com/
    http://www.medicalvoices.org/en/vaccination/
    http://vran.org/
    http://thinktwice.com/
    http://www.whale.to/vaccines.html
    http://www.nvic.org/
    http://www.ias.org.nz/
    http://avn.org.au/library/
    http://www.comilva.org/

    Alte tari au respins vaccinul ori prin medici ca in Germania, ori prin politicieni ca in Polonia si Turcia.
    http://nostrabrucanus.wordpress.com/2009/11/07/pandemia-sclavilor-ministrul-sanatatii-polonez-mai-informat-decat-cel-din-romania-sau-doar-onest-si-responsabil/

    Ministerul Sanatatii poate fi dat in judecata pentru aceasta strategie paguboasa, reactionand pripit , disproportionat si suspect de partinic in favoarea producatorilor de vaccinuri. Cum poate justifica comanda de 5 milioane de vaccinuri din banii publici, efectuata in momentul in care in Romania erau doar in jur de 400 de suspecti de gripa AH1N1, toti cu simptomatologie usoara? Prin ce calcule au obtinut “specialistii” cifre enorme precum 20.000 de morti? Pentru ca mai apoi sa modifice cifrele dare le ramand la cote aberante (3.000-6.000 de morti) pentru a creea panica si a forta acceptarea vaccinului de frica .
    http://www.ziare.com/gripa-porcina/streinu-cercel-scenariul-cu-20-000-de-morti-e-minim-asta-e-mizilic-939156
    http://www.antena3.ro/stiri/romania/streinu-cercel-romania-ar-trebui-sa-si-poata-asuma-pana-la-6000-posibile-decese-cauzate-de-ah1n1_84185.html

    Recent Romania cumpara (tot din banii publici) 500.000 de doze de vaccine de la Glaxo, pentru copiii intre 6 luni si 6 ani. Ne asigura “specialistul” Cercel ca sunt sigure, eficiente etc. In realitate vaccinul anti AH1N1, Pandemrix de la Glaxo este extrem de periculos pentru ca contine printre altele squalena si timerosal. Scrie asta in descrierea oficiala a produsului de pe propriul site al Glaxo, la pagina 1 si la pagina 13, aici:
    http://health.gsk.com/docs/UK_Pandemrix_SPC.pdf

    Squalena produce reactii autoimune la injectarea sa atat la oameni, cat si la animalele de laborator. Squalena este un precursor de colesterol si hormoni steorizi (mineralocorticoizi, glucocorticoizi, androgeni, estrogeni si progesteron). Scualena este produsa si de organism. Ca urmare a injectarii de scualena apar anticorpii la scualena; practic sistemul imunitar va reactiona impotriva unui component propriu extrem de important si implicit substantele ce sunt produse din acest component vor fi afectate. Impactul ar putea fi interesant: infertilitate, perturbarea tuturor proceselor reglate de mineralocorticoizi si glucocorticoizi, boli autoimune in serie si, probabil, multe altele. Adevarul este ca NU STIE NIMENI CAT DE MARE VA FI IMPACTUL. Este doar clar ca va fi un impact imens, la inceput cu paralizii, GBS(Guillain–Barré syndrome), decese, boli autoimune, iar problemele de fertilitate vor fi vizibile peste cativa ani buni.
    (cititi mai mult despre squalena aici
    http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/08/04/Squalene-The-Swine-Flu-Vaccines-Dirty-Little-Secret-Exposed.aspx)

    Timerosalul este o sare de mercur (cu aprox. 50% mercur) mai toxica decat mercurul singur. În vaccin exista intr-o cantitate enorma, cantitate declarată de însăşi producători, exprimată în unităţi de măsură improprii pentru a părea cantitate neglijabilă (5micrograme timerosal in 0.5 ml vaccin, zic ei, cam 1%) când se stie ca ar trebui să exprime mercurul în “parts per billion” (ppb), unitate în care concentraţia maximă admisă este de 1 ppb în apa potabilă (la 2ppb mercur apa este considerate contaminata) , iar într-o doză de vaccin este în cantitate de 10.000.000 ppb (echivalentul lui 1%).
    Cand un deseu are mai mult de 200 ppb mercur este considerat deseu toxic si necesita conditii speciale de evacuare, stocare si transport, iar daca un vaccin are intre 100.000 ppb timerosal (aprox. 50.000 ppb mercur) pana la 10.000.000 ppb, vi se pare normal sa-l injectam in copiii nostri? De ce?
    (vedeti mai mult despre mercur, vaccinuri, autism si agenda mondiala de vaccinari aici
    http://video.google.com/videoplay?docid=6890106663412840646&hl=en#)

    Dati mai departe acest mesaj. Informati pe cei apropiati. Feriti-va aceste vaccinuri extreme de periculoase.

    dr. Mircea Puscasu
    Fundatia”Sfintii Martiri Brâncoveni”-Suceava

    PS:
    Sa ne reamintim ca in 2006 acelasi Streinu Cercel anunta epidemie in cazul gripei aviare, prevedea 2.000.000 milioane de morti si ordona vaccinarea 25% din populatie si achizitionarea a 5.5 milioane de vaccinuri. Corporatiile farmaceutice au propus donarea catre Europa de est a unor loturi de vaccinuri, Cehia (parca) a avut ideea stralucita sa le testeze intai pe animale de laborator si au observat ca au murit majoritatea din ele. Acum se pune prin Cercel aceeasi placa panicarda. Cine va da seama?

    ( Un link despre ce spunea Streinu Cercel despre gripa aviara, in 2006.
    Cum ca vor muri 2 milioane de romani, etc.
    http://www.libertatea.ro/stire/aviara-ar-putea-ucide-doua-milioane-de-romani-156192.html )

  10. Pingback: Război întru Cuvânt » Epidemiologul si deputatul Wolfgang Wodarg denunta CARDASIA DINTRE OMS SI “BIG PHARMA”. Campania de vaccinare, demarata pe baza unei FARSE ISTORICE!
  11. Pingback: Adevaruri din culise
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare